No já právě někde v půlce Act III na Hellu skočím na lvl 60. a to už je pak jednoduché protože za pár šupů nakoupíš equip a jede se, já při útratě pár set tisíc goldů došel na 14k DPS a 40k HP s wiznou v Hellu a to už si pak dáš v pohodě...
Skook do Inferna, tak to už je jiná, tam farmit farmi farmit a nakupovat pořádné věci, ale jak ti tady píšou aj ostatní, je to o tom hledání, dej si max buyout price a filtruj i podle toho a právě občas se tam dají najít krásné kousky aj za 50k buyout
Já takhle mám svůj meč s 820DPS a 130Int za 25k
Já vždy zadám parametry jaké chci (Int, Vit, Aspd...a minimální hodnotu těchto vlastností) a pak max buyout 20K, já vím, že je to málo, ale občas tam fakt je něco dobrého a pak jen zvyšuji max buyout a opakuji search dokud nenajdu něco co mně zaujme, pokud je tam něco zajímavého za velice příznivou cenu tak okamžitě klik na buyout, protože to mizí hodně fofrem pryč odtama
Ale jako za max jsem koupil Amulet který má DMG, 200 Int a 200 vit plus nějaké drobnůstky, nepamatuji si přesně a to jsem se plesknul přes kapsu a dal za to 500k