Spec Ops: The Line

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Spec Ops: The Line

Příspěvek od Vlastik80 »

Obrázek
Dubaj, kdysi klenot nejbohatší elity světa, nyní město pohřbené pískem. Smrt je zde na každém kroku a nikdy nevíte, zdali máte pevnou půdu pod nohama, našlapujte obezřetně, sledujte okolí, vždyť hranice mezi životem a smrtí je tak křehká. Zatímco všichni utíkají, vy musíte jít dále. Záchrana ztracené jednotky začíná a ty jsi velitel, jak se rozhodnete kapitáne Walkere?! Hra Spec Ops: The Line přináší nejen zážitek hodný celovečerního filmu, ale i revoluční prostředí, které lze ovlivnit. Grafika, UI to vše představuje novou laťku pro hráče... (Xzone)
Typ hry: 3rd person akce
Platformy: Playstation 3, Xbox 360, PC
Datum vydání: 29.červen 2012
Domovská stránka hry: http://www.specopstheline.com/
[url=steam://install/204980]Demoverze ke stažení zde[/url] (2GB Steam) | Screeny z demoverze (1080p max, 69MB)
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Spec Ops: The Line

Příspěvek od Pepa1 »

Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Vydává to zřejmě Cenega 29.6.2012 viz. zde:
http://www.cenega.cz/pc/str-lecky-fps/s ... -line/1449
a bohužel o češtině ani zmínka...... njn Cenega :x
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Na amazonu originálka steam verze za 500Kč.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Pozrel som si zaciatok hry a ten pribeh vypada zaujimavo-neklasicky. Uvidime ake to bude...
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jsem v 11 kapitole (z 15) a je to klasická third person střílečka s neklasickým příběhem.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

A to je to, co na ni uznavam a proc ji doporucuju.. obecneji..

Casto zde vystupuji proti Mass Effect serii.. proc..? protoze jde o klasickou strilecku, ktera je pribehem tisickrat omleta a proto me vzdy po dvou hodinach toto trapne klise prestane bavit..
Tohle je take klasicka strilecka s pribehem, ktery jsme uz taky videli (nebudu zamerne rikat kde, abych tady nevkladal spoiler), ale je dlouha tak akorat.. pribeh odvyklada docela pekne.. proste ted jsem to zlomil a je to fakt fajn.. byl jsem ne nadsen, ale vzhledem k milionkrat recyklovanemu systemu shoot-n-hide, vice nez potesen.. super.. kupujte a hrejte.. jedna z mala strilecek, ktera za to stoji..
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

práve ME ma napaodol ked som to hral :mrgreen:
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Maxtor píše:A to je to, co na ni uznavam a proc ji doporucuju.. obecneji..

Casto zde vystupuji proti Mass Effect serii.. proc..? protoze jde o klasickou strilecku, ktera je pribehem tisickrat omleta a proto me vzdy po dvou hodinach toto trapne klise prestane bavit..
Tohle je take klasicka strilecka s pribehem, ktery jsme uz taky videli (nebudu zamerne rikat kde, abych tady nevkladal spoiler), ale je dlouha tak akorat.. pribeh odvyklada docela pekne.. proste ted jsem to zlomil a je to fakt fajn.. byl jsem ne nadsen, ale vzhledem k milionkrat recyklovanemu systemu shoot-n-hide, vice nez potesen.. super.. kupujte a hrejte.. jedna z mala strilecek, ktera za to stoji..
Podla mna nie je dolezite ci to ma pribeh, ktory sme uz niekde videli ale ci ten pribeh za volaco stoji, lebo urcite aj z klise sa sa urobit dobry pribeh. Napr taky SWAT 4 sa da hrat stale lebo tie situacie v hre posobia realne tzn. zaujimavo, narozdiel od takeho Mass Effect, ktory nemam rad.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Me proste u ME pripadaj ty sceny porad dokola.. jsi hrdina.. strih.. jsi vetsi hrdina.. strih.. jsi jeste vetsiii hrdina.. a porad dokola.. nevim.. ME1 me hrozne bavil (i kdyz mise na planetach byly opruz) a zhltal jsem ho, ale ty dalsi dily me pripadaj naopak jako odpad..

