World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od CyberDeath »

Tak ono si muzes vybrat slyt hry .. but budes platit a na vysneny tank se dostanes diky prevedenym free expum 5x rychleji . Nebo platit nebudes a bude ti to trvat 5 a vickrat dele. Ale je to placeni jen na tobe !
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Tak jasny, ja platil dva mesice. Prvni ok, ale druhej byl po roce a cekal jsem ze fixnuli matchmaking atd. ale nic se nekonalo. Spis reaguju na to ze nekdo napise "hra je jenom o grindu" a druhej mu odpovi "tys to nepochopil, ta hra je o dlouhym hrani" :lol:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

To posledné delo pre VK4502A vývojári snáď nemyslia vážne - VK3610H som zpredu 3x za sebou dingol, dmg to dáva okolo 280-290 (max. som mal 303), náboj stojí 1k. V porovnaní s BL-9... s BL-9 sa to porovnať nedá :|
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Taky sem si prosel :lol:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Vokys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vokys »

RiCK píše:To posledné delo pre VK4502A vývojári snáď nemyslia vážne - VK3610H som zpredu 3x za sebou dingol, dmg to dáva okolo 280-290 (max. som mal 303), náboj stojí 1k. V porovnaní s BL-9... s BL-9 sa to porovnať nedá :|
ono je skoro lepsi jezdit s tou dlouhou 88.
ja mam zatim tiger p ale vedlejsi vetev mam celou tak vim ze kratka 105 stoji za prd
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Veď aj jazdím, 105ka sa fakt nevyplatí, raz sa mi podarilo dať aj 230dmg :cry: To bude ale zábava s VK4502P s 88mm.. :D
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Vokys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vokys »

to je nevyhoda porshe vetve ze z 8 tier tanku nemas vyexpenou dlouho 105 ktera je uz dobra. kdyz je na e75 s druhou vezi tak strili jak o zivot ale jen na tanky tier9 a niz. na t10 uz to chce tu 128
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Tak ani to nejlepsi delo na Ausf A neni zadnej zazrak :) snad nejhorsi kanon z VIII
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
meca
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meca »

dve veci mě na tyhle hre neskutecne serou - arty, coz je totalni bullshit kterej mi to dokaze naprosto znechutit (3+ t6-8 arty a zapas je totalne o hovne..) a francouzsky tanky s revolverem, pokud to hraje nekdo zkusenej je o zapase rozhodnuto v podstate predem, zvlast kdyz jsou vetsinou diky uzasnymu MM naskladany v jednom tymu...
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

meca píše:dve veci mě na tyhle hre neskutecne serou - arty, coz je totalni bullshit kterej mi to dokaze naprosto znechutit (3+ t6-8 arty a zapas je totalne o hovne..) a francouzsky tanky s revolverem, pokud to hraje nekdo zkusenej je o zapase rozhodnuto v podstate predem, zvlast kdyz jsou vetsinou diky uzasnymu MM naskladany v jednom tymu...
A právě kvůli těm artynám jsem tu hru prakticky přestal hrát. Pokud může blbeček s šestkovou artynou, zalézlý na opačném konci mapy v křoví zničit na dvě rany devítkový tank, tak to ať jdou s takovou hrou někam. Já to říkal již od beta verze této hry, že by s tím měli něco udělat. Například aby artyny v zaměřovači přímo neviděli nepřátelské tanky, ale vyděli by pouze sektor ve kterém se nachází. Bylo by to mnohem reálnější. Dělostřelectvo nikdy nevidí přesně kam střílí. A druhá věc je že by mněli mít menší přesnost více závislou na vzdálenosti.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Spíš mě poslední dobou dost kaděj lovci tanků... zalezlý ve křoví, ani o nich nevím a plesk, na půl km mi trefěj s milimetrovou přesností ammorack z 5° úhlu
Arta jde aspoň dobře sejmout, když nestojíš přímo proti ní a trošku se hejbeš, je totálně bezbrannej i objekt xxx, kterej mě normálně sejme na ránu a ještě má rezervu :-D

