Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- LoCo99
- Začátečník

Re: Battlefield 3
u stíhačky to neni snad o ničem jinym než nedávat o sobě zbytečně na dálku vědět (tzn na khargu lítat za horama a podobně) a brzdit ve vzduchu.... kroucení, piruetky a podobně nemá na zkušenější piloty žádnej efekt
- Nerboard
- Začátečník

-
lietat samozrejme len s mysou...nechapem ako niekto moze lietat na sipkach ved to je neintuitivne a nemotorne. s mysou budes presnejsi. nastav si zdvih na medzernik. pouzivaj rocket pods, air radar, svetlice. termo kamera na stihacku neni. najrychlejsie sa otocis ked mas najvacsie pretazenie G-10+-. vidis to na hude v stihacky. pri toceni treba udrziavat rychlost 310-313+-- samozrejme treba aj pouzivat afterburner na niektorych pilotoch lebo ked sa budes tocit vzdy rovnako a oni v elipse tak ta pretocia.
ak ta nebavia dogfighty kde len kruzite v kruhoch tak do stihacky v BF3 nesadaj. a nastav si vertical fly invert samozrejme.
ak ta nebavia dogfighty kde len kruzite v kruhoch tak do stihacky v BF3 nesadaj. a nastav si vertical fly invert samozrejme.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vše je jen o cviku mě to taky s heli nešlo jak jsem psal a teď. Sice mám odlítáno jenom necelých 30 hod. Moc mě nebaví prosedět celí BF3 jen v heli ,ale chci si užít hru celkově. Střílet raketama ze vzduchu když třeba jedou v tanku musíš vždy před ně. Pokud ale slítne k zemi tak ho zničíš hned ,ale zase je tam vysoký risk že tě někdo odpráskne 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- zumpar1234
-
sam_217 píše:Už mě to zase rozčiluje...nemůžu nic sundat stíhačkou, takže zas 0:30, prostě ti ostatní piloti si mě dávaj jak nic, vystřleej do mě pár ran kulometem a je po mě, lítám to na kniplu pak někoho najdu...udělá nějakej manévr kde se mi ztratí tak že prostě když já zkoušim udělat něco podobnýho, tak se mi to prostě nepovede protože jakho mám za zádama já tak vystřelí párkrát a hned sem dole...kdežto já když se mi podaří hitnout tak do něj musim vyspat mnohem víc a toho ani nezabiju...resp se mi to ani nepodaří mu zničit stíhačku protože to nestihnu on se pak dostane za mě...fak to nehcápu jaktože maj tak účinný kulomety a jak to lítaj na čem a jak...hlavně je prostě nemůžu setřást ze zad...to ovládání je nějaký postižený, on si manévruje a dělá otáčky jak chce a pokaždý ví kde sem, já se stěží pomalu otočim a pak ho nemůžu najít...tak jak to dělá...
Nj a to sa stranky hemzia harcovnikmi co mi odprisahnu ze v BF3 je vsetko lahke a kazdy hrac FPS hier bude vediet hned vsetko ovladat.
- Atapi
- Začátečník

Ono to není tím, že by měli silnější kulomet nebo lítali na kdovíčem, ale že když už na tebe vystřelí, tak je to s jistotou že se trefí opravdu přesně a ty buď hořiš, nebo bouchneš po první dávce.
Stejně manévrování, je to jen o zvyku. Já lítam s myší a první dvě položky v bojový technice mám letadla... (lítám s FFAR, kdyby tě to zajímalo, hlavně proti AA a tankům paráda
)
- zumpar1234
-
Hlavne treba mat dobre nastavenu myš na lietanie. Mam smolu pretoze musim nastavit citlivost pri vozidlach bud na lietanie alebo na vozidla skoda ze v hre nie su oddelene nastavenia senzitivity mysky pre jety a inu techniku. ono sa to totiz blbo lieta z jetom ked musim 4x jazdit po celej podlozke aby som sa vobec otocil o 90°.
Druhy jetar sa otoci a ja som niekde na siestej jazde cez celu podložku.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já teď taky po dlouhé době lítal s F35kou stíhačkou a příjde mi to úplně v pohodě. Na Wake Insland jsem postřílel pár lidí a poničil pár vozů. Je vše o cviku 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- durod
- Středně pokročilý

ja mam ve friendlistu kamose, ktery lita letadlem jenom na sipkach, ma pres 10k killu pri 250h a dava si protivniky na snidani. Kdyz vidim ze hraje, rad se pripojim, nebot vim, ze ve vzduchu bude bezpecno 
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Atapi
- Začátečník

- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No tak díky za rady...samozřejmě k je kravina řikat jak je v tý hře všecko lehký, akorát já sem takovej fanatik, že když si zasednu že někoho musim nějak dát v helině nebo stíhačce tak klidně celou mapu prosedim ve stíhačce či helině...s helinou se mi to snad zlepšuje ten aim a manévry no a s tou stíhačkou nevim ještě jak s myší...vertical flight mám invert ale jak s tou citlivostí a jak zacházet s airbrake a kdy mačkat afterburner...
Já se kolikrát divim, že se kroutim ve vzduchu jak žížala co to de a nemůžu toho šílence za sebou setřást, prostě mě vždycky chytne ví kde sem a pak to do mě pálí s kulometem....neivm jestli je ta myš lepší v tomhle, na kniplu s tim mám ale docela fakt problém...mám ho před nosem v zaměřovači ale jak tak se toší ztrat se mi nahoru někam za kokpit snažim se točit za něj aa...už ho nemám a najednou nevim kde je, holt to bude hodně o zkušenostech s tou orientací atd...
Jinak sem zjistil že conquest metro je skvělá mapa když se hraje tak 10:10, jakmile se hraje 20:20 nebo i víc tak je to skoro nehratelná šílenost...člověk se nedostane nikam, všecky východy zakempený a pokrytý.
Jinak nevíte jestli je k něčemu dobrej ten cloud v originu? A další věc...příde mi na hlavu, zíásadní ztráta proč se ztrácim ve stíhačkách a někdy i v heli, ale heli je pomalejší a kontrolovatelnější takže tam méně, je že se nedá normálně koukat kolem kokpitu do kola - free view, jde to jen přes hold pravýho tlačítka myši a když to nastavim na klobouček u joysticku tak to nic nedělá...
Já se kolikrát divim, že se kroutim ve vzduchu jak žížala co to de a nemůžu toho šílence za sebou setřást, prostě mě vždycky chytne ví kde sem a pak to do mě pálí s kulometem....neivm jestli je ta myš lepší v tomhle, na kniplu s tim mám ale docela fakt problém...mám ho před nosem v zaměřovači ale jak tak se toší ztrat se mi nahoru někam za kokpit snažim se točit za něj aa...už ho nemám a najednou nevim kde je, holt to bude hodně o zkušenostech s tou orientací atd...
Jinak sem zjistil že conquest metro je skvělá mapa když se hraje tak 10:10, jakmile se hraje 20:20 nebo i víc tak je to skoro nehratelná šílenost...člověk se nedostane nikam, všecky východy zakempený a pokrytý.
Jinak nevíte jestli je k něčemu dobrej ten cloud v originu? A další věc...příde mi na hlavu, zíásadní ztráta proč se ztrácim ve stíhačkách a někdy i v heli, ale heli je pomalejší a kontrolovatelnější takže tam méně, je že se nedá normálně koukat kolem kokpitu do kola - free view, jde to jen přes hold pravýho tlačítka myši a když to nastavim na klobouček u joysticku tak to nic nedělá...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- LoCo99
- Začátečník

Cloud ti ukládá nastavený zbraně a podobně, jinak samozřejmě máš na cloudu svoje savy z her pokud je to jako na steamu, takže pokud hraješ na víc PC tak je cloud celkem klíčová záležitost
- durod
- Středně pokročilý

cloud je dulezity jenom pro SP. Ja mam cloud vyply a hraju na 2 PC v pohode (MP)
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- mouldy
- Pokročilý

Tak kolik lidi si koupilo premium v akci?
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- Atapi
- Začátečník

mnogo - Xzone a gameleader koukám skladem už nejsou, když jsem koukal naposled měli já nevím... 40-50 kusů po prodejnách cca na xzone.
- eLPeCKo
- Začátečník

Tu akci jsem zahlédl asi 10 minutek po shlédnutí traileru na armored kill
Tak jsem si řekl, 7 stovek mně nezabije a koupil jsem to
Hodně známých kolem to pokoupilo už jen kvůli tomu a si řekli, že za ty peníze už budou mít alespoň DLC do konce v ceně...
Tak jsem si řekl, 7 stovek mně nezabije a koupil jsem to
Hodně známých kolem to pokoupilo už jen kvůli tomu a si řekli, že za ty peníze už budou mít alespoň DLC do konce v ceně...
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ať dělám co dělám i kdybych se posr*t mě tak nemůžu nikoho sejmout s L96 na 350m přímo do palice. Horší věc si snad vybrat nemohli. Včera neboli dneska ve čtyři ráno jsem jednoho sundal ale nebylo to do hlavy. 
- Nerboard
- Začátečník

-
Premium master race:
http://i.imgur.com/1040E.jpg
Non premium dirty peasants:
http://i.imgur.com/21S2d.jpg
len pre lolz.
http://i.imgur.com/1040E.jpg
Non premium dirty peasants:
http://i.imgur.com/21S2d.jpg
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
l96 je dobra snipa. jednu chvili sem s ni chodil porad. ale to bylo jeste pred patchem kterej udelal ze vsech zbrani hracky pro deti 
btw take sem si koupil premium (na gameleaderu, takze si pockam do pristiho tydne
) ... ale jen kvuli tomu, ze tak zlevnilo a budu vlastne mit 3dlc s mapama za cenu jednoho. nejaky ficurky viz post na demnou sem stejne jeste nepouzil. chodim jen s tim cernym mundurem.
jeste uvazuju, jestli nekoupit bf3 znovu. kvuli tomu ze me na par docela slusnejch serverech dali ban at uz za vysoky k/d ratio nebo za cheatovani obecne (
ja kterej ani neznam jedinej konzolovej prikaz...)
btw take sem si koupil premium (na gameleaderu, takze si pockam do pristiho tydne
jeste uvazuju, jestli nekoupit bf3 znovu. kvuli tomu ze me na par docela slusnejch serverech dali ban at uz za vysoky k/d ratio nebo za cheatovani obecne (
- Krteq
- Středně pokročilý

-
To ti bude na dvě věci, banuje se buď podle GUID nebo účetFlegy píše:...jeste uvazuju, jestli nekoupit bf3 znovu. kvuli tomu ze me na par docela slusnejch serverech dali ban at uz za vysoky k/d ratio nebo za cheatovani obecne (ja kterej ani neznam jedinej konzolovej prikaz...)
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
no ale kdyz si koupim novy BF3 tak budu mit novej ucet i GUID ne?