Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo 3

Příspěvek od Nordir »

Slezman píše:nj, Blizz sází na tu velkou touhu to dohrát, samozřejmě skrz RMAH 8)
Nordir píše:jo ted me padl legedarni mec ... tak za cenu 5k :-D

Slezman: hraju jeste s cooperem a jeho carodejem s mocnou hulkou mezi nohy. barbar by se nam hodil ... nekdy se pripoj.
kde se teďkon pohybujete?
Farmime prvni akt ... ted sme zacali
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Lurz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lurz »

Pomohl by mě někdo prosím s Butcherem na Hell? Hraju za DH a za boha ho nemůžu dát. :-(
LookAS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LookAS »

jaky mas battletag?
Core i9-7920X + be quiet! dark rock pro 4 .:. ASRock Taichi .:. 96GB Corsair 3200MHz .:. HP Quadro RTX A4000 16GB .:. Samsung S27A850D 27" 1440p .:. Samsung P990, EVO 850, ... .:. Fractal Design Define R3 w/ PC Silencer MK II 950W

Ryzen 5 3600, 16GB RAM, Asus Prime B550-Plus, 3x Radeon VII, Gigabyte Aorus 850W Plat.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Lurz píše:Pomohl by mě někdo prosím s Butcherem na Hell? Hraju za DH a za boha ho nemůžu dát. :-(
tomuhle ja se vzdycky musim smat,to snad neni ani mozny :-D

dh nejvetsi dps ze butchera na hell zabije uz pomalu ve dverich a on s nim ma problem...nakoupit v AH zajiste zkousels ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Pred hodinou nainstaloval a po te hodce hrani se podelim o sve prvni dojmy:

Ta hra je imho vizualne slaba, proste na mem pc a pri mem rozliseni a nastaveni vypada vyblite a hnusne, zejmena muj barbar je takovy leproidni humusak :mrgreen: Ale priznavam, ze jsem mile prekvapen jak to jede plynule.
Zvuk jako v prezvucenem multiplexu. Kazda useknuta pulka zombikovske hlavy zacvachta jako by na zem padlo pul kravy, to se mi libi.
Rezba zombiku v Tristramu dobra zatim.

Mirne me mate rozdil mezi private a public game a plneni/restartovani questu, ale to podchytim.

A zase jsem trpel obvyklym problemem, asi 20 minut jsme vymyslel jak pojmenuju pajdulaka :-D

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

jmeno postavy je uplne jedno,protoze ostatni hraci ho nevidej,videj pouze battletag,navic muzes mit jeden nick u vsech postav stejnej
o grafice mam podobny mineni,proste bida,ale co se da delat...
cvachtani zombiku a vsech kdyz to masakrujes s barbarem me bavilo tak na prvni obtiznost,potom dost stereo

hru poznas,az budes v infernu,teprve potom ji muzes soudit...i kdyz po tom,co z inferna udelali tak maximalne "hell +" je to vcelku jedno...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

No já nevím hraju Demon Huntera a ted jsem na konci druhého actu na inferno,Oasa a za boha už to nejde udělat ... Jsou strašně silní ...
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Otazka ohledne nohsleda - ktery je nejlepsi?
Prisral se ke me hned ze zacatku ten templar, co pripomina zoldaka z druheho actu diabla2, ktery byl suverene nejlepsi volba.

Skilly se daji resetovat u nohsleda? A u me ty passive skills?

Dik .)

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Ja by som odporucil brat spolocnika podla postavy ako hras. Ked si teda Deamon Hunter tak je lepsi Templar lebo bojuje nablizko a vatsinou pritahuje pozornost resp. zastavi nepriatelov na chvilu zatial co ich ty kosis.

Skilly sa daju resetovat u nich tiez. Ale v neskorsich fazach hry su uplne k nicomu ale to len tak na okraj :)

Edit: no mozno pre niektorych su followers paradny :)
Naposledy upravil(a) T1ger dne sob 23. čer 2012, 19:35, celkem upraveno 1 x.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

nejsou k ničemu, templář stunuje a má skill na regen skoro všeho
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

hledame barbara prvni akt ... zn. rychle :-D
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

asi na to prdím a fakt to prodám tu hru, protože to se nedá, sem seklej v aktu 2 inferno s DH a dál to nedávám, pořád vytáčím na elity a goldy se mě postupně snižujou až nebudu mít ani na opravu.. Dropuju jen samý ho***, takže to ani prodat nemůžu a nechápu jak mám našetřit na zbraň pár mega a farmit act 1 abych si za měsíc či dva vydělal aspoň 2 m na to fakt nervy nemám... Ty co si zezačátku botovali a chodili na goldy jsou vysmátý, ty si věci za 50m můžou dovolit, většina lidí si vyfarmila lepší věci v pony levlu, z lootování mraků, tak ty itemy za těžky goldy prodávají... Ty co teď začínají tak utřou, protože na to se nedá vydělat... A je pěkný, že v Act 1 a 2 padají lvl 63, ale pokaždý mě dropne srač** co má dps 200, tak kde to kur** jsme..
Siktrius
Nováček
Nováček

