Nezobrazují se teploty u CPU

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Lordx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nezobrazují se teploty u CPU

Příspěvek od Lordx »

Zdravím všechny!

asi před dvěma týdny jsem upgradoval PC, CPU: Phenom II X4 955BE, GA-970a-UD3, 4Gb 1600Mhz, 5850PCS+

a právě onen CPU mi dělá vrásky. Nedostanu z něj jedinou informaci o teplotě. Ani ve W7 Ultimate(AIDA64, CPUtemp), ani v Kubuntu a taky se mi zdá, že špatně zobrazuje zatížení, pže při instalaci dvou věcí najednou (hra+nějakej program), prohlížení netu(6 oken), AIMP, instalování aktualizací a spuštěných dvou TCUP, Flasher atd. Podle správce úloh jede CPU na stěží 30% a to se mi zdá divný (W7).

zkoušel jsem odtaktovat, přetaktovat, clear-cmos, reinstal driverů na desku, ale ani se to nehlo. pořád to ukazuje 0°C.

BIOS mám ve verzi F4(podpora mýho CPU je už od F1)
Chladič mám nějakej AC, nepamatuju se název z hlavy, ale ten by to měl snad uchladit...
Ale krom ukazatelů teploty, všechno jede v klidu, celkem stabilně.

Myslíte, že chyba je někde v CPU nebo desce?

Díky za rady.

Zbyněk
Phenom II X4 955BE 3200@3700Mhz, GB GA970A-UD3, 4gb DDRIII 1600Mhz, AMD 5850+OC, 1000Gb Toshiba, 500Gb WD, Fortron 550 Black Power
damib
Začátečník
Začátečník

Re: Nezobrazují se teploty u CPU

Příspěvek od damib »

Lordx píše:Zdravím všechny!

asi před dvěma týdny jsem upgradoval PC, CPU: Phenom II X4 955BE, GA-970a-UD3, 4Gb 1600Mhz, 5850PCS+

a právě onen CPU mi dělá vrásky. Nedostanu z něj jedinou informaci o teplotě. Ani ve W7 Ultimate(AIDA64, CPUtemp), ani v Kubuntu a taky se mi zdá, že špatně zobrazuje zatížení, pže při instalaci dvou věcí najednou (hra+nějakej program), prohlížení netu(6 oken), AIMP, instalování aktualizací a spuštěných dvou TCUP, Flasher atd. Podle správce úloh jede CPU na stěží 30% a to se mi zdá divný (W7).

zkoušel jsem odtaktovat, přetaktovat, clear-cmos, reinstal driverů na desku, ale ani se to nehlo. pořád to ukazuje 0°C.

BIOS mám ve verzi F4(podpora mýho CPU je už od F1)
Chladič mám nějakej AC, nepamatuju se název z hlavy, ale ten by to měl snad uchladit...
Ale krom ukazatelů teploty, všechno jede v klidu, celkem stabilně.

Myslíte, že chyba je někde v CPU nebo desce?

Díky za rady.

Zbyněk
Poslat desku na RMA. Pokud to přetrvá, tak potom procák a RMA.
Sem o 150 killů dopředu !!!!!!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“