otvory v casu

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
NitrouS
Začátečník
Začátečník

otvory v casu

Příspěvek od NitrouS »

zdravím ...měl bych dotaz, jestli je lepší nechat otvory v bočnicích (jedna přížka na lévé straně - dvě mřížky na pravé straně) otevřené nebo je "ucpat". Přes mřížky se do PC dostavá poměrně dost prachu a tím, že přes ně neproudí žádný vzduch od větráčků, mi tam přijdou spíše na škodu. Díky za názory.
st3nl3y
Začátečník
Začátečník

Re: otvory v casu

Příspěvek od st3nl3y »

Osobně bych je ucpal a nechal vzduch proudit zepředu dozadu. Například izolepa je docela levný řešení :-D
NitrouS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NitrouS »

st3nl3y píše:Osobně bych je ucpal a nechal vzduch proudit zepředu dozadu. Například izolepa je docela levný řešení :-D
přesně to jsem měl na mysli ...mám takovej pěknej tvrdej karton, tak že bych ho tam šoupnul ... ted mě tak napadá, jestli ucpat i mřížku nahoře casu ...tam taky totiž fan nemám ... mám dvě čtrnáctky ve předu a na konci (přívod - vývod)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

co ze to mas za case?
NitrouS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NitrouS »

http://www.sharkyextreme.com/hardware/a ... Review.htm

tenkrat jsem ho dostal za dobrou cenu

...co si o tom myslis? (zacpat/nezacpat) :)
malejMatýsek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od malejMatýsek »

Tak to je tedy pecka :lol:
Klidně to zalep, horší už to nebude.

BTW, v tom casu jsou 80mm, ne? Nebo to máš nějaký mod na 140?
Asus Sabertooth P67 :: Intel i5 2500K (EK Supreme HF) :: 16GB Corsair Vengeance 1600MHz :: EVGA 980Ti SC+ (EK-FC Titan X) :: Crucial M4 256GB :: Crucial M500 240GB :: Asus Xonar Essence STX + Beyerdynamic COP :: Seasonic M12 - 600W :: Lian-Li Tyr X-500 (Aquaero 5 LT + PA Ultra, Laing DDC-1T Plus (XSPC top), 2x XSPC RX480, LQT expa V3-500-SP) :: LG 38UC99-W

RacingRig: Fanatec CluSport Base V2 :: Porsche 918 RSR Wheel :: ClubSport Pedals :: ClubSport Shifter 1.5 w/ SKRS :: Sparco EVO 2 PLUS :: Oculus Rift
NitrouS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NitrouS »

malejMatýsek píše:Tak to je tedy pecka :lol:
Klidně to zalep, horší už to nebude.

BTW, v tom casu jsou 80mm, ne? Nebo to máš nějaký mod na 140?

ctrnactky tam byly uz puvodne ...kdyz tak koukam na ten odkaz tak to neni uplne presne ten case ...vypada stejne jen jsou tam drobny zmeny v tom ze na levy bocnici mam jen jednu mrzku (v odkaze jsou dve) atp. ale svym zpusobem je to ten stejnej case
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“