Enermax Liberty 500W a deska GA-M55S-S3

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Wecko
Nováček
Nováček

Enermax Liberty 500W a deska GA-M55S-S3

Příspěvek od Wecko »

Zdravim,

bratrovi se pravděpodobně potento Tagan 530W ( :( vydržel dlouho). Jal jsem se to nahradit dočasně Eurocasem 350W, počítač v klidu funguje.

Nicméně mám ve svém PC a plus ještě jeden navíc Enermax Liberty 500W, s ani jedním z nich tato deska nenaběhne, USB napájena jsou, myš svítí...
Oba zdroje fungují a jak říkám, s Eurocasem to běží.
Setkal se s tím někdo? Dá se to vyřešit jinak než koupí jiné desky (do AM2 se mi už moc investovat nechce :/)?

Ještě podotázečka, když k jednomu z Enermaxů připojím napájení, nebo zapnu zdroj tlačítkem, "lupne" v něm celkem dost hlasitě, ten druhý to nedělá, nicméně pak funguje - s jinou deskou tedy, normálně. Je to velký problém - mám to nějak řešít nebo zdroj nepoužívat? Opravit se to případně dá?

Za případnou odpověď díky.
Behemot
Červená karta
Červená karta
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Kontaktovat uživatele:

Re: Enermax Liberty 500W a deska GA-M55S-S3

Příspěvek od Behemot »

U mého častým spínáním síťového spínače odešel termistor na vstupu, to by mohlo dělat rány a jiskření :)

Osobně bych se podíval na fixační sračku, je možné, že už začíná být vodivá a dělá to nebezpečné věci. Taky to nemá úplně extra kondenzátory…CEC jsou tak so-so, ale byly viděny vadné.

Tagany dlouhodobě nejsou nic extra, na to bych se klidně podíval.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“