Příspěvek od Siktrius »

icebosss píše:asi na to prdím a fakt to prodám tu hru, protože to se nedá, sem seklej v aktu 2 inferno s DH a dál to nedávám, pořád vytáčím na elity a goldy se mě postupně snižujou až nebudu mít ani na opravu.. Dropuju jen samý ho***, takže to ani prodat nemůžu a nechápu jak mám našetřit na zbraň pár mega a farmit act 1 abych si za měsíc či dva vydělal aspoň 2 m na to fakt nervy nemám... Ty co si zezačátku botovali a chodili na goldy jsou vysmátý, ty si věci za 50m můžou dovolit, většina lidí si vyfarmila lepší věci v pony levlu, z lootování mraků, tak ty itemy za těžky goldy prodávají... Ty co teď začínají tak utřou, protože na to se nedá vydělat... A je pěkný, že v Act 1 a 2 padají lvl 63, ale pokaždý mě dropne srač** co má dps 200, tak kde to kur** jsme..
Rok 2012 23.6. 20:26,nazor mam uplne ten samej,nehratelny,nezabavny a atd...
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Stačí napsat, goldů je dost. :wink:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

pocital jsem to vcera...nepamatuju si ilvl ale zkategorizuju to :
50 rare itemu droplo,z toho: 30 itemu byly zbrane s dps okolo 200-350,par z nich i 500,ale porad k hovnu(ilvl62),dalsich 15 byly casti equipu,se statama tzv navylizprdel, 3 itemy byly dobry,ale s protichudnejma statama (treba int + str,dex + str), 2 itemy byly ringy,jeden jsem dal do aukce za 190K (zatim se neprodal a nevypada to ze se proda,i kdyz ma dobry staty) a jeden item jsem si dokonce equipnul(mel 120dex+ 2% crit chance a 50 vit,dobry pro myho demon huntera

...coz je podle me hrozna bida,kdzy si vezmu,ze me to trvalo celej vecer :?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jak hrajete za maga?
32K Hp 220-250all resist a proste me vsechno sejme na 1-2 rany 1 act inferno.
Takhle sem si teda hrani za maga nepredstavoval.Pri dnesnich cenach za opravu je to nehratelny.

Hlavne elity treba mortal sem behem 1s mrtvej.
Naposledy upravil(a) HEAD dne sob 23. čer 2012, 20:58, celkem upraveno 1 x.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Alfajk píše:
Lurz píše:Pomohl by mě někdo prosím s Butcherem na Hell? Hraju za DH a za boha ho nemůžu dát. :-(
tomuhle ja se vzdycky musim smat,to snad neni ani mozny :-D

dh nejvetsi dps ze butchera na hell zabije uz pomalu ve dverich a on s nim ma problem...nakoupit v AH zajiste zkousels ?
Alfajku jdi už s těma posměškama do prdele. Podle tebe kdo nedává Diabla na inferno je looser a má přestat hrát, ne každej u toho dřepí 12 hodin denně aby měl ten "správnej skill" :stupid:

Lurz: napiš co máš za skilly a itemy
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Vivec píše: Alfajku jdi už s těma posměškama do prdele. Podle tebe kdo nedává Diabla na inferno je looser a má přestat hrát, ne každej u toho dřepí 12 hodin denně aby měl ten "správnej skill" :stupid:

Lurz: napiš co máš za skilly a itemy
ano,kdo nedava diablo je looser a je minimalne horsi nez ja...nemuzu za to,ze ja jsem skill od prirody,vim kde jsou v diablu problemovy mista kde opravdu nastavaj problemy i u nejlepsich,ale to urcite neni obtiznost hell a uz vubec ne butcher(ani inferno)

a ne,nesedim u toho 12 h denne...jestli jsem u toho 20hodin za tejden,je to hodne...
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

HEAD píše:Jak hrajete za maga?
32K Hp 220-250all resist a proste me vsechno sejme na 1-2 rany 1 act inferno.
Takhle sem si teda hrani za maga nepredstavoval.Pri dnesnich cenach za opravu je to nehratelny.

Hlavne elity treba mortal sem behem 1s mrtvej.
normalne,resisty zadny a full dps...ale je to spis k vzteku,jeste s tim nerflym aspd,predtim to slo hrat na full dps,ale ted uz tolik dps nedas a musi se jet resisty

maga jsem vzdal,vse daval moc pomalu,muzu ti doporucit demon huntera,s vybavou komplet za mega das tak 30k dps (a 80k dps se SS),ale nesmis dostat ranu (mas 1,5sec nesmrtelnost,treba na letici mortar nebo tak)
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Mastodont píše:Stačí napsat, goldů je dost. :wink:
za real je kupovat fakt nebudu ;) určitě to byli lehce nabotění goldy
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“