K Spec Ops snad jen to, ze se mi libilo jak je onen pribeh vypraven.. moje doporuceni potom zni jasne.. je to docela kratky (coz tady neni na skodu) a proto to dejte na jeden zatah.. je to klasicka vikendovka, kterou clovek zhltne a uzije si ji se vsim vsudy.. proste se mi to libilo i presto, ze mi tyhle strilecky pripadaj v jinych pripadech porad dokola..
shepard
Nováček
Nováček

Příspěvek od shepard »

Zdravím všechny :wink:
Nenašla by se tady dobra duše která by mi příběh spec ops napsala ve zkratce. Hru jsem dohrál, ale bohuzel nejsem moc dobrý angličtinář. Sice jsem něco málo pochytil, ale to nestojí ani za řeč.
Díky jestli se někdo takový vubec najde
:LOVIT// dotaz jsi položil zde tak zde taky hledej odpověď (ale pochybuju že tenhle spoiler někdo napíše, možná do PM, na mail ti nikdo psát nebude
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

shepard píše:Zdravím všechny :wink:
Nenašla by se tady dobra duše která by mi příběh spec ops napsala ve zkratce. Hru jsem dohrál, ale bohuzel nejsem moc dobrý angličtinář. Sice jsem něco málo pochytil, ale to nestojí ani za řeč.
Díky jestli se někdo takový vubec najde
:LOVIT// dotaz jsi položil zde tak zde taky hledej odpověď (ale pochybuju že tenhle spoiler někdo napíše, možná do PM, na mail ti nikdo psát nebude
Myslim, že jsem na netu četl, že se tvoří neoficiální čeština, takže to bude chtít vydržet až vyjde a dát si to znovu....
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Poslite mu to cez SZ lebo spoilery mozu byt niekedy neprijemne.
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Chtěl jsem se zeptat na nastavení antialiasingu. Sice v recenzích vychvalují grafiku, ale nikde v nastavení není volba pro antialiasing. Toby snad u áčkovýho titulu asi být nemělo ?? :sad: Jinak musím přiznat, že na dnešní konzoloidní poměry ta grafika není špatná, ale ten antialiasing mi tam fakt chybí. Zde: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=365222 radí zapnout FXAA, ale "neni to vono". Řešíte to nějak ?
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mě to teda s FXAA přišlo naprosto v pohodě, v 1920*1200.

Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Paul píše:Mě to teda s FXAA přišlo naprosto v pohodě, v 1920*1200.
ve hře je FXAA v pohodě, vadí mi rozmazaný osd od afterburneru, ale je fakt, že se to dá vypnout.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Já mám jen OSD frapsu a to mám vyplý, zobrazuju jen při natáčení videí nebo zjištění fps, takže mě to nijak netrápí. Hlavně že mám vyhlazený hrany. FXAA je supr, používám to i v NFS HP nebo Mafii 2.

Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Se přiznám že Spec Ops zatím nemám, ale je tam nastavení FXAA ve hře? jako třeba ve Skyrimu? Protože na Radeonech je MLAA ale to rozmaže uplně všechno, texty atd... což je dost hnus, oproti tomu FXAA u kterýho nemám rozmazaný nápisy. Ale stejně je celej obraz a textury takovej mázlej...
PS5 Pro | LG OLED CX55
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Maxtor píše:Me proste u ME pripadaj ty sceny porad dokola.. jsi hrdina.. strih.. jsi vetsi hrdina.. strih.. jsi jeste vetsiii hrdina.. a porad dokola.. nevim.. ME1 me hrozne bavil (i kdyz mise na planetach byly opruz) a zhltal jsem ho, ale ty dalsi dily me pripadaj naopak jako odpad..
a jinak v poho ?

srovnavat tuctovy COD fps s RPG typu mass effect ? a ze ti pripada divny ze u RPG hry " jsi hrdina.. strih.. jsi vetsi hrdina.. strih.." ? http://cs.wikipedia.org/wiki/Hra_na_hrdiny
mass effect ti prijde jako trapny klise a tahle super klisoidni strilecka ti prijde ok ? kdyz vidim s cim jsou dnesni radoby "hraci" spokojeni,je me jasny,ze doba "dobrejch her" uz davno skoncila...

to je jako kdybych srovnaval trabanta a ferrari,vzdyt je oboje vlastne stejny,oboje te po doveze na urcity misto...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

+1 preto je aj COD a spol najpredávanejšou hrou, a taký DeusEX oproti tomu čo sa predajov týka je iba žobrák :(
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“