Nene, pojistky to nevyhodilo, ozvalo se jen malý lupnutí oproti výbuchu kondíku, ale ještě jsem do toho nečučel, snad to odnesla jen pojistka...
Ale nejvíc mě sere v Pardubicích nedostupnost součástek... Zajedu k Myší díře, maj všechno až na kondík 220mF/400V, jsem zajel Pod Vinici, ještě dál od domova a tam měli jen 220mF/450V, jsem to skonzultoval s otcem a hlavně, že kapacitu má stejnou, tak jsem ho teda vzal a doma problém, je moc širokej. Otec dones z práce cínovky, tak jsem nastrčil na trubičku zakáp cínem strčil drát, nahřál, ok drželo, supr, ale kondík se dotejkal chladiče jednoho tranzistoru, tak jsem se s tím sral dalších 30 minut, než se mě ten kondík podařilo srovnat.
Možná to sem nepatří, ale mám telefon ZTE Blade a jeden chlapík na androidforu měl bricknutou desku z Blade, kterou využíval jao nabíječku, no pokud se mi ji povede sprovoznit, měl bych pro ni využití. Super, tak jsem ji od něj za kilo i s poštovnym koupil, přišla, připojil na PC, stáhnul screencast (program na zachytávání obrazovky telefonu přes adb) a byl tam typickej androidí panáček s Nápisem "Vítá vás telefon ZTE Blade". Odokuejoval jsem to myší, protože to pochopitelně přišlo bez displeje, a byl jsem v prostředí Cyanogenmodu. Nějaké prastaré nightly. A to mě psal, že je tam v prdeli NAND paměť a nejde s tím nic dělat

.