Spadnutí hry okamžitě po startu
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Spadnutí hry okamžitě po startu
Mám problém se svojí sestavou, když zkusím pustit hru ze STEAMu tak po animovaném intru jsem hned ve Windows bez jakékoliv chybové hlášky. Vypl jsem přetaktování, ovladače grafiky mám aktuální. Také Diablo 3 nebo Crysis Warhead mi jede bez problému, ale Assassins Creed 1, GTA3 a Vice City se chovají stejně = padnou do systému bez jakékoliv hlášky.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Marty775
- Nováček
Re: Spadnutí hry okamžitě po startu
no zkusil bych následující :
1.přeinstalovat hru a update STEAMU + reinstal DX s Biosem u GPU
2.dát do vyjímek antiviru danou hru + také do firewallu
3.kontroloval bych teplotu HDD, RAM, ZD, CPU a hlavně GPU při spouštění
4.zkontroloval bych kompatibilitu dané hry v ovládacím panelu NVIDIA
5.pokud to máš stáhlý - zkusit jiný crack (větší pravděpodobnost)
1.přeinstalovat hru a update STEAMU + reinstal DX s Biosem u GPU
2.dát do vyjímek antiviru danou hru + také do firewallu
3.kontroloval bych teplotu HDD, RAM, ZD, CPU a hlavně GPU při spouštění
4.zkontroloval bych kompatibilitu dané hry v ovládacím panelu NVIDIA
5.pokud to máš stáhlý - zkusit jiný crack (větší pravděpodobnost)
PC : Case : Eurocase MiddleTower 301 | Zdroj : Seasonic SS-500ET-F3 | MB :GA-M68MT-S2 | CPU : AMD Phenom X4 960T 3 Ghz | RAM : Kingston 2x4 GB 1333 Mhz DDR3 CL9 | GPU : AMD Radeon HD 7770 OC | HDD : Seagate Barracuda 7200.12 500GB s AF | monitor : ASUS VE247H led 24" | OS : Windows 7 Home Premium 64bit
Konzole : Xbox 360 S 250 GB + PSP 3004
- Hladis
- Moderátor
Warez se tu neresi a byva po zasluze odmenenMarty775 píše: 5.pokud to máš stáhlý - zkusit jiný crack (větší pravděpodobnost)
Zkousels hry preinstalovat ci zkontrolovat soubory ?M4r1hu4n3 píše:Mám problém se svojí sestavou, když zkusím pustit hru ze STEAMu tak po animovaném intru jsem hned ve Windows bez jakékoliv chybové hlášky. Vypl jsem přetaktování, ovladače grafiky mám aktuální. Také Diablo 3 nebo Crysis Warhead mi jede bez problému, ale Assassins Creed 1, GTA3 a Vice City se chovají stejně = padnou do systému bez jakékoliv hlášky.
- Marty775
- Nováček
Pardon... ale padání hry do systému (navíc hned po startu), bývá nejčastější chybou spouštěcího souboru.exe...měl jsem stejný problém a dal jsem do hry crack a na steam jsem se vyprdnul...zapoměl jsem se ještě zeptat ohledně updatu hry...
PC : Case : Eurocase MiddleTower 301 | Zdroj : Seasonic SS-500ET-F3 | MB :GA-M68MT-S2 | CPU : AMD Phenom X4 960T 3 Ghz | RAM : Kingston 2x4 GB 1333 Mhz DDR3 CL9 | GPU : AMD Radeon HD 7770 OC | HDD : Seagate Barracuda 7200.12 500GB s AF | monitor : ASUS VE247H led 24" | OS : Windows 7 Home Premium 64bit
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Soubory byly zkontrolovány, některé hry byly staženy znovu a nepomohlo to.
DX jsem taky nainstaloval nejnovější. Nic se nepřehřívá, jak říkám Warhead mi jede v pohodě a takové GTA3 se ani nepustí, hned po úvodní animaci padnu do WIN.
Crack by to možná řešil ale z principu jsem proti tomu abych si crackoval koupené hry. Zkusím někde stáhnout to GTA3, jestli mi půjde pirátská verze tak bude problém na straně STEAMu, si tedy myslím. Kdyžtak mě opravte a naveďte.
DX jsem taky nainstaloval nejnovější. Nic se nepřehřívá, jak říkám Warhead mi jede v pohodě a takové GTA3 se ani nepustí, hned po úvodní animaci padnu do WIN.
Crack by to možná řešil ale z principu jsem proti tomu abych si crackoval koupené hry. Zkusím někde stáhnout to GTA3, jestli mi půjde pirátská verze tak bude problém na straně STEAMu, si tedy myslím. Kdyžtak mě opravte a naveďte.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Tak zdá se že vyřešeno. Rádoby antivir Avast tento problém způsoboval.