Poradte pekne RPG
Moderátor: Baneshee
- KubasCZ
- Začátečník

Re: Poradte pekne RPG
Škoda, že nejsou nové díly, poslední devátý díl je pokud se nepletu už 10 let po vydání..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- 1Pupik1989
- Začátečník

-
Já to teď začal znovu přes emulátor hrát od VII. Troufnu si říct, že to má i lepší děj, než novodobé hry, což je smutné 
CPU: AMD Phenom II x4 955BE @ 4GHz FAN: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)
- Logue
- Začátečník

Zabudol som jak sa vola to slovenske RPG ktore mi na prvy pohlad vizualne pripomina Might and Magic... tiez slovaci vidali aj jedno izometricke RPG
Might and Magic som nehral.
Moze mi niekto osviezit pamet ?
a povedat ci tie hry boli dobre
Moze mi niekto osviezit pamet ?
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
neni treba zadny emulator ... link od Wuuduu je vybornej. Slape to pod sedmickama naprosto bezproblemu.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Logue
- Začátečník

Caute,
Potrebujem poradit najlepsie RPG z toho typu ako je Planescape: Torment a Baldurs Gate.
Planescape Torment som presiel.
V minulosti som skusal hrat Icewind Dale, ale pripadalo mi to velmi genericke.
Len jedno prosim. Absolute number one. Aj tak mi to zaberie hodne casu. Mne ide hlavne o to aby to malo hlbku a nebolo to povrchne-obycajne, jak sa mi napr zda byt Mass Effect.
Potrebujem poradit najlepsie RPG z toho typu ako je Planescape: Torment a Baldurs Gate.
Planescape Torment som presiel.
V minulosti som skusal hrat Icewind Dale, ale pripadalo mi to velmi genericke.
Len jedno prosim. Absolute number one. Aj tak mi to zaberie hodne casu. Mne ide hlavne o to aby to malo hlbku a nebolo to povrchne-obycajne, jak sa mi napr zda byt Mass Effect.
- Alfajk
- Začátečník

-
jestli ti mass effect prijde povrchni,tak potom nevim co vic chces
muzes zkusit treba witchera nebo treba nejakej fallout
muzes zkusit treba witchera nebo treba nejakej fallout
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- jakubom
- Začátečník

-
Jedině staré fallouty... ono dneska už není RPG jako RPG.
Z novějších nějakterý s TES (morrowind, oblivion, skyrim)
Osobně jsem zvědav na remake BG....
Z novějších nějakterý s TES (morrowind, oblivion, skyrim)
Osobně jsem zvědav na remake BG....
- Logue
- Začátečník

Witchera teraz hram a je to super hra. Mass Effect sa mi zda obycajny ale zle to urcite nie je.
Este som zvedavy na hry Arx Fatalis a Wizardry 8.
Este som zvedavy na hry Arx Fatalis a Wizardry 8.
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
..tak pak si dej Witchera 2. Nejsem Paul, takže příběh po prvním aktu podle mě nedává smysl, ale charaktery, dialogy, hloubka, vývoj charakteru, souboje a samozřejmě technické zpracování, to vše je špičkové.
Fallout New Vegas je taky často jmenován jako nástupce starých Falloutů. A Mass Effect 2 není zas tak špatnej:). Není to moc RPG, ale nabušenej akční film jo.
Fallout New Vegas je taky často jmenován jako nástupce starých Falloutů. A Mass Effect 2 není zas tak špatnej:). Není to moc RPG, ale nabušenej akční film jo.
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- Logue
- Začátečník

Ja som sa hlavne pytal na hry zo starej skoly typu Baldurs Gate, Dragon Age.
Ktora z nich je uplne naj ? Urcite jedna je ktora je povazovana za najlepsiu v danom zanri. Podla toho co som cital tak typujem ze je to Baldurs Gate 2. Tak ako Witcher je podla mna naj medzi sucasnymi RPG.
Ktora z nich je uplne naj ? Urcite jedna je ktora je povazovana za najlepsiu v danom zanri. Podla toho co som cital tak typujem ze je to Baldurs Gate 2. Tak ako Witcher je podla mna naj medzi sucasnymi RPG.
- meca
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak Dragon Age (i kdyz velice povedene) bych mezi hry ze stary skoly neradil
za me rozhodne nej byla BG2, tesim se na remake
za me rozhodne nej byla BG2, tesim se na remake
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty si nehrál Baldur's Gate?
Tak to jo...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- Logue
- Začátečník

A je BG 2 lepsie ako Dragon Age ?
- Hladis
- Moderátor

Je lepsi Platina nebo Zelezo ? Jinak BG se musi hrat cele od jednicky i s datadisky jako serie.
- Logue
- Začátečník

Platina je lepsi kov, hovorim len tak z pocutia.Hladis píše:Je lepsi Platina nebo Zelezo ? Jinak BG se musi hrat cele od jednicky i s datadisky jako serie.
Ja si myslim ze sa musi dat povedat ktora z tych hier je najlepsia, ako napr v serii Splinter Cell sa za najlepsi (tzn.najpodarenejsi) povazuje SC3, v serii Hitman je to Hitman 2..atd. Este moze nastat situacia ked su dve alebo viac dobre a treba si vybrat nahodne, ktoru idem hrat. Na druhu stranu neodporucam Hitman 1 a Hitman 3, ktore su imo slabe.
- Alfajk
- Začátečník

-
BG je rozhodne lepsi 2...
jinak jestli ti nevadi japonskej nadech tak urcite final fantasy / legen of dragoon
jinak jestli ti nevadi japonskej nadech tak urcite final fantasy / legen of dragoon
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- zdenicka113
- Černá karta

-
Zkuste si zahrát izometrické rpg Divine Divinity. Je to hodně ukecané a fakt kvalitní rpg. Bavilo mě to více než Diablo 2.
- Alfajk
- Začátečník

-
jak muzes srovnavat ukecany rpg s diablem? 
- Logue
- Začátečník

On chcel asi povedat ze ho to viacej bavilo a nie ze je to rovnaky zaner...Alfajk píše:jak muzes srovnavat ukecany rpg s diablem?
- Logue
- Začátečník

cAUTE,
Chcem sa spytat na RPG Neverwinter Nights 2. Cital som ze to robil Chris Avellone. Ten robil aj Alpha Protocol, Fallout: New Vegas, Planescape: Torment. To su hry s vybornym pribehom pokial viem.
Ako je na tom NWN 2 ? Taky dragon Age je podla mna o nicom, Mass Effect je uplna bieda, Oblivion a Fallout 3 tiez. Je NWN 2 poriadne premuyslene RPG alebo priemer ?
Chcem sa spytat na RPG Neverwinter Nights 2. Cital som ze to robil Chris Avellone. Ten robil aj Alpha Protocol, Fallout: New Vegas, Planescape: Torment. To su hry s vybornym pribehom pokial viem.
Ako je na tom NWN 2 ? Taky dragon Age je podla mna o nicom, Mass Effect je uplna bieda, Oblivion a Fallout 3 tiez. Je NWN 2 poriadne premuyslene RPG alebo priemer ?