Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Diablo 3

Příspěvek od Alfajk »

jestli to nebude tim,ze je treba maximalni level 60...ach,co treba pouzit hlavu ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Jo, tohle bylo poprvy co jsem se u D3 poradne bavil. Moc dlouho to nevydrzelo :cry:
RampaMeKvak
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od RampaMeKvak »

V halls of agony jsem potkal elitky waller, frozen, poison, arcane. Nejdřív kolem mě naházeli zdi a do toho arcane v úzký uličce, tak jsem leapnul a šel na platformu, kde bylo hodně místa a čekal až přiběhnou. Místa nakonec hodně nebylo..:D. Na platformě vyházeli frozen a tak neskutečně blbě, že to měli rovnoměrně po celý ploše pokrytý. Teda ne úplně, nejdřív jsem se vyhnul asi 7 frozen orbům, jenže to jsem musel do slepý uličky a pak mě skřípli do zdí a hodili mi tam jednu frozen orbu navíc i v tý slepý. Jako kdyby na to, že tam pudu čekali :D. Z toho jsem utýct nemohl a do leapu mi zbývala asi jedna vteřina... a jak jistě tušíte, tak mi tam hned přidali arcane. Takže jseme se dostal na cca 3k hp než jsem odmrz. Hned jsem vychlastal pot a dal revenge, abych to prdnul alspon na 2, víc nešlo, takže 10% hp k dobru. Ale to už zase začali wallovat a já z toho chtěl vyskočit, jenže jsem byl na plošině, kde jsou v rozích takový ty vysoký mříže, takže jsem lepnul asi 2 metry :/. Mohl jsem leapnout líp, vůbec mi v tu chvíli nedošlo, že by přes ty mříže, který jsou rel. titěrný nešlo skočit. No a pak už jsem věděl, že je konec. CD na leapu dlouhý a oni už to pode mě hezky naházeli. Jen jsem zděšeně koukal na ty 2 fialový koule u nohou a další frost orby zatímco jsem byl furt ve zdích. Kromě toho bylo všude zeleno, jak na fakultě enviromentálníhí ochrany...Myslím, že to byla dobrá smrt :).
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

rest in peace :lol:

...že vás to ještě baví :) Ta hra je hroznej paskvil, bohužel na to člověk přijde, až když si to koupí a něco si odehraje.
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Tak pokud hraje člověk sám je to na nic, proto hraju pouze když je online moje grupa a přes mumble s pivem v ruce je to nejlepší :)
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Mě to pořád baví :) Když nenakoupíš v AH, tak je to parádní gamesa :)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Jo? Já když nenakoupil v AH, tak jsem neměl šanci pohnout se dál, počínaje koncem nightmare...
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Já se bez AH dostal až do inferna. Zatím jsem v něm nikam moc nešel, ale mohlo by to jít. S wizkou s nic moc gearem se bez problémů dostanu k Leoricovi. Bodejď by tě hra bavila, když jediná činnost v ní na late-game je hledání gearu a ty si ho nacheatuješ v AH :lol:
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

To nevim, co si s těma pár drobnejma, co mam, asi nacheatuju. Jo, do inferna se možná dá dostat i bez AH, i když to bude trvat dýl. I ten první akt ještě zase takový inferno neni...druhej je jiná káva a tam někde v půlce končim i s AH, protože gold neni a RMAH fakt teda ne :lol:
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Fakt je ze ve hre mohli klidne nechat jen goldy, protoze itemy ze hry jsou skutecne pouzitelny tak do nightmare. AH by pak fungoval jako virtualni obchodak zasobovanej blizzem, kde by si kazdej za trzni ceny nakoupil podle libosti optimalni veci pro svuj char. Mozna by to bylo i zajimavejsi nez hledat ve hre neco co tam neni.
Jinak s cenama na AH to zas neni tak strasny, koupil jsem takovy veci lv60 pro myho barbiho a wiza ze si na konci hell davaj elitky k snidani a nedal jsem za kus vic jak 50k. Vetsina lidi se chce napakovat a nasadi nehorazny ceny, ale je urcity procento hracu ktery na to prdej a chtej si jen uvolnit misto a dostat vic jak nominalni cenu. Chce to jen hledat a hlavne vedet co. Neni to sice uplne vzdycky, ale porad vetsi sance nez primo ve hre..
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kdyby nekomu bylo lito,ze mu fixli nesmrtelnost u wizarda,tak tady mate nesmrtelnost pro barbara http://www.youtube.com/watch?v=ofA0D9rw ... ature=plcp ...teda ne uplne,ale heal 5k/sekunda je snad dostatecnej 8-)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Sp1dr98
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sp1dr98 »

