Notebook na hraní do 38k kč, nejlépe 17"
Moderátor: Don
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Notebook na hraní do 38k kč, nejlépe 17"
jeste je zajimave ze GOLDMAX dava s HD7970M skoro 6000bodu v 3D marku 11 kdezto ten Schenker jenom P5500, neco v tom notebooku bylo asi hodne spatne...
- Usuario
- Nováček
-
Jednoznačně souhlas. Ten příplatek se vyplatí a získáš opravdu dobrý notebook. Nikde v diskuzi se na MSI šasi řad GT60/GT70, GT780 nedočteš nic negativního, jen naopak, takže pokud bych chtěl investovat takovou sumu do notebooku, šel bych do toho.orgasmic píše:Jestli se už pohybuješ v této výši, tak nemá cenu uvažovat nad něčím jiným než nad tímto MSI http://www.czc.cz/msi-gt70-0nd-229cz-ce ... 23/produkt
Ten příplatek 3tis se vyplatí.
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
vetsina lidi si na sasi od MSI zacina stezovat az tak po roce pouzivani co jsem tak videl treba na reklamacnim v CZC... proste ty plasty zacnou praskat..
- Usuario
- Nováček
-
Stratosi, nedá mi to abych nezareagoval (omluva autorovi za malé OT) Můžeš mi napsat nějakou osobní zkušenost s MSI notebokem? Měl jsi v rukou jejich herní notebook za poslední 2 roky? Četl jsi něco negativní na jejich GT řady? Já jejich notebooky vlastním už od uvedení do ČR. Někdy to nebylo uplně 100%, ale to je všude, spálil jsem se i u jiných výrobců, které jsem (v dobré víře) doporučil ostatním. Rozhodně to ale nevztahuju na celou značku, jak to děláš ty a nejen na tomto fóru. Zvláště u redaktora se mi to zdá dost neprofesionální -jak mám potom věřit nezávislosti vašich testů, když už dopředu znám zaujatost redaktora (a teď nemyslím jen proti msi). Je to samozřejmě tvoje věc, ale je to taky tvoje jméno a tvůj kredit.Stratos píše:te GTX675M bych se obloukem vyhnul. Je to jenom prejmenovana GTX580M tj stara architektura FERMI kde u konkretne u tohoto cipu je spotreba 100W coz je silene a dost tezce uchladitelne (HD7970M ma stejnou spotrebu ale vykon skoro 2x takovej, cena grafiky je jenom 2000,- nad) zvlast v obycejnem tele notebooku jako je MSI....
Naposledy upravil(a) Usuario dne čtv 19. črc 2012, 14:59, celkem upraveno 1 x.
- Usuario
- Nováček
-
Zkus si nejdřív zjistit, o jaké modely se jedná. Jsou to vesměs staré GX6xx na už 3 roky nepoužívaném šasi. Aktuálně používané šasi jsou v prodeji od GX780 už cca rok a bez sebemenšího problému.Stratos píše:vetsina lidi si na sasi od MSI zacina stezovat az tak po roce pouzivani co jsem tak videl treba na reklamacnim v CZC... proste ty plasty zacnou praskat..
- roman2277
- Začátečník
-
Ano,ale to se týká od MSI nejlevnějších výrobních řad.Jinak nové šasi od MSI řady GT je na trhu přesně rok,takže si budeme muset počkat na nějaké závady.To ukáže až čas.Stratos píše:vetsina lidi si na sasi od MSI zacina stezovat az tak po roce pouzivani co jsem tak videl treba na reklamacnim v CZC... proste ty plasty zacnou praskat..