Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Diablo 3

Příspěvek od Butch »

Ja dneska se svym prumernym gearem na Barbarovi jsem delal Inferno 3 act hned asi 3 quest.
Po tech peti beacon a 3 katapultech.
Proste jen se dostat z prviho patra sklepa do druheho.
Odhad tak 50 smrti a kolem 60K za opravy a dalsich 30k za flasky :-D

Prvni elitni grupu jsem delal asi na patnactej pokus(takovy darebaci z jazykama), ale nakonec lehli a padly 3 modre veci na dis.
Proste progress jak hovado, ale nevadi. Kdyby to byla prochazka, tak me to nebude bavit.
Staci at trosku upravej ten drop a pujde to, mobove nakladaji jako svina, ale co chceme kdyz je to inferno. Co se tyce dropu, tak pouzivam asi dve veci co mi padly, jinak AHcko.
Clovek to musi brat tak jak to je a vzit si z toho to dobre, jinak by se zblaznil resit kazdou kravinu co se mu na hre nelibi...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Začal jsem Inferno (barbarian), konkrétně Shattered Crown, předpokládám, že Act I bych měl dát, ale zajímá mne, co bych měl zlepšovat, abych měl šanci v dalších actech? Díky za náměty.

Obrázek
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

uz aby ta oprava byla. ted sem farmil celej vikend act I pac na act II proste neni vybavicka a nepadlo vubec nic. Padl mi jen 1 nek kterej stoji za zminku. A ten sem prodal za 100k :(. V ah taky nejsou uplne itemy dle meho gusta a kdyz sou tak stoji takovej balik ze bych ten act I musel projit jeste 100x. Takze jsem ferove zatuhl a nemuuz se hnout dale. Sice za chvili budu mit penize na nejaky echtovni item, ale ruku na srdce 1 item jaro nedela. A to mam o 3k dps vice nez tady kolega a 300resisty. MF je vicemene k smichu 50% ale kdyz oblecu mf veci tak mam zas smesny DPS takze si nevyberu. V nekterych vecech je to takto proste nedoresene.

Nevite kdy ma vyjit ten patch co to opravi? do te doby to pro me nema cenu moc hrat.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

a jak všichni říkají, že DH je strašně op, tak mě to někdo pojďte ukázat, chci to vidět na infernu :P
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Tak žlutá sviňa z Defiled Crypt si asi přečetla můj post, protože mi vystavil stopku, kombinace obezdívání, 4 laserů, imunitních balónů a obnovení síly po mé smrti je asi nepřekonatelná :-D
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

nejlepší je, když mají reflect dmg, jak ho mám kurva s dh zabít, i když používam nesmrtelnost na 1.5s to fakt nestačí, mu uberu tak 1 setinu

a nejlepší je, když váš zabijou a stojej na spawnpointu, taky ty debi**** v blizz mohli přidat po smrti aspoň back to town, tohle je fakt demence
Naposledy upravil(a) icebosss dne pon 18. čer 2012, 19:02, celkem upraveno 1 x.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Hlavne jsem nepochopil, oficialne je full heal championu 25 sekund po tom, co prestanes utocit. Nevim proc, ale u vetsiny se jim hp doplni presne po 10s.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Ano, u me taky 10s, musel jsem tomu prihlizet pri cekani na respawn a tak jsem si to kontroloval. Ihned pote jsem hru vypinal :-D
Strellok
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strellok »

Nevím jestli je DH OP, ale rozhodně je to nejsilnější classa ve hře. Navíc se dá vybavit za relativně slušné peníze a farmit akt 3/4. Reflect dmg je nejhorší stat, ale dá se i s tím. Když stojí na spawnpointu přede dveřma, tak vlez, SS, pár ran a schovat se.. a opakovat 20x. A jestli ti to trvá dlouho, máš slabé dps.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jakou ma tenhle stit hodnotu?
Chci si ho koupit na barbara
Obrázek
Strellok
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strellok »

Má velkou cenu jestli tvůj barbar nosí kouzelnickou hůlku.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

70all resist nic?
dalsi sance do blocku nic?
Celkem vysoka sance na block 24% nic?
Redukce melee dmg?

Ma to srovnatelny staty se stormshildem, kterej ma s 24% blockem cenu taak 20milionu.
Navic ma oproti stormshildu lepsi block amount.
Ale stormshildy sou predrazeny a tak si nejsem jistej realnou cenou.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

20x se to fakt nedá, to mě dřív rozjebou eqip a musím město opravit, jak se portnu zpět tak zas full hp a můžu od znova :D
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

2HEAD, to tu budeš postovat všechny žlutý věci co ti padnou?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Mastodont píše:2HEAD, to tu budeš postovat všechny žlutý věci co ti padnou?
Nauc se cist.
Jezis mastodonte bez si radsi botovat a cheatovat.
Pisu ze ho chci koupit.
Zajima me proste realna cena.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

nesmyslná otázka, buď na to máš, nebo ne, buď ho chceš nebo ne.
na AH z valné většiny reálný ceny nejsou.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jako block a resisty jsou fajn, ale chtelo by to jeste alespon budto str nebo vice vitality.
Je jasny ze v idelanich parametrech bude stat minimalne 2 mega nebo spise 5 a vice...
V techto bych cenu videl do 500 000 pro tebe na testy... nebo na progress se hodi kdyz neztraci durabilitu tak budou levnejsi opravy, coz po patchi ocenis :-D
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

HEAD: reálná cena je 1695 goldů
Ahoj.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Butch píše:Jako block a resisty jsou fajn, ale chtelo by to jeste alespon budto str nebo vice vitality.
Je jasny ze v idelanich parametrech bude stat minimalne 2 mega nebo spise 5 a vice...
V techto bych cenu videl do 500 000 pro tebe na testy... nebo na progress se hodi kdyz neztraci durabilitu tak budou levnejsi opravy, coz po patchi ocenis :-D
Prave ze cokoliv s vice vita nebo str+vita stoji 6+milionu :)
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Radsi se procheatuju do nebes nez abych tu jak tulpas postoval kazdou sedou vec, ktera mi vypadla ze sudu. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“