Jeste jsem videl jeden testik ze kluvi z GOLDMAXU uz tu HD7970M trosku pretaktovali nekam k 1Ghz na jadre a dostali z toho pres 8000bodu v 3D marku 2011 coz nedosahuje valna vetsina desktopovych grafik
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Moderátor: Don
nic jineho nez 3D mark 2011 zatim neni... Jelikoz finalni prodejni notebook GTX680M jeste nikdo neotestoval, Jedine co je k dispozici je reklamni slajd kde uvadi vykon primo nvidia a jak vime tyhle slajdy byvaji dost daleko od reality. HD7970M se prodava uz 2 mesice u AlienWare, Goldmaxu a ted pride i MSI tj vykon v jednotlivych hrach skutecne zname. (dokonce zname i OC potencial HD7970M ktery vyskouseli lide z GoldMaxu a 1Ghz neni problem + 30% vykonu navic)Pavel.P. píše:Normálka, stratos onan a jeho výsledky v 3D best of Marku.
Souhlas. Nové šasi MSI jsou super, používáme je na turnajích a max.spokojenost. Kdybych měl volit herní noťas, tak jedině MSI nebo Alienware - právě kvůli zpracování, klávesnici, zvuku... Nakoupit komponenty a poskládat si noťas už dnes není problém, takže dát 50.000 za noname značku jako je Goldmax, který tu za rok ani nemusí být, je podle mě trochu mimo.orgasmic píše:Neplacej tu kraviny prosim te. Nove sasi MSi serie GT jsou perfektni.
Ne nadarmo je zacalo licencovat i Clevo (ktere pouziva i Goldmax).
Takze si neco nejdrive o teto problematice zjisti a pak pis rozumy.
Stratos píše:MSI nikde nemaj konfigurator coz by nebylo pro me
Stratos píše:pokud by pro me nebyl prioritni...
Pomahat s vyberem mate uzivateli, ktery se na to ptal. Nevidim od nej jedinou vetu, kde by se ptal co kdo ma doma a jak to ma resene a nevsiml jsem si, ze by ho zajimaly vase priority atd.Stratos píše:ja ale nemam notes na hrani
co jsem se docetl na predchozi strance autor vlakna si jiz vybral sestavu u Goldmaxu (coz mu zde doporucilo vetsina lidi vcetne me) a psal ze pristi tyden to uskutecni (koupi) tj bych to vlakno klidne uzavrel... je zrejme ze s orgasmic neshodnem, timto se omlouvam za zbytecne flame budu to propriste resit pres SZ....sam fišer píše:Teď mám celkem fofr, takže během příštího týdne by se mohlo uskutečnit. Každopádně moooooooooooc díky všem za rady a tipy.