No jo ale kripiho build je tak trochu insane xD kámoš se pokouší o něco podobnýho a jen za ty two handy dal něco kolem 100M xD
CPU: i9 14900K + Arctic Liquid Freezer III 420mm, MB: Z790 AORUS MASTER X (rev. 1), RAM: Corsair 64GB KIT DDR5 6600MHz CL32 Vengeance Black ]
GIGABYTE RTX 2070 Sueper
, PSU: Corsair Corsair HX1200i - 1200W+Gold, CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Black, LCD: MSI 240Hz IPS, RAT: MX518
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Znamej co hraje Barbara to taky jede(sprint-tornada, Ww...), ma kolem 55k dps mimo fight cca 50% crit a kolem 400% crit dmg.
Za dmg gear ale par desitek mega dal.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Tam je finta v tom, ze kdyz bugnes charge pres tu animaci tak mas na kazdej tvuj dmg benefit te runy z chargu - bud 8% heal, stun, takze kdyz mlatis tak je muzes permanentne stunovat, healovat se atd.
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

zhor píše: Jinak s cenama na AH to zas neni tak strasny, koupil jsem takovy veci lv60 pro myho barbiho a wiza ze si na konci hell davaj elitky k snidani a nedal jsem za kus vic jak 50k. Vetsina lidi se chce napakovat a nasadi nehorazny ceny, ale je urcity procento hracu ktery na to prdej a chtej si jen uvolnit misto a dostat vic jak nominalni cenu. Chce to jen hledat a hlavne vedet co. Neni to sice uplne vzdycky, ale porad vetsi sance nez primo ve hre..
To jde právě tak maximálně do A1 v infernu, i já nemam problém utankovat cokoliv s Barbarem i s DH v prvním aktu s gearem za směšnou cenu pár stovek tisíc, který člověk ve hře nasbírá v poho, ale na další akty to chce věci za minimálně 10x násobek ceny, možná i víc...
Raydeeen
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raydeeen »

Kdyby někdo chtěl...končím s hrou a prodávám goldy 35m za litr v případě zájmu prosím pm. Poctivě vydělaný, žádný botování...
RampaMeKvak
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od RampaMeKvak »

Raydeeen: :-D

Goldy už žádnou hodnotu nemaj. Každej, kdo není počítačově úplně negramotnej si toho bota stáhne a bude vydělávat půl mega/hod(rozchodit to trvá tak půl hodiny...). Jenže problém je ten, že aby to mělo smysl, tak musíš teď těch botů mít několik, aby si udržel krok s cenama, pokud chceš lepší gear. To by mě zajímalo jakej idiot by v týhle hře koupil goldy, obzvlášť za tu cenu, kterou jsi uvedl :lol: A to, že tvrdíš, že to máš poctivě nasbíráno myslíš, že někoho bude zajímat?
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Nebýt booterů, tak těch 35M je fakt dost a odpovídá to tak 150-200h herního času. Bohužel teďkom je lepší držet "v ruce" dobrý item, než jeho hodnotu v goldech kvůli RMAH.
Když teďkom vyměním část svého gearu, tak to prodám min. za dvojnásobek původní hodnoty a malý upgrade mě stojí všechny gečka co mám :|

Nic méně hraju od znova, za 2H barbara bez asitence AH a celkem se mi to zamlouvá :)
Raydeeen
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raydeeen »

Je vidět že tobě je naprosto jedno jak peníze získáš, klidně je ukradneš nebo je získáš nelegálně. Moje cena je nejnižší i ve srovnání s těmi, co profesionálně botují a spamují chat. Budeš se divit, ale dost lidí kupuje i goldy na RMAH a tam je to ještě jednou dražší. Tak si svoje zcestné připomínky nech, jsou od věci a naprosto bezvýznamné.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

No, já mám po 250h hraní něco okolo 2,5M goldů, takže netuším, kde to berete :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“