Kabel k přenosu dat mezi dvěma počítači,chybějící podpora Wi
- donecek
- Nováček

-
Kabel k přenosu dat mezi dvěma počítači,chybějící podpora Wi
Chtěl jsem poprosit o radu.Koupil jsem kabel k přenosu dat mezi dvěma počítači a nevšimnul jsem si, že nepodporuje Windows 7, pouze Windows Vista a XP.Je nějaká možnost někde stahnout driver pro podporu Windows 7?
- Caderom
- Začátečník

Re: Kabel k přenosu dat mezi dvěma počítači,chybějící podpora Wi
Zkoušel jsi to a nefunguje to nebo to nechceš (případně) zbytečně rozbalovat? Pokud je to tohle: http://usb-kabely.heureka.cz/digitus-us ... e/#section , tak to dle odrážky "driverless for Windows 2000, XP, Vista" vypadá, že ten kabel využívá nějakého standardu, a proto by se snad měl chytit i s Windows 7.
BTW: Proč ty počítače nepropojíš raději přes klasickou ethernetovou síť?
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jaký přesně jsi si koupil ? Co tak ethernetový cross kabel ? 
- Lokomotiva
- Začátečník

Dům má 4 patra a 2 komíny.donecek píše:Chtěl jsem poprosit o radu.Koupil jsem kabel k přenosu dat mezi dvěma počítači a nevšimnul jsem si, že nepodporuje Windows 7, pouze Windows Vista a XP.Je nějaká možnost někde stahnout driver pro podporu Windows 7?
Kolik je domovníkovi let?
Tvůj dotaz je stejného typu - neobsahuje relevantní informace.
Tak asi hledej na webové stránce výrobce kabelu, ne?
- donecek
- Nováček

-
Díky a zasílám alespoň odkaz na ten kabel.Lokomotiva píše:Dům má 4 patra a 2 komíny.donecek píše:Chtěl jsem poprosit o radu.Koupil jsem kabel k přenosu dat mezi dvěma počítači a nevšimnul jsem si, že nepodporuje Windows 7, pouze Windows Vista a XP.Je nějaká možnost někde stahnout driver pro podporu Windows 7?
Kolik je domovníkovi let?
Tvůj dotaz je stejného typu - neobsahuje relevantní informace.
Tak asi hledej na webové stránce výrobce kabelu, ne?
http://www.ebay.co.uk/itm/USB-2-0-High- ... 27c514ed0b
Už bych to dávno udělal, ale posuďte sami zda se výrobce z Číny dá dohledat, když obal nic o něm neposkytuje.
- donecek
- Nováček

-
Je to tento kabel.Suke001 píše:Jaký přesně jsi si koupil ? Co tak ethernetový cross kabel ?
http://www.ebay.co.uk/itm/USB-2-0-High- ... 27c514ed0b
- donecek
- Nováček

-
Děkuji velmi za ochotu.Propojil jsem počítače kde jeden měl Windows XP a druhý Windows 7 (přijímající).Caderom píše:Zkoušel jsi to a nefunguje to nebo to nechceš (případně) zbytečně rozbalovat? Pokud je to tohle: http://usb-kabely.heureka.cz/digitus-us ... e/#section , tak to dle odrážky "driverless for Windows 2000, XP, Vista" vypadá, že ten kabel využívá nějakého standardu, a proto by se snad měl chytit i s Windows 7.
Kabel se zobrazí jako další disk s kapacitou 0.97MB a pokud přetahnu složku 8G dovnitř tak se zobrazí zpráva příliš velké.A tím jsem zkončil.
Vím, že to je moje chyba měl jsem se pořádně podívat co kupuji.Kdybych například koupil tento kabel viz. tak problém nemám.http://www.amazon.co.uk/Windows-Vista-D ... m_sbs_ce_3
Ale stále bych mohl mít naději na nějaký driver, či ne?
Rád bych je propojil přes ethernet, ale vůbec nevím, že lze transferovat data i tímto způsobem.Je nějaký návod?
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Please feel free to contact us if you have any questions surrounding our products. Please email ebay@decrescent.com or use the contact features of eBay**.
U toho tveho je napsano, ze je kompatibilni se 7ckama.
- donecek
- Nováček

-
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::N_o_c_l_a_f píše:Please feel free to contact us if you have any questions surrounding our products. Please email ebay@decrescent.com or use the contact features of eBay**.
Ano, kompaktibilní je práve ten, který nemám tzn.to je ten druhý odkaz.Ale já jsem zakoupil ten kabel z toho prvního odkazu.A ten podporuje jen XP a Visty.
- Caderom
- Začátečník

V rámci sítě s PC s Windows 7 můžeš využít jednoduché řešení pomocí Domácí skupiny.donecek píše:Rád bych je propojil přes ethernet, ale vůbec nevím, že lze transferovat data i tímto způsobem.Je nějaký návod?
V případě sdílení mezi počítači se staršími OS je to složitější. Návody však lze na Google najít, stejně jako lze najít i vlákna na fórech s řešením častých a s tímto souvisejících problémů (řešení a problémy závisí na konkrétních OS v síti, respektive dokonce na edicích OS).
Další možností je instalace FTP serveru, např. Cerberus FTP server. Tato varianta je trochu méně komfortní a v tomto případě s sebou nese určitá omezení (klasické Windows sdílení se chová stejně jako jakákoli jiná složka s určitými oprávněními, FTP server lze přirovnat k download serveru). Na druhou stranu je konfigurace velmi rychlá a snadná.
- Lokomotiva
- Začátečník

Pokud nelze zjistit výrobce a pokud drivery, které jsi obdržel se zařízením nefungují, obávám se, že ti není pomoci.donecek píše:Už bych to dávno udělal, ale posuďte sami zda se výrobce z Číny dá dohledat, když obal nic o něm neposkytuje.
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Pokud to potrebujes jednorazove nebo jen jednou za dlouhy cas, tak by mohlo fungovat neco jako nabootovani do Live XP na obou stanicich.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty pocitace nemaj sitovku, ze to nejde vyresit sitovym kabelem za par korun?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530