Blbě rozdělené spelly?:)keistown píše:30% redukce (monk)
70% armor
70% resisty
20% sance na block 3700
45% dodge
35k hp
1200 life on hit
a stejne je to nehratelny, by me zajimalo kolik mam nastackovat tech resistu aby me fire chainy a poisony nesundaly za 3 vteriny
Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- Pakosh
- Začátečník

Re: Diablo 3
CPU: i5-3570k@4,3GHz 1,184V + Gelid Solution Tranquillo rev.2 MB: MSI Z77A-GD55 RAM: 2x4GB CRUCIAL DDR3 1,5V 1600MHz CL9 GPU: Gigabyte Radeon 7870 2GB DDR5 1100/4800 HDD: Seagate Barracuda 1TB SSD : Crucial M4 128GB PSU: Seasonic M12II 620W DVD: Samsung SH-222BB LCD: BenQ G2420HDBL 24" CASE: Lancool K58 OS: Windows 8.1 Pro Preview
- Alfajk
- Začátečník

-
ne,kdyz nekdo stoji 3 sekundy v chainech/poisnu,je zase chyba mezi zidli a klavesnici,nikoliv ve hrePakosh píše:
Blbě rozdělené spelly?:)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Nerboard
- Začátečník

-
zas to netreba prehanat. na tej AH som este nevidel ani jeden epic total legendary itemzhor píše:Me je AH taky proti srsti, vcera jsem tam ale kouknul a kdyz jsem videl socketovej mec lv52 co krade zivoty, s bonusem proti elitam a to vse za pouhych 6k gold (buyout), tak jsem neodolal a kliknul. Nejvetsi prekvapeni bylo ale ve hre - nemusim se ted skoro starat o obranu, staci s barbim vlitnout do grupy a sekat a sekat dokud neni nasracku. Samozrejme kdybych to nasel ve hre, byla by moje radost 100x vetsi, jenze to bych musel hrat 24/7. AH vlastne provadi vochcani statistiky - co bych sam hledal pul roku, najde mega hracu za den. Ono je to tam taky dost o nahode a taky je potreba vedet co hledat. Jde o takovej oficialne posvecenej cheat, coz je sice smutny ale kdyz uz neni zabava nachazet veci ve hre, muzu si aspon uzit totalni devastaci pri ktery kosti litaj na vsechny strany...Bez_n1ck píše:Vstoupit do aukce = zkurvit si hru.
Jakmile páchneš do aukce, tak už ti nikdy nepadne žádnej kloudnej item a jelikož je Diablo III JEN o hledání kloudnejch itemů, tak to nemá smysl dál hrát.
Krom nějakejch krámů na začátku jsem v aukci nic nekoupil, nosim jen to co jsem našel a raduju se ze zajímavýho itemu tak 2x za hodinu
- Pakosh
- Začátečník

Mam horši staty a můžu stát v chainech i 3 poisonech a stejně je dám... Takže dobře rozdělené spelly ftw:)Alfajk píše:ne,kdyz nekdo stoji 3 sekundy v chainech/poisnu,je zase chyba mezi zidli a klavesnici,nikoliv ve hrePakosh píše:
Blbě rozdělené spelly?:)
CPU: i5-3570k@4,3GHz 1,184V + Gelid Solution Tranquillo rev.2 MB: MSI Z77A-GD55 RAM: 2x4GB CRUCIAL DDR3 1,5V 1600MHz CL9 GPU: Gigabyte Radeon 7870 2GB DDR5 1100/4800 HDD: Seagate Barracuda 1TB SSD : Crucial M4 128GB PSU: Seasonic M12II 620W DVD: Samsung SH-222BB LCD: BenQ G2420HDBL 24" CASE: Lancool K58 OS: Windows 8.1 Pro Preview
- keistown
- Žlutá karta

-
Pakosh: muzes hodit link?
ja mam http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... ZXU!acbYcc
zkousel jsem i jiny mantry, ale s touhle to slo nejlip
Nemam problem uhnout vrtuli, nemam problem neco kitovat. Mam problem kdyz kolem behaji mobove s fire chainem (haha, fixli sme zdrhani mobu (c) B) a ja pres ne nemuzu utyct pryc. A mam problem s tim, ze me neco vortexne do firu a proste nezdrhnu. Nebo ze nekdo spamuje frozen, nenaskoci dodge, a bublina je na cd.
ja mam http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... ZXU!acbYcc
zkousel jsem i jiny mantry, ale s touhle to slo nejlip
Nemam problem uhnout vrtuli, nemam problem neco kitovat. Mam problem kdyz kolem behaji mobove s fire chainem (haha, fixli sme zdrhani mobu (c) B) a ja pres ne nemuzu utyct pryc. A mam problem s tim, ze me neco vortexne do firu a proste nezdrhnu. Nebo ze nekdo spamuje frozen, nenaskoci dodge, a bublina je na cd.
- Pakosh
- Začátečník

