Zvláštní základka
- Blizzard
- Začátečník
-
Zvláštní základka
Hoj,
chtěl bych se zeptat, co to mám za divnou základku. že jsou PCIe na druhé straně.
všechny grafiky mají PCI tak, že když dáš to do slotu, je grafika větrákem směrem dole a konektory směřují ven ze skříně. Jenže moje pošahaná základka je udělaná tak, že když dám větráky směrem dole, konektory výstupu směřují dovnitř pc k procesoru. A když dám větráky směrem nahoru, tak se grafika nevleze kvůli velkému větráku procesoru a vstupu internetového káblu.
Náčrt:
chtěl bych se zeptat, co to mám za divnou základku. že jsou PCIe na druhé straně.
všechny grafiky mají PCI tak, že když dáš to do slotu, je grafika větrákem směrem dole a konektory směřují ven ze skříně. Jenže moje pošahaná základka je udělaná tak, že když dám větráky směrem dole, konektory výstupu směřují dovnitř pc k procesoru. A když dám větráky směrem nahoru, tak se grafika nevleze kvůli velkému větráku procesoru a vstupu internetového káblu.
Náčrt:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Blizzard
- Začátečník
-
Re: Zvláštní základka
chtěl jsem si koupi grafiku a ona se nevlezla (byla to gigabyte 7750)
btw: je to stará základka (FUJITSU SIEMENS D2740-A2) - socket 775, DDR2 ...
dá se něco dělat, aby tam šla nová grafika?
btw: je to stará základka (FUJITSU SIEMENS D2740-A2) - socket 775, DDR2 ...
dá se něco dělat, aby tam šla nová grafika?
- Mastodont
- Černá karta
-
- Blizzard
- Začátečník
-
to jsem nikdy neslyšel ... na to jako nejedou nove klasicke grafiky?
- Mastodont
- Černá karta
-
Co to je za Fujitsu PC? Neni to náhodou low-profile? Nebo co ti brání zasunout?
- malejMatýsek
- Začátečník
Z toho co tu píšeš to vypadá, že budeš potřebovat kartu s jednoslotovým chladičem. Takže něco jako toto.
Asus Sabertooth P67 :: Intel i5 2500K (EK Supreme HF) :: 16GB Corsair Vengeance 1600MHz :: EVGA 980Ti SC+ (EK-FC Titan X) :: Crucial M4 256GB :: Crucial M500 240GB :: Asus Xonar Essence STX + Beyerdynamic COP :: Seasonic M12 - 600W :: Lian-Li Tyr X-500 (Aquaero 5 LT + PA Ultra, Laing DDC-1T Plus (XSPC top), 2x XSPC RX480, LQT expa V3-500-SP) :: LG 38UC99-W
RacingRig: Fanatec CluSport Base V2 :: Porsche 918 RSR Wheel :: ClubSport Pedals :: ClubSport Shifter 1.5 w/ SKRS :: Sparco EVO 2 PLUS :: Oculus Rift
RacingRig: Fanatec CluSport Base V2 :: Porsche 918 RSR Wheel :: ClubSport Pedals :: ClubSport Shifter 1.5 w/ SKRS :: Sparco EVO 2 PLUS :: Oculus Rift
- Blizzard
- Začátečník
-
Mastodont: Nevím co je low-profile. Jestli myslíš slabé pc, tak jo
malejMatýsek: vleze se to tam? ono je tam fakt málo místa
malejMatýsek: vleze se to tam? ono je tam fakt málo místa
- Blizzard
- Začátečník
-
jinak je to Fujitsu ESPRIMO
- malejMatýsek
- Začátečník
Ještě by to chtělo upřesnit ten model. Esprimo se dělalo jak normální tower tak i v desktop verzi do které jsou potřeba low profile karty.
Asus Sabertooth P67 :: Intel i5 2500K (EK Supreme HF) :: 16GB Corsair Vengeance 1600MHz :: EVGA 980Ti SC+ (EK-FC Titan X) :: Crucial M4 256GB :: Crucial M500 240GB :: Asus Xonar Essence STX + Beyerdynamic COP :: Seasonic M12 - 600W :: Lian-Li Tyr X-500 (Aquaero 5 LT + PA Ultra, Laing DDC-1T Plus (XSPC top), 2x XSPC RX480, LQT expa V3-500-SP) :: LG 38UC99-W
- Blizzard
- Začátečník
-
tak tady to je (sry za kvalitu, ale po ruce byl jen starý mobil)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Mirek E.
- Začátečník
-
Jako LP to nevypadá, takže by měla jít klasická grafika. Ale ruku na srdce, má to cenu vyhodit peníze za grafiku do tohoto? Stejně tě bude brzdit procesor. Hlavně pokud tam máš P4.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- Blizzard
- Začátečník
-
P4 myslis pentium 4? je tam e7300. Ja vim, ze je to na nic do takove kraksny, ale ja jsem tu GK chtel i do budoucna.