Ahoj
Už nějakou dobu mam takový problém že mi nejde u her multiplayer kromě hamachi ,přes hamachi to vše jde v pohodě ale ted jsem si chtěl nainstalovat Steam-nainstaloval a chtěl spustit jenomže mi to začalo psát že nejsem připojený k internetu ??? přitom si tu zrovna něco googluju zkoušel jsem vypnout antivir,firewall -nic
rád bych si zase zahrál WoWko Diablo III,Warcraft atd. prostě nemužu a už mě to vážně začíná štvát a tak budu moc rád za každou pomoc
předem díky
nefungující steam
Moderátor: Don
- Bloxiscz
- Nováček

-
- Wiruz
- Pokročilý

Re: nefungující steam
a nenastavilo ti hamachi vychozi sitovy adapter na hamachi sit, takze pak se programy snazej pripojit do internetu pres hamachi?
zkusil bych odinstalovat hamachi pripadne jestli tam mas nejake jine pripojeni k siti tak je zakazat (bluetooth, firefire, vpn atd...)
pripojeny k internetu jsi klasicky pres lan, nebo mas nejakou jinou vychytavku?
zkusil bych odinstalovat hamachi pripadne jestli tam mas nejake jine pripojeni k siti tak je zakazat (bluetooth, firefire, vpn atd...)
pripojeny k internetu jsi klasicky pres lan, nebo mas nejakou jinou vychytavku?
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Bloxiscz
- Nováček

-
ted jdu skusit to hamachi odinstalovat staci ho odinstalovat nebo pak jeste musim neco udelat??? a jinak to pripojeni nwm absolutne se v tom nevyznam
mam internet od upc modem
- Bloxiscz
- Nováček

-
ještě doplním v Ovládací panely\Síť a Internet\Síťová připojení mam toto http://imageshack.us/f/689/sitwn.jpg/ pokud je to spatne tak se omlouvam nevim jak to sem jinak dat (ten obrazek) a jinak v tom LAN nebo vysokorychlostní internet jem měl ještě to hamachi než jsem ho odinstaloval