Nevím, já už nejméně týden nehrál... Ale ten spec máš dobře, ale nevím s čím jedeš ... 1h+1h nebo 2h nebo 1h+shield ? já jedu 1h+1h ... pak ještě attack speed, crit dmg a crit chance... Já mám jen 12,5% critu a nějakých 2oo% crit dmg a dávám crity za 130k s 1h+1h... ten build je dobře, jen já ho jezdím s mantrou of conviction a runou na větši effekt ... nemám co dělat s spiritem, takže mám nonstop +48% dmg a to není bad:) pak ještě navyš si crit chanci a crit dmg jestli je máš low... a ještě u serenity mám heal, ono se to hodí když třeba nedávám a je tam nějaký vy**baná elita + championi tak to jinak někdy nejde:D a prostě utíkám, dojdou cd tak hodim sweeping winds, na low hp blind - dohealuju co nejvíc vydržím a zas jak mám low tak serenity a pak 5 sec utíkám a zas mám blind... Nevím, mi přijde že to strašně zerguju a to jsem zkusil 1h+1h, jsem našel nějaké 650 dps weapony s crit dmg a je to prostě mazec:) postni sem armory nebo si mě přidej pako#2113 a poradím ingame, když mě zastihneš... Ale už jen čekám až bude nějaký normalní neck za normalní cenu v AH, protože 2o mega za neck davat nebudu:) takže tam jsem tak 5 minut ze dne:D ale specialně pro tebe jak si mě přidáš tak nechám diablo zaplé:)
EDIT:
build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... ZXU!cabccc
staty: http://www.2i.cz/12ecf2d80b s tím, že jsem si pučoval neck+chestu a offhandu od kamoše, ale davam to i tak...
EDIT:
build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... ZXU!cabccc
staty: http://www.2i.cz/12ecf2d80b s tím, že jsem si pučoval neck+chestu a offhandu od kamoše, ale davam to i tak...
- keistown
- Žlutá karta

-
Mam shield, druha onehanda skoro neprida dps, shield ma 8% crit. I tech 700 loh z te onehandy mi prijde o dost min, nez to co vyblokujes.
Crit mam 25 a dmg kolem 190%. Ta dmg aura me nenapadla, zkusit to uzergovat. Taky to kituju dokud se nedohealuju, ale vortexy atd. mi to uspesne kazi a jsou to ty sklepy jak psal Butch, tam to jde blbe. Ono celkove asi tyden spatky byl ten stealthbuff a nekteri to odhadovali na dvojnasobny dmg tech abilit. Pred nim bych to projel bez problemu.
Crit mam 25 a dmg kolem 190%. Ta dmg aura me nenapadla, zkusit to uzergovat. Taky to kituju dokud se nedohealuju, ale vortexy atd. mi to uspesne kazi a jsou to ty sklepy jak psal Butch, tam to jde blbe. Ono celkove asi tyden spatky byl ten stealthbuff a nekteri to odhadovali na dvojnasobny dmg tech abilit. Pred nim bych to projel bez problemu.
- Pakosh
- Začátečník

Nepřidá dmg ve statech, ale určitě to poznáš:) zkus si sehnat i nějakou modrou jen co ma dobrý attack speed a crit dmg a uvidíš, že to bude lepší.
- keistown
- Žlutá karta

-
Jde to poznat, ale tech 700 loh blok nevyrovna. Hp jedou dolu daleko rychlejs, v 2. aktu kulleho dungy a nektery champ packy sly, nektery nesly, hlavne ty s (ehm) abilitama.
Aji v prvnim aktu me poison sesmahne za dve vteriny, normalni mobove nedelaji vubec nic.
Aji v prvnim aktu me poison sesmahne za dve vteriny, normalni mobove nedelaji vubec nic.
- Pakosh
- Začátečník

Nevím tak máš asi blbý koloběh abilit, protože jsem zkoušel I,II,III act a všechno vpohodě... Jak třeba začinaš s championama? Ať jsou jakekoliv... Já třeba normalně autoattackem blinknu(předpokládám, že mám aspoň mantru), první co dám je sweeping winds, to se mi hned nastackuje, pak si hodím heal, mám spiritu zachvili plno, takže hodím mantru(zvětšený effekt) a blind ... v ten moment máš největší burst dmg, takže musíš dmgovat, potom jsem zas full, zas dmguju ubyde... hodím heal, jak mám low tak serenita a dmguju a když mám málo tak prostě 5 sekund běhám, udržuju přes ten blink(nebo teleport, říkej tomu jak chceš, prostě z autoattacku) tak přes něj udržuju sweeping winds na 3, jak mam zase blind rdy tak zas hodim mantru+blind a mam zas burst dmg, ale to už jsou většinou dole:D
Btw k tomu LoH, psal jsi myslím že máš 1200... chtěl bych vidět tvuj attack speed, protože velký loh můžeš mít, ale naco, když máš attackspeed 1,2 nebo kolik
já mám 2,11 a prostě i s těma 600 LoH co mám se udržím vpohodě:)
Btw k tomu LoH, psal jsi myslím že máš 1200... chtěl bych vidět tvuj attack speed, protože velký loh můžeš mít, ale naco, když máš attackspeed 1,2 nebo kolik
- keistown
- Žlutá karta

