Online datové úložiště

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
ehw
Začátečník
Začátečník

Online datové úložiště

Příspěvek od ehw »

Zdravím,
potřebuji nějaké internetové datové úložiště větší než 250GB za zajimavou cenu.

Výhodou by bylo, udělat složku do které bude odděleně přístup. Třeba složka "pepa" a tam bude pepa dávat svoji práci, ale pepa neuvidí nic víc než pouze svoji složku...

Zabezpečení samozřejmost.

Jediné co jsem našel, je disk.wedos.cz . Cena za 1TB 400Kč se mi zdá vyšší, ale asi tam budou data v bezpečí. Nemám dostupné takové internetové připojení, abych jsem mohl mít server doma.

děkuji za nápady
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Online datové úložiště

Příspěvek od Flegy »

to uz bych spis objednal vylozene nejakej hosting... da se splasit 15GB prostoru, 512mb ram za 400,-/mesic . samozrejme uloziste se daji dokupovat... dle nabidek...
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Můžeš se ještě podívat na SkyDrive nebo Disk Google, ale ani jeden nenabízí 1TB za takovou cenu.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Můžu ti nabídnout nějaké místo u mě na serveru s OwnCloudem a FTP (RAID5 + TrueCrypt). Bohužel linka je pouze 100/80
.
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

Nebo můžeš zkusit Bitcasu - máš tam neomezený prostor, v době bety zdarma, pak to bude zpoplatněné. Budu rád, když zkusíš můj ref link, ale nemusíš (dostanu tím 1GB navíc zdarma, až to zpoplatní) :) https://portal.bitcasa.com/invited/d4a3 ... ee0caac672
ehw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ehw »

Budiž tvé přání splněno, kliknuto :D Zajimavé :D
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“