Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Re: Diablo 3

Příspěvek od TankGeorge »

Barbarovi by bohatě stačilo, kdyby fixli nároky na ressisty. Boostly nějaký talent (war cry, superstition). Máš 11 item slotů + zbraň a na ACT2 je nutné mít 500-700 bez buffu. Nutné, jako že bez toho se to nedá vůbec hrát. To abych měl na každém itemu 50+ all ressist, kde to jako mám sehnat? Shánět na postavu věci z třetího a čtvrtého actu, abych mohl dát druhý je opruz. Mít warcry runa tak 100% buff na resisty a ne 20%, tak se otevře i možnost jiných buildů, než "všechno do tankování a 10k DPS na Diabla".
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

na co chcete mit resisty na beliala? ik je to vzdy,pokud se trefi,proste se trefit nesmi,coz je dost problem,protoze to haze random a ne podle nejakyho systemu,kterej by zarucil misto pro uhnuti

...belial je nic,oproti diablovi na infernu,to je proste impossible pro vsechny,krome DH,ani wizard se nechyta protoze je to vzdy IK i skrz magic armor
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

TankGeorge píše:Barbarovi by bohatě stačilo, kdyby fixli nároky na ressisty. Boostly nějaký talent (war cry, superstition). Máš 11 item slotů + zbraň a na ACT2 je nutné mít 500-700 bez buffu. Nutné, jako že bez toho se to nedá vůbec hrát. To abych měl na každém itemu 50+ all ressist, kde to jako mám sehnat? Shánět na postavu věci z třetího a čtvrtého actu, abych mohl dát druhý je opruz. Mít warcry runa tak 100% buff na resisty a ne 20%, tak se otevře i možnost jiných buildů, než "všechno do tankování a 10k DPS na Diabla".
resisty ti nepomozu. barb balance je cely dodrbany ako som uz pisal davnejsie. potrebujes gear za 10mil+ aby si mohol aspon nieco robit. itemy co su v AH ovplyvnuju drop v hre takze ak uz su nejake itemy na AH tak ich len tak skoro nedropnes. a hadaj kto tie itemy farmi?

demon hunteri, wizardi a doktori ktori maju gear za 400k, nastackovane ciste dmg lebo naco resisty ked to ukituju s 200k dmg.

na barba potrebujes stackovat resisty a HP aby si prezil = smiesne maly dmg. a to samozrejme nepocitam ze MUSIS pouzivat skilly: revenge, tough as nails, war cry impunity...dalej zalezi od actu. na act 2 ti pomoze superstition a leap s iron impact 400% armor bonus. lenze naco ti bude 80k hp s 900 resistami ked ta obklucia. kazdy mob ti da 10k dmg a ty s dps 7000 ich nezabijes :lol:

samozrejme ze sa da hrat aj barb na inferne ale treba gear ktory je nenormalne drahy v porovnani s rovnakym gearom pre dh, wiz, witcha. im staci len damage a par hp. sem tam zomru na nejakeho jailera alebo tak, co uz. rovnake to je asi pre monka len monk ma vyhodu ze sa moze aj healnut...hlavne ten war cry a revenge skill u barba je smiesny az. kazdy jeden barb ktoreho som videl to pouziva :lol: bez toho sa proste neda prezit aj ked mate dobry gear(aj to co som postoval ja kde farmim act 1 tak bez revenge by som siel dole hned :lol:)
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Nerboard píše:itemy co su v AH ovplyvnuju drop v hre takze ak uz su nejake itemy na AH tak ich len tak skoro nedropnes. a hadaj kto tie itemy farmi?
Tohle je příšerná peechovina, nevím, kde to ty lidi berou o.O Už jsem četl i teorie, že předplatitelé WoWka mají lepší drop :D

ADD Belial:Ten fight je snad o tom, že se ohňům vyhneš. Zas tak nemožné to není.

TLDR: Nehrajte barbara do dalšího patche, jestli nechcete strávit 5x tolik času postupem na infernu, než jiné classy.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

TankGeorge píše: Tohle je příšerná peechovina, nevím, kde to ty lidi berou o.O Už jsem četl i teorie, že předplatitelé WoWka mají lepší drop :D
.
a jak s itim ses tak zcela urcite jistej ? vis kolik veci muze ovlivnovat drop? muze to bejt klidne nastaveny ze lidem s nickem zacinajicim na B to bude padat vic nez lidem s pismenem J...takze klidne tam podminka ohledne predplatitelu wowka muze bejt(zejmena z marketingovyho hlediska by to bylo vyhodny)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Siktrius
Nováček
Nováček

Příspěvek od Siktrius »

