Ahoj mám problém s pc sestavou. Komponenty jsem si sehnal asi tak před 2 měsíci a poskládal jsem PC. ZD: Gigabyte GA-Z68AP-D3 (koupeno v tsbohemia), CPU: Intel Pentium G620(koupeno v tsbohemia), RAM: DIMM DDR3 4096MB 1333MHz Kingston CL9 (koupeno v tsbohemia), Grafika: AMD Radeon Sapphire HD6850 Vapor-X (koupena na aukru, 1 rok záruka jako nová) Zdroj: Seasonic SS-500ET (taktéž koupen na aukru záruka asi 18 měsíců jako nový) Case: Cooler Master Elite 311 (koupeno v tsbohemia). HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB (pár roků starý používán na zálohu a různé data, oddělil jsem 50 gb na win).
K problému: PC funguje až na to že když hraju tak se mi občas zasekne a jde jen restartovat neháže BSOD jen třeba bílou obrazovku nebo pruhy různých barev vůbec nevím co s tím grafiku mám aktualizovanou, napadá mě nějaký error ve windows ale nevím.
A ještě mi píská zdroj asi nebo něco mi v tom pc píská, ale jen když mám bílé pozadí nějaké, když to dám na tmavé tak to pískat přestane, ne vždy píská jen občas dá se to přežít.
Padání pc sestavy
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Jedi_James07
- Nováček
-
- Hladis
- Moderátor
Re: Padání pc sestavy
Tipuju grafarnu. Vyzkousej ji jinde zda dela to same. Pokud by byla ok ,tak zdroj.