PROJEKTORY
Moderátor: maXXmilian
- Strady
- Začátečník

-
Re: PROJEKTORY
Zdravím,
Dnes jsem si chtěl koupit projektor TW3200. Jenže ejhle.
Stratos: říkal jsi, že jde přepsat fakturu ale Alza to vidí jinak viz. zpráva dole. Můžeš mí říct kde se ti to povedlo přepsat?
"Ve výjimečných případech ano. Je možné opravit špatně vyplněné IČ, DIČ, jméno či adresu. Není bohužel možné žádat změnu z jedné firmy na druhou, případně z firmy na fyzickou osobu a opačně. Přijďtě buď osobně na prodejnu spolu s původním dokladem, nebo zašlete tento doklad poštou spolu s informacemi, co potřebujete opravit + ofrankovanou obálkou se zpáteční adresou. Případně odešlete svou žádost prostřednicvím kontaktního formuláře."
Dnes jsem si chtěl koupit projektor TW3200. Jenže ejhle.
Stratos: říkal jsi, že jde přepsat fakturu ale Alza to vidí jinak viz. zpráva dole. Můžeš mí říct kde se ti to povedlo přepsat?
"Ve výjimečných případech ano. Je možné opravit špatně vyplněné IČ, DIČ, jméno či adresu. Není bohužel možné žádat změnu z jedné firmy na druhou, případně z firmy na fyzickou osobu a opačně. Přijďtě buď osobně na prodejnu spolu s původním dokladem, nebo zašlete tento doklad poštou spolu s informacemi, co potřebujete opravit + ofrankovanou obálkou se zpáteční adresou. Případně odešlete svou žádost prostřednicvím kontaktního formuláře."
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nekolikrat mi to menili v CZC 
- Strady
- Začátečník

-
Dík za info 
- Unleashed83
- Nováček

Stratosi mám na tebe dotaz,už jsem tu spoustakrat zminil ,že mám problém na svém projektoru se zaostrenim,dvakrat jsem ho posilal na opravu ,dvakrat mi ho vratili s tim ,že je vše v pořadku,ale ono není.Nějak jsem se s tím snažil smířit,ale nejde mi to,prostě mi to furt vadí ,pže ten problem zas není nějaky zanedbatelný.A tak jsem dneska zkoumal v čem může být háček a jak je možné ,že v servise si toho nešimli ,ikdyž to je zcela patrné a zjistil jsem,že při max zoomu obrazu,je obraz ostry v káždem jeho rohu a přesně takový, jak ja si ho představuju.Problém nastává,když zoom zmenším,tak musím obraz znovu zaostřit,jenže už to nejde tak dobře ,jak při tom max zoomu.Když ho postupně zmenšuju ,je to horší a horší,jedna strana obrazu je dokonale ostrá a druhá uplne rozostřená.Při vertikálním nebo horizontálním posuvu čočky se mi ostra strana rozostřuje a rozostřená zaostřuje,což mi při max zoomu vůbec nedělá,při něm jsou obě poloviny obrazu pořád stejně ostré,ikdyz s nimi pohybuju doleva doprava.Netušíš v čem by mohl být problém? když zmenšuješ obraz na svém projektoru,musíš ho znovu i zaostřit ,nebo ti zustava porad stejne ostry? dík za odpověd
Projektor:Epson EH-TW3200
Plátno:Elite Screens elektrické motorové, 84"(16:9) 104,6x185,9cm
Receiver:Pioneer VSX-520-K
Repro:MAGNAT Monitor Supreme set 1000
PC:Core i5 2500K 3,30GHz-4,5GHz,Gigabyte HD6970,DIMM DDR3 8GB 1333 DC KIT
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pokud obraz zmensujes tj menis zoom je logicke ze se ti obraz rozostri. Ja mel problem s tim ze jsem projektor zapnul zaostril a p pul hodine byl rozostreny. Kdyz jsem pockal pul hodky po zapnuti bez doostreni byl projektor po pul hodine zaostrenej z predchoziho dne, proste naka vule na optice a vlivem teplotni roztaznosti se to kurvilo...
muzes to dyztak nafotit?
muzes to dyztak nafotit?
- Unleashed83
- Nováček

zkoušel jsem to nafotit ,ale není to nějak moc dobře viditelne,nemam asi dost dobry fotak a to ze se ti to po nejakem case zaostrilo se mi taky stava,sice se to nezaostri uplne ,ale trosku se to zlepsi zhruba po 15min,ale i tak je to na h....Každopádně jak jsem psal,při max zoomu je to ostre a pri pouzivani lens shift to zustava stale stejne ostre,ale kdyz zoom trosku zmensim a znova to nejak v ramci mezi zaostrim,pri pouziti lens shift horizontalne se mi jedna strana zaostruje a druha naopak.Obraz muzu zaostrit tak,ze obe poloviny obrazu si budou v zaostreni hodne podobne,ale nebudou ostre,pokud zaostrim obraz ,tak jak by to melo byt ,tak je ostry vzdy jen na jedne pulce obrazu a druha je rozostrena a je jedno jestli ho zaostrim na leve nebo prave ,vzdy je ostra jen jedna pulka,to prece neni normalni.v tehle situaci kdyz pouziju ten lens shift horizontal tak ta ostra pulka se rozostruje a druha naopak.Už nevím jak to napsat.Jedinou moznosti pro me, jak to mit ostre, je ,si presne odmerit vdalenost projektoru od platna pri max zoomu ,aby mi padl obraz primo do vysece platna ,coz by bylo pri zavesenem projektoru na strope celkem tezky ukol a takovy kompromis zas nechci podstoupit
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to co popisujes vypada na problem s optikou, tj zavadu musis spravne epsonu popsat nejlepe nafoti, ja dokonce udelal i video + fotky kdyz jsem to tam posilal a vsechni jim vypalil na DVD...
- Unleashed83
- Nováček

