.ts do MKV, alebo rovno na Blu-ray?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
amicelli
Nováček
Nováček

.ts do MKV, alebo rovno na Blu-ray?

Příspěvek od amicelli »

Ma niekto prosim skusenosti s nahravkami zo SatHDTV s koncovkami .ts. Rad by som to prekonvertoval bud do MKV, alebo rovno na Blu-ray napalil. Skusil som uz rozne MKVtool-y, MeGui, Mediaconvert-ory...vzdy som mal problemy s nadstaveniami, pretoze sa neviem dopatrat k riadnym navodom(napr. na MeGui, alebo MediaConvert)...a uz sa mi aj stalo, ze hotovy vytvor som napalil na Blu-ray, tak v stolovom Philips prehravaci mi siel len zvuk a na LG Prehravaci v PC mi to bezalo, ako hodinky. Philips je uplne novy, takze si myslim, ze by mal zobrat fsetko, ale urcite som niekde urobil pri nadstaveniach chybu. Poradte niekto. 8)
michelin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: .ts do MKV, alebo rovno na Blu-ray?

Příspěvek od michelin »

Zdarec, tady je nějaké info o TS formátu http://www.file-extensions.org/ts-file-extension jsou tam i doporučené nějaké softy na konverzi. Osobně jsem zkoušel HandBrake co tam mají v seznamu, je naprosto easy aspoň na konvertování všeho možného do MKV :)
amicelli
Nováček
Nováček

Příspěvek od amicelli »

Dakujem za odpoved, len vzdy ked nieco prerobim velmi lahko do Mkv a napalim na Blu-ray, tak mi to prehravac nevezme...neexistuje ziadny soft, ktory by mi to bud uz rovno na Blu-ray dal, alebo aspon do takeho normalneho a predom nadstaveneho mkv. Nemam ani shajnu o tych nadstaveniach co sa tyka 1920x1080 a co ja viem co.
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

tsMuxeR si skusal? :-)
Osobne cez neho muxujem BD do m2ts. Naopak (ts -> BD) to ide tak isto, no este som to neskusal.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Blu-ray se vyhni.. vyber kontainer a do nej to nacpi.. ja doporcuju MKV.. opticka media jsou mrtva.. a to uz dlouho.. bez ohledu na barvu laseru a kapacitu..
amicelli
Nováček
Nováček

Příspěvek od amicelli »

Uz aj nadtym som rozmyshlal, ze si radsej dokupim nejake externe disky a napojim na skrinku Asus O, ktoru som minuly tyzden kupil a naozaj sa vykashlem na palenie Blu-ray diskov, ked sa v tom doteraz nikto poriadne nevyzna a este nikto nevymyslel maly soft nato, doposial fsetky maju nejaky hacik a nejaku chybu. Pekny vecer prajem.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“