Dobrý den,
mám doma skříň http://www.czc.cz/fractal-design-define ... 99/produkt ale starší verzi jen s 2x USB 2.0 a 1x eSATA a bohužel se mi povedlo pření dvě USB zničit (zatlačil jsem plíšky se spojema dovnitř, neptejte se jak), našel jsem na internetu http://www.ipopular.cz/fractal-design-r ... grade-kit/ a chtěl bych se je pokusit vyměnit, zajímalo by mě ale, zda tyto USB 3.0 budou fungovat ikdyž je zapojím tak kde sou normálně ty staré 2.0, nebo zda mají jinou koncovku, MB mám ASUS M4A87TD
skřín Fractal Design, USB kit
Moderátor: L4mka
- Theo92
- Nováček

-
- shelby_nr
- Čestný člen

-
Re: skřín Fractal Design, USB kit
USB3 kit má koncovku na internal USB3, čo sa mi zdá, že tvoja doska nemá.
//Až teraz som si všimol, že máš R3 USB3 čiže ten USB3 upgrade kit tam nedáš (kvôli plastu - 3x usb vs 2x usb a 1x esata).
Inak pred nedávnom som tiež dačo podobné riešil (na staršej R3 nefungovali predné USB porty) - tak som napísal do Fractal...poslal som im kópiu faktúry...a ani mi poslali (behom pár dní) ten usb "panel" zadarmo.
//Až teraz som si všimol, že máš R3 USB3 čiže ten USB3 upgrade kit tam nedáš (kvôli plastu - 3x usb vs 2x usb a 1x esata).
Inak pred nedávnom som tiež dačo podobné riešil (na staršej R3 nefungovali predné USB porty) - tak som napísal do Fractal...poslal som im kópiu faktúry...a ani mi poslali (behom pár dní) ten usb "panel" zadarmo.
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
- Theo92
- Nováček

-
ty USB fungují, jen je třeba vždy flashku nebo cokoliv tak o 2mm jakoby povytáhnout nahoru, šlo mi o to že bych koupil tenhle kit a zatím ho měl zapojený jen do do USB 2.0, dokavaď nebudu mít desku s 3.0, ale jestli sou ty porty rozdílně a zpětně nekompatibilní tak je to naprd, nějaká redukce předpokládám neni
btw. koukám fractal nemá cz pobočku, kontaktoval si je tedy normálně přes offic stránky?
btw. koukám fractal nemá cz pobočku, kontaktoval si je tedy normálně přes offic stránky?
- Theo92
- Nováček

-
nene, poslal jsem z CzC špatnou, mám starší verzi s 2xUSB 2.0 a 1x eSATA
- shelby_nr
- Čestný člen

-
Tak v tom prípade ti ten usb upgrade kit tam sadne. No tá koncovka nebude pasovať (do USB2).
Ak ti stačí na prednom paneli USB2 a nepotrebuješ USB3 tak napíš cez official. stránku. Ak ti schvália RMA tak do pár dní ti to dojde (zadarmo).
Ak ti stačí na prednom paneli USB2 a nepotrebuješ USB3 tak napíš cez official. stránku. Ak ti schvália RMA tak do pár dní ti to dojde (zadarmo).
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
- Theo92
- Nováček

-
ok, díky za radu...