me to pripada,že to tam pracujou nejaci babráci,nejradeji bych tam osobne zajel a chtel bych videt to jejich testovani,už mam celkem na ne zlost,ale poslu jim to tam znova z navodem jak to maji testovat,jinak to ze si nevsimli že to nezaostruje se da pochopit v tom ze nejspis meli projektor pri testu na max zoom,ale to ze nevideli jeste jednu chybu kterou jsem jim popsal a to ze jedna pulka obrazu ma cerveny a druha zeleny nadech,což je pozorovatelne pri bilem pozadi pri kazdem zoomu me stve a tak neverim ze uvidi ze to opravdu neostri ,kdyz tam dela nejaky slepec,nebo buhvi jestli to vytahli vubec z krabice v tom servisuStratos píše:to co popisujes vypada na problem s optikou, tj zavadu musis spravne epsonu popsat nejlepe nafoti, ja dokonce udelal i video + fotky kdyz jsem to tam posilal a vsechni jim vypalil na DVD...
- Trewis
- Začátečník

-
O tom ze je TW3200 lepsi v 2D som cital ale neviem ci sa mi oplati priplacat za 3D este ale pouvazujem o tom projektore kedze to neponahla pockam co ukazu OLED tv co ma dost zaujalo uz aby som zacal na nejaku setritStratos píše:TW3200 - od 23 000,- s DPH
TW6000 - od 32 000,- s DPH
2D obraz bude identicky mozna bude i na starsi generaci lepsi.. (co jsem se tak o tom bavil s par lidma od Epsonu)
tj za drazsi model si priplacis vice mene jenom za vice svitivejsi lampu (nutna pro 3D rezim kde bryle pohlti cca 60% dopadajiciho svetla) a dale si priplacis za 120hz.
pokud chces teda ciste 2D 1080p projektor ber starsi generaci.
co se tyce OPTOMY je to dobra znacka ale radsi bych sel do overeneho 3xLCD Epsonu, prece jenom OPTIMA je DLP a to je vhodnejsi spise nekam do hospody apod..
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
FULL LED zatim poradnej neni tj nemas na co cekat. Pokud chces kvalitni 1080p ber TW3200 chybu neudelas.
- Strady
- Začátečník

-
Unleashed83: Tak to Ti vůbec nezávidím... Škoda, že to nemůžeš nafotit nebo natočit video. Moc rád bych to viděl. Jelikož si chci taky pořídit Epson TW3200 a rád bych viděl na co si mám dát pozor. Protože kdyby mě takto ignorovali v Epsonu asi bych jim tam řekl spoustu nehezkých slov.
Držím Ti palce a nenech se odbít.
Držím Ti palce a nenech se odbít.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ono epsony muzes dyztak reklamovat primo u autorizovanych servisu kterych je t celkem plno... Da se k nim i osobne zajet na miste jim tu chybu ukazat..
- Unleashed83
- Nováček

mel jsem to v dileris,zkusim se podívat se po jiných
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam dojem ze v praze/plzni i brne jsou.. skus pohledat.. Kdyz jim to tam ukazes za chodu a odkejvaj ti to nemuzou nic...
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak recenze na LED Projektor ASUS P1 je venku 
http://www.ddworld.cz/pc-a-komponenty/p ... -cenu.html

momentalne vyjednavame na puceni dalsi LED projektor ACER K330 s 500lumeny a HDMI portem
http://www.ddworld.cz/pc-a-komponenty/p ... -cenu.html

momentalne vyjednavame na puceni dalsi LED projektor ACER K330 s 500lumeny a HDMI portem
- hajnalka
- Nováček

-
Radsej otestuj LG HW300g obraz ma 2xlepsi ako ten Acer
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pokud sezenem neni problem...
- jopal
- Nováček

No, ale ma nativne 4:3 a svetelny vykon 300 oproti 500 u Acceru aj zameranie uvadzaju ako business. Otazkou zostava, co znamena 2x lepsi obraz. Vies to rozpisat? Stojim pred kupou takeho projektora a rad by som vybral ten lepsi, vidim, ze ceny su podobne a osobne po precitani mnoztva nazorov na forach a dlhej diskusii s jednym majitelom je moj favorit Accer.hajnalka píše:Radsej otestuj LG HW300g obraz ma 2xlepsi ako ten Acer
Edit:Ak pozries tento test http://www.youtube.com/watch?v=0-BKQAhMfA8, mas pravdu, ale pozri diskusiu a to, ze nevie zobrazit gulu ako gulu, je pre podla mna dost velky hendikep, ktory sposobil, ze som ho vylucil. Ale rad sa dozviem nove skutocnosti.
- hajnalkam
- Nováček

-
Na len pozeram do buducnosti ako nastupca mojho Epsona EH-tw450
2500ansi lumenu asi led nebude mat nikdy.
Nevedel som ze je 4:3 a diskusiu som vobec nesledoval len som na to video narazil nahodou.
2500ansi lumenu asi led nebude mat nikdy.
Nevedel som ze je 4:3 a diskusiu som vobec nesledoval len som na to video narazil nahodou.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ono u tech LED se ty lumeny podle me pocitaj nejak jinak. tech 200lumenu mi prislo uplne v pohode do castecne zatemneny mistnosti tj nejaky zavesy behem dne. tech 500lumenu u toho ACERU uz by melo stacit i na velmi skromne zatemneni treba den+zaluzie.