Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Re: Diablo 3

Příspěvek od eLPeCKo »

Jj na Infernu ti začne padat i dvakrát tolik goldů než na Hellu....
Z elite packů vypadne celkově i 10K goldu a když některé alespoň trochu použitelné věci naházíš do AH za pár goldů tak to jde :)
A většina z nás farmí jak o život :lol:
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

T1ger

Treba hell 4act, pokud se necitis na inferno, je to kratky a jen na goldech z monster klidne kolem 100 000g + modry veci pro vendora...samo par veci +% gold drop aby to melo vyznam.
Ale pokud uz jedes inferno je idelani run k butcherovi, tam mas sanci ze padne i neco pouzitelnyho, jeste vetsi sance bude po patchi.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

nemá někdo na pujčení 1 handed kuši 60 lvl, něco aspoň s dps 800 nebo tak? vrátím ji až našetřím goldy a něco vymobím, tohle je děs jak na hell padá samej shit a za všechny goldy co mám craftím gemy nebo koupím sotva lepší výbavu, na zbraň vůbec nezbyde
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Padla mi maximalne nejaka modra kolem 600dps :-D takze tim ti asi moc nepomuzu...
Smutny na drop v 2actu na inferno.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

možný by to bylo lepší než můj žlutej shit s attackem 355 :P
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

icebosss píše:nemá někdo na pujčení 1 handed kuši 60 lvl, něco aspoň s dps 800 nebo tak? vrátím ji až našetřím goldy a něco vymobím, tohle je děs jak na hell padá samej shit a za všechny goldy co mám craftím gemy nebo koupím sotva lepší výbavu, na zbraň vůbec nezbyde
Probůh gemy necrafti do patche 1.0.3 tam ty cenu budou pak úplně směšný....
Pokud chceš nějaké gemy po flawless square nebo co to je t oposlední co padá, tak ti za nějakou almužnu (1-2k goldů) dám do patche pár kousků od každého klidně, mám jich z farmení plnou pr.... :lol:
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
Lurz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lurz »

FragmeNT píše:Hraje ještě někdo Diablo 3 pro hru jako takovou a pro zábavu, nebo se to zvrhlo jen v hledání co nejlepších předmětu, který se daj výhodně prodat v AH, za zlaťáky si koupit lepší věci, vyrazit opět do "hry" udolat silnější potvory, z kterých vypadnou lepší věci, ty zase prodat a za utržené zlaťáky nakoupit ještě lepší věci na ještě silnější potvory a tak furt dokola?
Je to jak to píšeš. Všechny staty ve hře ovlivňují věci, takže se jen farmí. Žádný "skill hráčů" ve hře není, je to jen o těch věcech
Jsem zvědavý na PvP a slíbené arény, jestli za úspěchy v aréně budou nějaké spešl PvP věci nebo to bude o těch nafarmených a hráči co už mají nafarmený equip budou mít výhodu.

Zajímavý topic: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4551311225
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

a kdy že má být ten patch?
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Ví bůh :lol:
Prý do konce června 8-)
PSU:
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

jj na konci mesice nejak
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

eLPeCKo: Ale jen základní runy, ty vyšší budou za stejnou cenu (nenapsal jaké craftí gemy)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Kungen znova mrtvej.
Uz byl ve 3 actu na hc.
http://www.youtube.com/watch?v=MCIXtDH0S28
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Dnes mi padla prva setovka a neprekvapivo utter shit: http://i46.tinypic.com/5n20er.jpg
DopeMan
Nováček
Nováček

Příspěvek od DopeMan »

Nerboard píše:Dnes mi padla prva setovka a neprekvapivo utter shit: http://i46.tinypic.com/5n20er.jpg
Tak sem s tim mě by se to kur**sky hodilo ;) :twisted:
CPU: i7 2600k 4,2Ghz + Noctua NH-D14; GPU: Asus GTX680 DC2T; MB: Asrock z68 Fatal!ty gen3; Ram: 16Gb DDR3 Kingston HyperX 1866Mhz; SSD: OCZ Vertex 120Gb; HDD: WD Caviar black 500Gb; PSU: OCZ 850W; myš: SteelSeries Xai laser + SteelSeries podložka; KB: Roccat Iscu; audio: Genius 5.1 Dolby surround + SteelSeries Siberia V2
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Není to úplnej shit, ale samozřejmě ani žádné terno.... :roll:
Mně taky padla setovka úplně nanic ani se jí nemůžu zbavit :lol:
Still.Lord, já myslím, že to bude levnější na craftění až po tu runy co padají, opravte mně jestli se pletu...
PSU:
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Gemy co padají, se budou dát udělat za "pakatel". Gemy co nepadají, budou stále za plnou cenu.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

FragmeNT píše:Hraje ještě někdo Diablo 3 pro hru jako takovou a pro zábavu, nebo se to zvrhlo jen v hledání co nejlepších předmětu, který se daj výhodně prodat v AH, za zlaťáky si koupit lepší věci, vyrazit opět do "hry" udolat silnější potvory, z kterých vypadnou lepší věci, ty zase prodat a za utržené zlaťáky nakoupit ještě lepší věci na ještě silnější potvory a tak furt dokola?
Treba ja, ackoliv jsem nad tim uz lamal hul. Zatim mam jen lvl 41 DH a dal jak na konec hell to neplanuju, pak si rozjedu novou postavu
Na inferno prdim, jsem pracujici s rodinou, jsem rad ze si zahraju obden :lol:
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Still.Lord píše:Gemy co padají, se budou dát udělat za "pakatel". Gemy co nepadají, budou stále za plnou cenu.
Jj přesně takhle jsem si to aj myslel, akorát nevíme jaké typy crafté on a už ani nepíše tak nic :lol:
Kdyby někdo na slabším levelu chtěl dobré gemy napište mi do PM Váš BattleTag a jsem ochoten Vám darovat pár kousků, ale žádné chci 15 takových a 20 takových ;-)
PSU:
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Chci 20 Ruby a 15 Emeraldu, pro BT si napiš do pošty :razz: :-D
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Myslite ze by to uz mohlo stacit na farmu 2 actu?
http://imageshack.us/photo/my-images/838/79924383.jpg/
Jeste potrebuju stit s all resist a s lepsim blockem a zbran s 800 life na hit.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“