Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Diablo 3

Příspěvek od Sir_-_Death »

Tak sestra má rozjetou DH, na normal 3. akt a už jí dropnul legendární amulet :lol: .
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Na normal je hra zabavna.Na nightmare ti uz z bossu nic nepadne a ani na hell nez budes mit 60lvl a 5x NV.
Horsi je to pak na infernu.Platis desitky tisic za opravy a nic poradnyho nepada :)
Ja uz sem diablo3 smazal.

Btw narazil sem na zajimovou hru Path of exile.Vypada to snad jeste lip jak torchlight2(tam me stve ta komixova grafika)
http://www.youtube.com/watch?v=r15yE0hS ... plpp_video
Zatim je hra jen v beta fazi.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nebudu rikat jako co to vypada,ale kdyby takhle vypadalo D3,chrochtal bych blahem
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Ten skill tree... wtf?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Konecne jsem dal diabla na NM za DH. Asi na dvacatej pokus, jeste jsem nemel lvl 50 takze bez sharpshootera a vetsinou jsem umrel ve druhe fazi kde me daval desny criticaly klon
Pri asi tretim pokusu jsem se dostal do treti faze a dosli mi lahve...
Nakonec mi padli zluty boty lepsi nez jsem mel takze spokojenost. Akorat me sere, ze ted musim jak kokot jit dodelat pul levelu abych mohl na hell, jako proc?
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Ja jsem ted s NM wizem tesne pred diablem a zatim vsechno v pohode, tak jsem zvedavej...
What happens for a standard player who is playing solo when they first hit level 60 is they see an item upgrade every 30 minutes or so. Pretty quickly it becomes every hour, then every 2 hours. The higher the power level of your gear, the longer it takes to find your next upgrade, that's just the underlying math of this distribution. It's not really anything we set either. If we magically made all drops rates 10x higher, all it would do is shift the power curve left or right, it would not change the fundamental property that the higher up in power you go, the longer (statistically) it is going to take until you find your next drop.
So then let's say you visit the Auction House and get infusion of power that hurls you forward on that power curve. So whereas at one point your gear may be at a point that you are statistically speaking probably going to get an upgrade every 2 hours. After visiting the Auction House you hurl yourself forward on the power curve so far that now you are statistically going to get a drop every 8 hours.
Meli jste pravdu, ten interval up-dropu zrejme skutecne jde od aktualni vybavy a ne jen od levelu, nicmene to s nim taky souvisi, protoze na nizkym levelu si hi-gear nenasadite. Zajimavy je spis to vysvetleni proc pri skokovym upgradu pres AH pak ve hre dlouho nic kloudnyho nenajdete...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Princip je jednoduchy.

Pravdepodobnost dobryho dropu je dejme tomu 8h, pravdepodobnost dropu "lepsiho predmetu nez ma postava ted" je dejme tomu 2h a shity padaj furt.

Kdyz nenakupujes na AH, tak mas na sobe shity, ty ti padaj porad a porad muzes porovnavat, takze kazdej item je "mozny upgrade". Jenze pokud se boostnes pres AH, tak nakoupis predmety, ktery maji padat kazdejch 8h a vic. Takze se pro tebe stavaji vsechny prumerny a normalni predmety zbytecny a i kdyz padne neco lepsiho (8h) tak to stejne nemusi byt upgrade.

Uz tomu vsichni rozumi? :)
RampaMeKvak
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od RampaMeKvak »

Mastodont: Tak tohle snad chápe i poloretardovanej od začátku hry. Prostě kdo chce alespoň trochu thrill z toho, že mu něco padá nesmí používat AH..Ah ten pocit z dropu prostě naprosto zničilo. A upřímně ty itemy stejně nikdy nejsou něco nad čím bys zvednul obočí. Prostě maj víc statů nebo tak něco, ale to si tak leda řekneš hm fajn. V jiných diablovkách se dalo něco najít a říct si woooow..
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

To je důvod, proč AH nepoužívám. Dneska jsem hrál cca hodinku a padly mi lepší boty.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

ja bych fakt brecel co za lidi to hraje...
Mno ale tak snad si nemyslis ze jsem tak hloupy ze bych cekal, ze budou mit stejne HP. Ja rikam, ze ten posraty mob dava vetsi dmg kdyz chodim z kamosem nez kdyz chodim sam. Pise to tu i head. Tak si nech svoje slzy pro nekoho kdo o ne stoji. :}
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Pakosh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pakosh »

