Najskor som si myslel ze je to nejaka volovina, ale ked som si pozrel gameplay trailer tak ma jeho kvalita naozaj prekvapila, a este viac to, ze som doteraz o tej hre nepocul. Z videi to ma pravu diablovsku atmosferu.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Pokud jsem to z jejich webu vycetl spravne spravne tak closed beta ted stoji 10$ a na podzim ma byt open beta.
Ingame videa, system skillu vypadaji super a 10 dolaru je pouha stovka, ale tahle hra je ve vyvoji co si pamatuju a datum vydani v nedohlednu...
No, mají nějakej systém na pozvánky (každých 5 minut jedna!), je pár luckerů kteří dostali klíč hned po zaregistrování, ale jsou i tací co čekají na beta klíč již řadu měsíců...
Jede mi to parádně, horší je to s hratelností. Hraju sám a dostal sem se do míst kde to prostě nedávám (samé cigánské férovky), chce to tak grupu alespoň 5 lidí...
Obavam se ze parta moc nepomuze, pokud se tuhost potvor bude nasobit poctem hracu jako v Diablu. Zkusil jsem duelistu a se dvema meci dam zatim vsechno na jednu (dvoj)ranu. Hra vypada hratelne ale bohuzel, stejne jako u ostatnich Diablo-klonu mi tam nejak chybi ten pocit 'ted jsem si poradne bouchnul do zivyho'. Je az moc citit ze mlatim jen pixely na obrazovce...