Kdo má s lovcema zkušenosti, kterou větev mi doporučíte s ohledem na totální pevnost, co střílí co nejrychlejc?
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Asi Jagdt. Objekt 704 má fantastický dmg a penetráciu ale zato mizernú presnosť a (papierovo) slabý pancier
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Spíš bych šel do T95, JT je docela papír a má siluetu jako kráva. Z boku a zezadu ti JT prostřelí prakticky cokoliv, ale 95 z boku dingá i IS-7. Jen ta pomalost...
Vždy prodávám i jinde.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak s T95 som ešte nemal tú česť hrať, ale Jagdt nabíja celkom rýchlo a je presný. Čo sa týka pancieru, jednoznačne T95.

Ja som v poslednej dobe dostal hroznú chuť na 704, zakempiť sa v kríku a rozdávať 700dmg :roll: Posádka v ISU má na 100% maskovanie + by som nahodil maskovaciu sieť... muhahahaha :twisted:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Chápu dobře, že stíhače jsou pro výcvik posádky braný jako jedna třída takže si můžu človíčky naskillovat hnedka zezačátku a pak je jenom přehazovat do dalších T?

E: už sem na to přišel, pěkná demence, mít výcvik posádky jen na konkrétní tank...
Dadu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dadu »

Posádku jednoho národa můžeš dát do jakéhokoli stroje od scouta po td liší se jen postih za přecvičení. Z TD na Vyšší TD je 10% dolů, z tanku na TD nebo arti jeto 20% dolů hlavního skillu ty sekundární zustávají nezměněné.
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

Nesmrtelnost byť i jen o trochu vyšších tříd tanků je k smíchu. Obzvláště, když není problém dostat se do bitvy s tanky klidně o 4 třídy nad vámi. Když se pokoušíte vyexpit arty tak si opravdu moc nezascoutíte a vaše střely jsou účinné asi jako vzduchovka :|

A obrušování tanku o třídu nad vámi po pár procentech skrz záda, zatímco on se za jízdy otočí a sundá vás na dvě skrz čelní pancíř je taky parádička.

"Free to play" jsem čekal na způsob tribes, LoL nebo podobného rozumného systému, kde pokročilý hráč má jen drobnou výhodu (hlavně ve skillu) a funkční MM, který nebude likvidovat nováčky po tuctech.
Siktrius
Nováček
Nováček

Příspěvek od Siktrius »

SNowie píše:Nesmrtelnost byť i jen o trochu vyšších tříd tanků je k smíchu. Obzvláště, když není problém dostat se do bitvy s tanky klidně o 4 třídy nad vámi. Když se pokoušíte vyexpit arty tak si opravdu moc nezascoutíte a vaše střely jsou účinné asi jako vzduchovka :|

A obrušování tanku o třídu nad vámi po pár procentech skrz záda, zatímco on se za jízdy otočí a sundá vás na dvě skrz čelní pancíř je taky parádička.

"Free to play" jsem čekal na způsob tribes, LoL nebo podobného rozumného systému, kde pokročilý hráč má jen drobnou výhodu (hlavně ve skillu) a funkční MM, který nebude likvidovat nováčky po tuctech.
"Free to Play" nemuze fungovat pokud nejsi nucen si aspon neco koupit a jinak skill v tehle hre potrebujes,poznas casem sam...
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Nemám rád ľudí čo všade plačú, že ten tank je OP, ten tank je slabý, "nemám rád artiny" atď. aké dobré by bolo, keby v hre bol len jeden tank, že? (viem, sám som nedávno nadával na "TOP" delo u VK4502A :oops: )
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Spíš mě fakt se*e ten vy****j MM, není problém bojovat proti tankům, co jsou na 2x vyšším tieru, to pak dělám rychlej scout´n die (pokud na to mám tank) nebo celou hru prdím strachy za nějakým velkým bráchou, protože střílet s Hetzerem na IS3 nebo Tiger II jaksi nemá smysl, leda, když je to nějaká lama, tak zezadu...
To, že jsem byl v TOPu tabulky se mi zatím stalo asi jen 3x (rozjel sem novej účet v pátek).
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“