Herní netebook
Moderátor: Don
- roman2277
- Začátečník
-
Re: Herní netebook
Samozřejmě.V těchto modelech je více reproduktorů pod tou lištou.Proto to hraje solidně.
- Usuario
- Nováček
-
Re: Herní netebook
Ale přece nikdo nepíše, že ty GM repro hrají špatně:) Jen že hrají hůř než Acer 2.0. Toto je podle mě dost subjektivní, to snad může posoudit jen audiofil. To že GM zapojil subwoofer přes obyč.výhybku se dá zjistit i diagnostikou, sluchem už to asi jen tak někdo nezjistí, někdo ale ano. Spíš je na tom vidět ten jejich přístup - jsou to skládačky a tak se spoustou parametrů nic nemůžou udělat, přejímají je od výrobce šasi, z barebone notebooků, které nakupují. Tohle se třeba s MSI nedá srovnat - Dynaudio je špičková audio firma a její produkty jen tak někde nenajdete. Zabudování repro od Dynaudio už vyžadovalo vývoj - a to jak vlastních reproduktorů, tak šasi, na kterou museli při návrhu taky myslet. To se pak samozřejmě taky trochu odrazí na ceně, ale za to uživatel dostane opravdu výborné zvukové spektrum, které běžné reproduktory opravdu převyšuje.Loiza píše:No jo, ale diagnostika není skutečnost, že? Může vždycky někdo něco namítat aniž by měl důkaz? Hlavně, že chytrosti tito lidé pobrali, všude byli dvakrát, ale diagnostický program mu vyhodnotil, že repro do GM prostě hrajou špatně. To je opravdu výborná dedukce. Ať žije vlastní zkušenost, že?roman2277 píše:To jsem nepotřeboval.Diagnostický program mi to potvrdil.A bohužel to takto má většina modelů od Cleva.Jsou toho plná diskuzní fóra.Stačí se o to důkladně zajímat.
Pro mě je to hlavně to, v čem se ty dvě značky odlišují. Někdo vyvíjí a někdo "jen" skládá. Což není špatně, jen to přesně ukazuje přístup a směřování produktů té dané firmy.