-
Prakticky to samy, ale jak mi champ v jeskyni ve festering woods hodil vortex do poisonu tak jsem byl mrtvej driv nez jsem vybehl ven.
Pak me napada uz jenom ze tech poisonu bylo vic na sobe.
- Cooper69
- Začátečník

- Rajče
- Mírně pokročilý

Máš slušnej Life per Hit, což je fajn...já bych Ti ještě doporučil Life per spirit spent - to je imho úplně stejně poplatnej survival stat...Já jsem se dostal na nějakejch 800 LPH + cca 130 LPSS z itemů a pasivku Transcendence a teprve v tý chvíli jsem nabyl pocitu, že to v ACTu II začíná šlapat a že ACT III by mohl začít jakž takž jít. LPSS je výborný v kombinaci s Mantra of evasion a runou Hard target - a neustálej spam furt dokola. Kouzalo Tě stojí 50 spiritu, což je (s těma mejma 130 + 62 LPSS) instantní heal (a bez CD) za 9600HP + 30% dodge + 20% armor ...imho skvělá kombinace. V ACTu I jsem pak už mohl stát (téměř) v čemkoliv, vůbec ničemu neuhejbat a jen rubat a spamovatkeistown píše:Prakticky to samy, ale jak mi champ v jeskyni ve festering woods hodil vortex do poisonu tak jsem byl mrtvej driv nez jsem vybehl ven.Pak me napada uz jenom ze tech poisonu bylo vic na sobe.
- keistown
- Žlutá karta

-
Jo dik, to vypada lip. Koupil jsem na zkousku do offhandu fistu kolem 600 dps 900 loh a 60 life za ten spirit. Druhej akt jsem projel v pohode. S nekteryma elitkama byl trochu problem - brouci co hazou ohen - taky zvedlej dmg, taky me to instantilo. Ale nakonec se to doklepalo. Pak tam byl ten litaci champ co se roztaci + nesmrtelni minioni. Instantili me. Asi taky buglej dmg
.
e: No, jak jsem psal, me uhybat moc nevadi, vadi mi kdyz me tam hodi vortex a chcipnu driv nez z toho zdrhnu ven. A pointa byla ze pred tim tydnem byl ten dmg polovicni. Coz me docela stve, uz bych si farmil A3.
e: No, jak jsem psal, me uhybat moc nevadi, vadi mi kdyz me tam hodi vortex a chcipnu driv nez z toho zdrhnu ven. A pointa byla ze pred tim tydnem byl ten dmg polovicni. Coz me docela stve, uz bych si farmil A3.
Naposledy upravil(a) keistown dne úte 10. črc 2012, 12:07, celkem upraveno 1 x.
- Rajče
- Mírně pokročilý

Jo, pokud se Ti podaří sehnat ještě druhou zbraň se slušnym DMG a takhle vysokym Life per spirit spent a zkusíš ještě tu Transcendence pasivku, tak uvidíš, že to poznáš a DMG většiny packů elit v druhym actu prostě přetlačíš neustálejma healama ze spamování mantry.
EDIT: ale samozřejmě platí to, že od druhýho ACTu vejš už jsou kombinace traitů, při kterejch se prostě musíš uhejbat...v arcánách, plague sračkách, molten ohních, desecrátorech a fire chainech se prostě stát nedá a člověk musí neustále uhejbat...bez toho to nejde - ACT I je jen polívčička, která se s tim nedá srovnávat.
EDIT: ale samozřejmě platí to, že od druhýho ACTu vejš už jsou kombinace traitů, při kterejch se prostě musíš uhejbat...v arcánách, plague sračkách, molten ohních, desecrátorech a fire chainech se prostě stát nedá a člověk musí neustále uhejbat...bez toho to nejde - ACT I je jen polívčička, která se s tim nedá srovnávat.
- Pakosh
- Začátečník

Podle mě nějakých 10% dodge a tak nestojí za +48% dmg:) neřeknu, kdyby jste hrali s parte, ale solo? Přijde mi to jako blbost a radši bych jel pure dmg... Monk ma defensivnich abilit dost a běhat se da všude... Navic ma vše 15-20 sekund cd... Btw pořad jsi neřekl kolik máš attackspeed
můžeš mít i 10k loh ale bude ti to k hovnu s attackspeedem 1:)
- keistown
- Žlutá karta

-
1.23, nemam vicemene zadny itemy na ias, kazdopadne 1200 na 1,23 je cca to samy jak 600 na 2,2
- Pakosh
- Začátečník

Jenže já dávám 2 attacky, ty 1 navíc je vice knockbackuju => menší dmg do mě a nepotřebuju ani block ani tak...
- keistown
- Žlutá karta

-
Tak jasny no, asi pockam jestli to nejak pofixujou. A1 me nebavi, dvojka taky moc ne. Crapy co padaj se neprodaj a stormshield evidentne nikdo nechce
, tak nejsou prachy na lepsi gear.
- eLPeCKo
- Začátečník

Já hledám dobrý stormshield už týdny pro barbiho, tak mi neříkej, že stormshield nikdo nechce
Dej staty a cenu a možná se domluvíme, klidně i po SZ
Dej staty a cenu a možná se domluvíme, klidně i po SZ
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7