Butch píše:Asi neni nejakej addon, ktery by to meril behem fightu ze?
Rozklikavat char pri testovani je vopruz
Jak už tu někdo psal, není combat log - nebude žadny dps meter:)
zhor píše:2.Tuhost a dmg potvor se nasobi poctem hracu (to bylo uz v D2)
Tohle už neplatí, už se násobí jen healthy, ale dmg né.
Vivec píše:Akorat me sere, ze ted musim jak kokot jit dodelat pul levelu abych mohl na hell, jako proc?
My dodělávali s kamošema 3-4 levly, takže půl levlu máš za 1o minut a máš pohodu:)
CPU: i5-3570k@4,3GHz 1,184V + Gelid Solution Tranquillo rev.2 MB: MSI Z77A-GD55 RAM: 2x4GB CRUCIAL DDR3 1,5V 1600MHz CL9 GPU: Gigabyte Radeon 7870 2GB DDR5 1100/4800 HDD: Seagate Barracuda 1TB SSD : Crucial M4 128GB PSU: Seasonic M12II 620W DVD: Samsung SH-222BB LCD: BenQ G2420HDBL 24" CASE: Lancool K58 OS: Windows 8.1 Pro Preview
Ssnake
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ssnake »

zhor píše:Meli jste pravdu, ten interval up-dropu zrejme skutecne jde od aktualni vybavy a ne jen od levelu, nicmene to s nim taky souvisi, protoze na nizkym levelu si hi-gear nenasadite. Zajimavy je spis to vysvetleni proc pri skokovym upgradu pres AH pak ve hre dlouho nic kloudnyho nenajdete...
dobre oni, vymyslet zpusob dropu zalozenych na case v kombinaci s tim co mate na na sobe je pekne mazana dojna krava pro AH
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

2SSnake: tys to taky nepochopil.

2Rampamekkvak: :arrow: :roll:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ach jo...ten cas dropu,co tam je napsanej,je pouze odhad spocitanej z pravdepodobnosti dropu lepsiho predmetu,pouze ODHAD,neznamena to,ze kdyz budete hrat 8 hodin,mate garantovanej lepsi drop podle casu,kterej stravite ve hre...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Mě sere Auction House už jen pro, že vubec je, měl jsem obyč zbraně co jsem bud našel nebo koupil v krámu, boss v 2 actu mě trval strasně dlouho, pak jsem koupil náký knife (nic spešl) pro witch doctora, ten mi zvyšil damage ani nevím o kolik a dal sem bossa během chvilky.
Todle mi nepřijde jako fér vůči hře jako takové, je to prostě výjeb jak to dohrát snadněji.
ntb alzabook/rtx3070
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Proč na to nadáváte, když vás do AH nikdo nenutí?? Je to jen vaše volba... Ale je lepší hatovat na AH než si připustit vlastní selhání
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Still.Lord píše:Proč na to nadáváte, když vás do AH nikdo nenutí?? Je to jen vaše volba... Ale je lepší hatovat na AH než si připustit vlastní selhání
jaké konkrétní selhání se stalo pisateli nad tebou?

mě vadí asi jen RMAH, ten rozdíl itemů tam oproti gold AH prostě je. Pokud by zůstal pouze gold AH, myslím, že by se ceny začaly snižovat (farmit desítky až stovky milionů podle mě už není o hraní ale o debilitě). Blizzard nespustil RMAH hned zcela úmyslně, nechal měsíc času. Nechal hráče se s AH naučit zacházet a svým způsobem si vytvořit závislost na pěkných itemech (rozuměj nechat co nejvíc těchto lidí dojít na lvl60, aby jim začaly inferno potíže a dostavil se absťák) a pak je nechat přejít na RMAH a nestydět se uvalit nějaké to euro, protože jedině tam se dostanou ty nejlepší věci.
Čili pay to win inferno :) Myslím, že to moc fér není, protože Blizzard chce prachy od těch nejvěrnějších a nejskalnějších hráčů, nevím jestli tohle je zrovna odměna, zvlášť když po dokončení inferna je úplné hovno :D Za stovky hodin farmení nebo pár set euro (záleží kdo chce jít kupředu nebo marnit čas farmením) by si tihle lidi zasloužili nějaký bonus. To už se ale Blizzardům asi nechtělo.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Ano, to ze ciste nahodou zacly padat v a3,4 55tky zrovna kdyz se zaplo RMAH je moje vlastni selhani. 8-)
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

A jedem nanovo :)
just me
Ssnake
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ssnake »

Mastodont píše:2SSnake: tys to taky nepochopil.

2Rampamekkvak: :arrow: :roll:
myslim ze herni mechanismy D3 jsou nejvetsi OJEB pro hrace za celou dobu existence PC her.

//edit Don: Uprava prispevku
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“