Čau, naskytl jse mi menší problém.
Pořídil jsem si outlook, a po stažení mailů se mi všechny maily ze schránky na seznamu smazali, a já bych je tam chtěl vrátit z toho outlooku zpět.
Nevíte někdo co s tim?
Díky moc
Jo, IMAP jsem si neuvedomil ... snad to lazan zvladne. Bude asi potreba predne u stavajiciho uctu v outlooku vypnout kontrolu novych emailu, pak vytvorit novej ucet, v nastaveni zvolit IMAP misto POP3, a pak jak se u novyho uctu vytvori slozky pri synchronizaci, tak do nich pretahat emaily ze slozek staryho uctu. Dojde k automatickymu uploadu emailu na server seznamu do prislusnych slozek.
Intel i7 3770K + Be Quiet! Dark Rock Advanced C1, Corsair XMS3 16GB/2000MHz, Asus P8Z77-V PRO, MSI GTX970 Gaming 4G OC, Samsung 850 Pro 1TB, 3x WD RED 3TB, Seasonic Focus Plus 550W, Dell U3415W, Logitech MK710
Jeste doplnim, ze jsem si to samozrejme vyzkousel, nez jsem to sem napsal - vono mit vsechny maily k dispozici kdekoliv mimo domov neni k zahozeni. Ovsem narazil jsem na 2 problemy:
- za prve pokud je tech emailu hodne (u mne pres 600), tak te server Seznamu po case vyfakuje a zablokuje zhruba na 24 hodin (neco ve smyslu, ze spamujes, protoze to asi dementne bere jako odesilani emailu)
- a za druhe nesel mi presunout ani jeden email, na ktery jsem odpovedel - proste jakykoliv email ve slozce Prijata posta na POP3 uctu, ktery byl oznaceny sipkou jako email s odpovedi, nesel presunout do Prijate posty na IMAP uctu ... pro uplnost prikladam error message ze seznam.cz:
APPEND: mtd: internal error: Cannot set message attributes.<406, ebox: bad argument: You can't change this flags>
Intel i7 3770K + Be Quiet! Dark Rock Advanced C1, Corsair XMS3 16GB/2000MHz, Asus P8Z77-V PRO, MSI GTX970 Gaming 4G OC, Samsung 850 Pro 1TB, 3x WD RED 3TB, Seasonic Focus Plus 550W, Dell U3415W, Logitech MK710
No, bohužel jsem se k tomu ještě pořádně nedostal, takže právě jdu na to.
Nějak jsem úplně nepochopil, jak mám založit ten druhý účet, protože když tam dám stejnou mailovou adresu, tak mi to nepovolí, mám si založit jinej, a dát tam adresu toho nového?
Zatím díky.
SUPER, povedlo se, díky moc za rady.
Jinak maily, na které jsem odpovídal (bohužel více něž polovina ) se tedy neodeslaly, jinak ostatní jsou zpátky na seznamu. Takže ještě jednou díky...