Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Diablo 3
na inferno chcipnes tak jako tak na ranu od cehokoliv,takze to mas jedno
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Bucho95
- Začátečník

Jestli od dvou do tří někdo bude koukat na tuhle zprávu, mohl by jste mi někdo rychle pomoct? Potřebuju jenom aby někdo založil hru v nightmare act 3, začátek - leveluju svého DM podle tohodle triku http://www.youtube.com/watch?v=mTxL_sW_8ss jenže teď nemám nikoho v chatu kdo by mi mohl vytvořit hru v nightmare
tag je JeffyCZ 1821 -
tag je JeffyCZ 1821 -
- Strellok
- Začátečník

-
Lol. Právě jsem utratil přes 2.2M za přístup do inferno pony levelu a MF gear a nejsem schopnej se dostat přes prvních 15 metrů
Šmejdi dávaj nejmíň za 35k, ale většinou je to 60k. Nejlepší je, že tam není kam utéct a když jdu na druhou stranu, natáhnu 100 mobů. Jestli chce nějakej DH farmit, tak můžeme 
Death guaranteed.
http://imageshack.us/f/28/screenshot111z.jpg/
Death guaranteed.
http://imageshack.us/f/28/screenshot111z.jpg/
- Nerboard
- Začátečník

-
2.2M?...... ved na ofik eu forach predavaju inferno pony levely za 50k
a MF gear kupis za 200k.
- eLPeCKo
- Začátečník

On si asi nechal ukovat infernal staff of herding a ta neni tak levna
BTW byl jsi v tom levelu na Hellu jestli tam pada dostatek goldu a aj nějaké použitelné itemy ?
BTW byl jsi v tom levelu na Hellu jestli tam pada dostatek goldu a aj nějaké použitelné itemy ?
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
- Strellok
- Začátečník

-
Ano jen crafteni staffky vyjde na cca necele 2M. A neni přenositelná, takže si to prostě udělat musíš.
Byl jsem i v hell, padají tam dobré goldy a dost modrých - vše do levelu 60. Každopádně doporučuji mít dobrý gear nebo tam jít na 60ce.
Byl jsem i v hell, padají tam dobré goldy a dost modrých - vše do levelu 60. Každopádně doporučuji mít dobrý gear nebo tam jít na 60ce.
- eLPeCKo
- Začátečník

Jj já vím, že jsou tam pořádné mrchy
Jsem zvědavý jak to musí být v infernu teda
Jsem zvědavý jak to musí být v infernu teda
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
- Strellok
- Začátečník

-
Je to peklo, doexpím toho DH a budu farmit s ním - alespoň tak se mi ta investice vrátí. V partě by to bylo super, ale moc lidí si staffku nekoupí a ještě míň lidí má dobrý gear
Ty mrchy tam mají být na levelu 63, tzn. jako 3. a 4. akt. No nevím, přijde mi to tam těžší už jenom z nedostatku místa a kvůli rychlým poníkům.
- Rajče
- Mírně pokročilý

Já s Tebou naprosto souhlasím a taky se mi nelíbí, že člověk MUSÍ nakupovat v AH, aby se v progressu hry dostal dál, protože ke gearu, kterej je potřeba (paradoxně) ve hře nemá jinej přístup - za tohle má Blizz u mě taky jedno velký mínus...TankGeorge píše: Když na postup do další části hry potřebuji statistiky, které naplní pouze výzbroj dostupná až v části hry nacházející se daleko za částí hry, do které chci postoupit, tak to je moment, kdy považuji hru/postavu za "rozbitou" ... nebo jsem už starej, nebo vyměklej z lehoučkých her poslední doby, nebo fakt nevím.
- Mastodont
- Černá karta

-
Kdyby chtěl někdo goldy, tak prodávám 1M/150,-, při odběru 10M sleva.
- Rajče
- Mírně pokročilý

Takže bot fachá dobře, jo?Mastodont píše:Kdyby chtěl někdo goldy, tak prodávám 1M/150,-, při odběru 10M sleva.
Tak moje gratulace k případným ziskům!
- Mastodont
- Černá karta

-
Je to poctivá ruční práce, část zisku samozřejmě sdílím s E.ONem. 
- Rajče
- Mírně pokročilý

Opravdu?Mastodont píše:Je to poctivá ruční práce
Dobrá - upřímně se Ti omlouvám za to, že jsem Ti křivdil.
EDITED
Naposledy upravil(a) Rajče dne stř 6. čer 2012, 12:09, celkem upraveno 1 x.
- Mastodont
- Černá karta

-
Někdo nosí domu krabice s vínem, někdo má každý měsíc Čunkobraní a někdo hraje Diablo. 
- KOFis
- Mírně pokročilý

par stranek zpatky jsi tvrdil jak ti jede BOT a 16 hodin denne a farmi. bud jsi kecal tehdy nebo tedka 
- Mastodont
- Černá karta

-
Ano, to bylo před tím než Blizz zapnul Warden. 
- icebosss
- Začátečník

-
Takže si za tu dobu, co to šlo nafarmil dost goldů a teď to prodává 
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
On už je zaplý Warden? To je rychlost 
- Vivec
- Středně pokročilý

njn, dřív se chodilo na brigádu s letákama nebo doplňovat zboží do regálu, teď jede farmení goldů, pokud je 1M/ hodinu tak to je slušně placená brigáda 
- Mastodont
- Černá karta

-
Kdyby se dalo 1M/h tak si jdu pro baworáka na lízačku.