hroši brno - střich sony vegas něco i v after effect

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
--Tomas--
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hroši brno - střich sony vegas něco i v after effect

Příspěvek od --Tomas-- »

co nato říkáte http://www.youtube.com/watch?v=5JMByk_8Yao
kamera sony hdr-sr12 myslím že sem z toho vytáhl maximum co se týka obrazu
Frky
Začátečník
Začátečník

Re: hroši brno - střich sony vegas něco i v after effect

Příspěvek od Frky »

Dal bych tam nějaký zpomalený záběr, třeba odpalu, běhu, pohrál si s barvama, akčnější střih více do hudby, tím možná vybrat jinou hudbu.... Osobně ten font je šílenej, ale to je věc vkusu :-) Jinak kvalitou je to dobrý :-)
Je to ale jen muj názor, nechci tím nějak pomlouvat tvoji práci ;-)
--Tomas--
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od --Tomas-- »

v pohodě na hudbu máme každej jinej názor..ale dám jinou do dalšího klipu jinak barvy jsem ladil ale né aby to bylo něak od očí bijící ale aby to jen vypadalo líp...akčnější to udělám a víc detailu aji...jinak zpomalený záběr tam byl jeden polo jenže švich baseballistů je opravdu rychlej a při mých 25fps to nejde kvalitně zpomalit (můj názor radši vůbec než nekvalitně ) ... :) ale jinak dík kdyžtak sem hodím i další výtvory
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Jo to víš, to by pak vypadalo blbě no, já se přiznám, já jsem ve vegasu střihal akorát videa z cod2, kde jsem si scénu nahrál třeba na 400/s a to se pak zpomalovalo lépe :-P
Jinak další určitě pošli :-) Máš nějaký stativ na tu kameru?
Já jsem ve Vegasu používal Magic Bullet na barvy.
--Tomas--
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od --Tomas-- »

stativ mám zatím jen pučenej, nevím jakej přesně , jinak magic bullet looks znám ale mám ho jen pro aae a barvy jsme upravoval jen přes kontrast atd v zákaldních funkcích vegasu...ale jeste se mi lbii v aae color finesse 3 taky dobrá věc ;)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Neco jako sestrihany video z dovoleny podporeny muzikou.. nic vic, nic min..
--Tomas--
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od --Tomas-- »

a co bys chtěl enstaine aby při doběhu na metu vybuchl pentagon nebo jak by sisi to představoval...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Proc se ptas, na nazory, kdyz je nesneses..? :sarcasm:

Proste je to obyc video bez spetky cehokoli vic.. co bys chtel slyset.. nic zleho jsem nerekl.. dalsi veci je ta kamera, ze ktere stejne nikdy nic rozumneho nedostanes..
Abys nerekl, ze to dosud bylo bez jedine rady..

- pro zacatek bych chtel aby nekdo, kdo si chce nechat ohodnotit video nemel v rukou alespon tu trasavku kdyz uz nic dalsiho.. talent mas na prvni pohled minimalne v neschopnosti prace se stativem..
- srih NErovna se zastrihnuti konce a zacatku videa pro odstraneni ostreni apod..
- a barvy NErovna se prepalit obraz, protoze to je moderni..
--Tomas--
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od --Tomas-- »

Já názor příjmu ale objektivní a né to to co ty jsi napsal! Roztřesená ruka aha , hlavně že záběry jsou krásně čistý, až na pár vyjímek kdy letí míč po obloze nebo chytám chytajícího...to tví NErovnáse..střih bych teda prosil radu když odpálí pak doběhne třeba na první metu, kde stříhat pane režisére ? jestly hnedka jak doběhne prototže tam nechci mít balast, nebo ještě čekat 2 sekundy protože se nejedná o pouhý sestřižení záběru, a přepálení barvy ono když prší a nesvítí tak moc světla není tudíž je to tak akorát, jediný co je sem tam tak je nadhazovač kterej má snědčí kůži tak je tmavej ...a ještě když se chceš bavit o kamerách tak mi řekni z které kamery s takovýma funkcemi jaký má sr-12 do 30 tisic vytáhneš takovej obraz to si poslechnu ...a klidně se rád kouknu na tvoje video , protože podle tvých názorů to musí bejt prvotřídní profi film 8-) :-D
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

OMG.. takze je to opravdu tak, jak jsem napsal.. nejen, ze to je o nicem.. ale ty to vazne ani nevidis.. cisty zabery..? to ses snad zblaznil.. hned prvni prejezd lita nahoru dolu.. tady neni co komentovat..

At si udelas predstavu o cem tady mluvime.. tohle je obyc zrcadlo za 20k a tvuj oblibeny Vegas.. takhle se delaj videa a ne jako nejaky dovolenkovy ulet.. na doma budiz.. na verejnosti ostuda..
http://www.youtube.com/watch?v=qMaUU4N8Ik4
--Tomas--
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od --Tomas-- »

zrcadlo je možná za 20k ale bez objektivu nenatočič ani ,,Ň,, ten bude taky něakou desitku stát...a funkčně to do kamery má daleko ale dobře ok teda...jinak kdybych na baseballu nepotřeboval jezdit nahoru a dolu na metu a míček taky bych si zaaretoval stativ abych měl rovný čístý záběry (ten první teda je roztřesenej) ...a nemůžeš srovnávat skate s baseballem já musel točit z trošičku větší dálky...tudíž nebudu mít asi detaily když mám optickej zoom 12x ...no to už je jedno , čase mti taky natočíme neco ze skateparku abys videl a mohl porovnávat
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No me to je jedno.. nejak to se mnou nehybe.. jen jsem vyjadril nazor na video, ktery je proste o nicem.. nedokazu si predstavit, ze bych se necim podobnym verejne prezentoval.. that's all

A nejaky prvni zaber.. schvalne na to koukam znovu a nejak nenachazim snad jediny, kde by zaber neustreloval nekam buh vi kam.. kde by byl jakykoli naznak kompozice.. s detailama to nema nic spolecneho.. ale ano.. uznavam, ze minimalne po strance obrazu a nestability fps v renderu je to kamerou.. je to hold shit.. ke zbytku.. proste na to nemas.. nemam ti vic co rict..
--Tomas--
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od --Tomas-- »

aha ulítávaj bůh ví kam jasný , si to chce abych se zlepšil ale ještě to bude chtít u tebe očního..
Naposledy upravil(a) --Tomas-- dne pon 11. čer 2012, 22:56, celkem upraveno 1 x.
st3nl3y
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od st3nl3y »

Ptal jses na názor a ten jsi dostal. Co tu pořád řešís? Pokud nesneseš kritiku, tak se příště radši neptej :-D
--Tomas--
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od --Tomas-- »

Nech prosímtě na mě co budu dělat a co ne, a další ..říkám že beru názor ale né stupidní..
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

LOCK pls :roll:
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“