Jak říká butch, toto chování by bylo přímo ideální, jelikož by člověk věděl do čeho jde....
K tomu hledání té rainbow srandy, já s tím strávil pěknou řádku hodin
Nejhorší bylo najít tu chitaru v Actu III v tom frost dungeonu....
A ten rainbow holt pořád resetuj hru a jednou to tam padne, pokud to chceš jenom otevřít pisni mi do hry a otevřu ti to klidně
CPU:Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB:ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM:Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU:ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:Seasonic Prime 850W, Case:Be quiet! Dark Base 700, HDD:Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB, LCD:Dell U2515H, Zvuk:Creative X7 + Creative EMU XM7
Jn s tou chitarou mi to vyšlo asi na milontý pokus
Tam je nejhorší, že i když tam ta jeskyně je, tak je strašně malá šance jí tam mít, ale teď při přechodu s wiznou na druhé kolo jsem jí při normálním průletu našel tam a mám tu esenci podruhé, sice nevím naco , ale mám
CPU:Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB:ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM:Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU:ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:Seasonic Prime 850W, Case:Be quiet! Dark Base 700, HDD:Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB, LCD:Dell U2515H, Zvuk:Creative X7 + Creative EMU XM7
Tak jsem si na DH cko koupil na 53 levelu 2H kusi s 610dps lvl req reduce by 7
A jde to jak po masle, rozdil od te co jsem mel je asi 4000dps celkove:-))). Rare se socketem za 25k mi prisla fajn lepsi pro ten level za ty prachy bez sance, tohle vydrzi az do 60tky
To s tim equipem behem expeni se divat po lvl req reduce, neni spatnej napad, jak bylo napsano vyse.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Tak konecne lvl 60
A hned mam otazku. Ako presne funguje ten "valor" bonus? Musim zabijat elity a potom sa mi kumuluje sanca na lepsi drop po nejakom case? A smrt to resetuje?
A predtym sa tu niekde spominalo ze MF je bugle a ked mate vyse 100%(napr 102%) tak to berie hra ako 2%? Jedine tak si viem vysvetlit ten "uzasny" drop co mam. Ked po 10kach elitov mi padne 1 rara A to mam MF na 160%
Alebo som proste smoliar
Inak hra paradna a tesim sa uz na Inferno. Aj ked koniec Hellu je dost fuska V stvorke sme tam chcipali ako na beziacom pase
Ked zabijas elitu tak ziskas buff na 30 min. Stackuje sa az 5x potom sa uz nezvysuje. Cas sa resetne na 30min po zabiti elity. Zvysuje magic find a gold find - neviem presne o kolko% ale 5 stackov = tak +70-80MF ...to len hadam. MF neni bugly, proste dropy su shitne. V patchi 1.0.3 maju zlepsit drop sance v aktu 1 a nerfnut akt 2-4 aby to mohli hrat aj barbari, monkovia.
Nepises aky mas class ale ked si barb, monk tak sa na inferno netes
Lovec demonov Mam 60 lvl asi 25k zivota a "uzasnych" 9k DPS Ale to sa zmeni ked vlezem do AH a kupim si nove zbrane
Niesom ale borec a umieral som casto aj na Hell. Takze Inferno bude premna asi ozajstnou skuskou trpezlivosti
A nesmiat sa kvoli mojemu gearu. Ja pochadzam z chudebnej rodiny a peniaze na lepsie neboli
Dakujem za vysvetlenie Valor niecoho
H2SO4 píše:nezna nekdo nejaky kalkulator na vypocet DPS?nechci slepe vyhodit x mega za zbran a pak by se mi streba dps snizilo,nevite nekdo o necem?
Tohle mi hrozne chybi v ahcku, podle me by se veci mely chovat jako kdyz jsou v baglu nebo bedne a kliknutim nebo nechanim kurzoru na nich by se mel objevit zisk na statech, dps, podle me to musi byt jednoduche tak nechapu proc to tam blizz neimplementuje.
Tak pod tohle se mohu podepsat , .. to je jedna z mála věcí, co mě na D3 štve nechápu proč to tam nedaj.
Nemůžu uvěřit, co se z tak oblíbeného titulu jako je Diablo stalo.
Celá hra je pouze o goldech, to znamená hrát nejvýhodnější act pořád dokola a následně stále prohlížet AH a snažit se co nejlépe bidovat.
Opravdu se nedivím, že tato stereotypní činnost většinu hráčů brzy omrzí ... je mi z toho na blití, kolik se za takovou hru vyhodilo peněz po celém světě. Myslím, že takový výdělek by si zasloužily spíše jiné tituly...
pravda pravda...prumerny hodnoceni recenzentu 90%...od hracu to je ale jen 40%
je to bida,ja jsem uz zabil diabla na inferno a co dal ? farmit equip porad dokola v prvnim aktu,protoze to jde nejrychlejc ? vydelavat goldy a listovat aukci?
lovit legendarky? mit to drop jako v D2 tak ano,ale tady je to naprosto nemozny neco cilene huntit,vse je totalne random,nicim neovlivnitelny...o naprosto debilnim dropu se radsi zminovat nebudu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Alfajk píše:pravda pravda...prumerny hodnoceni recenzentu 90%...od hracu to je ale jen 40%
je to bida,ja jsem uz zabil diabla na inferno a co dal ? farmit equip porad dokola v prvnim aktu,protoze to jde nejrychlejc ? vydelavat goldy a listovat aukci?
Rozjet barbara
Demon hunter/wizzard je easy mode.
Jen barbar je pro pravy chlapy