TankGeorge píše:Tohle je příšerná peechovina, nevím, kde to ty lidi berou o.O Už jsem četl i teorie, že předplatitelé WoWka mají lepší drop :D
Dokaz opak,ze AH neni zmanipulovany.Treba takovou teorii o identifikaci veci uz mam docela dobre overenou v praxi,protoze kdyz si to udelam sam tak to muzu rovnou vyhodit zpatky na zem,ale kdyz to dam kamosovi,kterej na to potrebuje presne opacny staty jak ja,tak tam mam pro svuj class povetsinou i neco normalniho.A stesti uz se do toho nepocita,provozujeme to uz tri dny a zmena je znat...
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Nieje to ziadna kravina - http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... ?page=3#49
ak by to nebolo nijak ovplyvnovane tak by bola AH uplne zahltena 1100 dmg itemami = boli by strasne lacny - kazdy by mal super gear hned atd atd...
mozete tomu verit alebo nemusite. len sa potom nedivte ked vam na inferne budu padat itemy s 150dmg pre lvl 47
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Bud neumim anglicky, nebo ten topic (a blue v nem) rikaji ze to pravda neni.

Kazdoapdne to nic nemeni na tom, ze tahle hra je jenom grind pro RMAH.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

OMFG Kungen prave ripnul 60lvl monka kvuli zasranymu DC :(
Fakt zkurvenej blizzard a jeho servery.. :x
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Proto bych nikdy nehrál HC.
V offline hře klidně, ale v online, kde smrt nečeká jen na vlastní vinu, ale s větší pravděpodobností přijde v podobě lagu, výpadku připojení, nebo výpadku elektřiny a puf stovky hodin letěj do záchodu, to ani náhodou.
Kungen je toho příkladem, v bojích si vždycky dával pozor a byli strašně opatrní, dny a dny farmovali výbavu na stejném místě a pak bum, o všechno přijde kvůli alt + tabu a nezapauzování hry... a pak znova kvůli výpadku internetu.. no prostě hrůza
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Me zacina byt kugena i lito.Vzdycky Ripne kvuli takovy kravine a smule.
Vzdycky farmej cely dny a uz ma i dobrej equip a pak smula a RIP a on za 5min zacne znovu jinou postavu.
Ja bych uz rozmlatil klavesnici a vyhodil pc z okna a poslal blizzardu dopisovou bombu :-D
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

Tak jsem se dostal s Monkem na inferno... Hurá. S buffama mám okolo 10k DPS a vzhledem k síle normálních potvor (zombíků hned ze začátku) už vidím, jak budu dávat Butchera... Nu, to mě ta myšlenka pobavila. Asi si mezi tím rozjedu alta a Monka budu používat hlavně na farmení Whimsyshire, až tu staff dostanu na Inferno, protože dokud nebuffnou Barba a Monka, nemá cenu za ně hrát na Infernu (jak už bylo zmíněno, je potřeba gear, kt. je desetinásobně dražší, než u ostatních class :().
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Jo no je to jak píšete ohledně resistů aj cen gearu....
Teď jsem začal koukat na věci pro wize a nestíhám se divit jaké dobré kousky za směšné částky jsem nakoupil :?
Ale hlavně půlku prvního aktu jsem s wizou dal úplně v klidu s 6K dps resistama na 200 a 43K HP :lol:
To barb s takovýmto statem by šel dolu na první tlupě zombíků 8-)
Jsem zvědavý jak to chtějí vylepšit, ale hlavně kdy :roll:
Mezičasem si to zkusím dát s wizou, případně naexpit další postavy....
Kdyby se někdo chtěl přidat, klidně rozjedu i HC postavu, nebo si dám s někým od píky nějakou postavu....
eLPeCKo hash1891
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

balaam ak chces hrat inferno v parte tak act 1 ti mozem pomoct. za dvoch to este vydmgujem.
Naposledy upravil(a) Nerboard dne úte 5. čer 2012, 08:17, celkem upraveno 1 x.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak vcera me to stalo asi hodku nervu ale Maghdu na inferno jsem si s Barbarem solnul.

ted par tipu pro nekoho kdo to chce zkusit sam jako ja(ono obecne vetsina bossu je lepsi jet sam, elitni packy tam, kde se stiha dobihat a ozivovat atd..)

Zmenil jsem si na tento boss fight par skillu.

Co zustalo:

leap - iron impact, na tento fight nezbytnost, dobre se s tim kitujou addi kolem sloupu ada se zdrhnout rychleji + ten armor

Revenge - provocation, super kdyz se kolem bosse obevej ty vosy nebo co to je, obcas se clovek healne za vic nez stihne utrpet dmg.

