Deska z notebooku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
aneon
Začátečník
Začátečník

Deska z notebooku

Příspěvek od aneon »

Zdravím, dostal jsem od kámoše hw z notebooku a chtěl bych to nějak rozchodit jako htpc.Právě jsem koukal na desky na socket p a vůbec nic neni u nás, max na ebay, tak mě napadlo, jsetli by to nešlo rozjet na desce z noťasu, nebo kde sehnat desku na ten procák, nejde to koupit někde v číně? :oops:
asus k50ab
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Deska z notebooku

Příspěvek od Butch »

no kdyz sezenes i zbytek tak muzes to dat do nejaky krabice.

Deska bude mit na sobe video vstup na napajeni, vystup na monitor dsub urcite....
pridas ramky, disk, cpu(najdes na Intelu, co ten chipset podporuje), nejakej chladic, to by se muselo nejak nabastlit.

Akorat vidim problem se zapinanim, pokud je pres klavesnici nb jako to maji treba Lenova.

Teoreticky to co bys chtel udelat jde, ale casove to bude narocnejsi a financne nez kdyz si sezenes za dvojku nejakej starsi notes....
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
aneon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od aneon »

Mám tam t5800,3GB,320GB,wifi akorát nemám lcd. Oděšla deska, tu skřín bych nějak vyřešil, aby to fungovalo,to chce nejakou desku kde jde pripojit zdroj z notasu a vystup na monitor(tv) usb atd.
asus k50ab
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

nevymejslej <>, prodej komponenty z KO booka a kup si normalni HTPC.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“