Ignore pain - iron Hide

War Cry - impunity

Co jsem zmenil:

Misto Cleave jsem dal Frenzy - Maniac

Misto Superstition dal Berserker rage(kvuli tomu ze Fury zadnej Skill nezdimal takze to pomohlo dost s dps zvlaste na bossikovi spolu s tim frenzy.

A na addy pouzil Earth Quake -Mountains Call

Addy tedy misto cleve, jsem jim zdrhal a castil Earth Quake a postupne je pak zabil kdyz nebyl cd na zemetreseni.

Staty byly 10800dps papirovych(jednorucka + stit), 10800 armoru s buffem, resisty 40-150 s Buffem!!! jen.
70K HP + Templar follower(vsechny skilly def nebo heal)

S barbarem se opravdu neda jet zatim na resist gear, budto tam je malo vitality, nebo armoru(coz je pruser u mobu melecek, protoze pak cloveka one hitnou)nebo uplne chybi strength. Neco jineho je u veci za 5 mega v AH atd, ale to fakt nemam.
Nebo pak koupit veci ktere maji od vseho neco a k tomu hodne silnou zbran, to je pak take moznost ale to momentalne pro me neni reseni se zbrani co ma 650dps...

Koupil jsem si par doplnku s + resist all a budu s tim experimentovat u grup s vysokym spell dmg, ale pochybuji ze to vynahradi HP, Armor, DPS....Kazdopadne dam vedet.
Zatim jsem v podzemi pod palacem a uvidime jak to pujde.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

butch: mne sa oplatilo ist radsej na styl vysokeho dmg ako vysokeho HP. moby s HPckami nezabijes. akurat je sranda z nerdoch co sa hned rozculuju ked vidia barbara co nema mec a stit a nespamuje revenge cely den....keby som chcel hrat tanka tak si pojdem zahrat wowko. a aj u teba je pekne vidno ake skilly pouzivas...revenge, war cry xD. vid hore

//edit Don: Promaz OT
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Butch píše:
Staty byly 10800dps papirovych(jednorucka + stit), 10800 armoru s buffem, resisty 40-150 s Buffem!!! jen.
70K HP + Templar follower(vsechny skilly def nebo heal)

S barbarem se opravdu neda jet zatim na resist gear, budto tam je malo vitality, nebo armoru(coz je pruser u mobu melecek, protoze pak cloveka one hitnou)nebo uplne chybi strength. Neco jineho je u veci za 5 mega v AH atd, ale to fakt nemam.
Nebo pak koupit veci ktere maji od vseho neco a k tomu hodne silnou zbran, to je pak take moznost ale to momentalne pro me neni reseni se zbrani co ma 650dps...

Koupil jsem si par doplnku s + resist all a budu s tim experimentovat u grup s vysokym spell dmg, ale pochybuji ze to vynahradi HP, Armor, DPS....Kazdopadne dam vedet.
Zatim jsem v podzemi pod palacem a uvidime jak to pujde.
Včera jsem mluvil s Metálem, kterej už si ACT II farmí.

Jeho staty:

16k DPS
HP si nepamatuju
800+ resist all (!!!)
snad 9k armoru

Takže to evidentně lze, dostat se s Barbarem na vysoký resisty...

Já s mnichem mám cca 450 resist all...teď jsem začal sbírat gear, na kterym je physical resistance a resist all - používám http://d3db.com/skill/i/one-with-everything, díky čemuž je pro mě physical resistance jako resist all :)

S monkem, zatim spokojenost - přijde mi, že má slušnou survivabilitu...
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Butch: zajímavý rozbor 8-)
Já se na ten druhý act zatím vykašlu s barbem, dojedu tam s wizou a uvidíme jestle se tam dál někam pohnu, nebo budu jenom farmit goldy na equip z AH :lol:
Každopádně dej vědět jak se dostaneš k belialovi jak se ti dařilo.... :nervous:
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

HEAD: Kungena mi je líto jak na půl... první RIP s Barbarem byla jeho vina ne?
Druhý RIP s Monkem nasere, ale myslím že si to dokáže vyexpit za pár hodin znovu :)
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

rajče: nikto nehovoril ze sa s barbarom neda farmit act 2 ked mas milionovy gear. hlavny problem v barbarovi/monkovi vs ostatne classy je v tom ze ty potrebujes mat ten gear a MUSIS pouzivat urcite skilly. wiz, demon hunter a witch doktori nepotrebuju res all gear za 3mega jeden kus. nepotrebuju, str, vit, hp per hit, hp regen, % life, atk speed, crit dmg....z dialky si pekne vsetko zabiju s 80k+ dmg. hlavne teda wizardi a demon hunteri aj s 120k+.

s 16kdps to musi byt sranda. jedneho normalneho moba bude zabijat 3 sekundy a stavim sa ze pouziva minimalne war cry a revenge :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“