https://dl.dropbox.com/u/2360129/Odpad/ ... -59-84.png
Vím jen, že když byl na obraze, tak mně to zabíjelo asi za 10k/s
keistown: No mně padá lepší věc než co nosim 3x denně
Moderátor: Baneshee

já teď dojel NM s monkem bez AH a měl jsem celý průběh asi 100x jednodušší než s DH (nákup na AH), diabla jsem dal napoprvé, s DH jsem málem rozmlátil klávesnici při desátý smrti... Celkově s monkem málo umírám, v actu 4 jsem umřel jednou kvůli mega lagu, uvidím jak bude vypadat hellzhor píše:Ted jsem ale jeste s lovcem demonu v nightmare (zatim bez AH) a ten teda kope uplne jinou ligu, zlikviduje vsechny driv nez se stacej uprdnout a pritom je skoro nesmrtelnej...

to je ale opet problem mezi zidli a klavesnici,ja dal diabla s DH s AH za 5 sekund...Vivec píše: já teď dojel NM s monkem bez AH a měl jsem celý průběh asi 100x jednodušší než s DH (nákup na AH), diabla jsem dal napoprvé, s DH jsem málem rozmlátil klávesnici při desátý smrti... Celkově s monkem málo umírám, v actu 4 jsem umřel jednou kvůli mega lagu, uvidím jak bude vypadat hell

OFCAlfajk píše:...ja dal diabla s DH s AH za 5 sekund...Vivec píše: já teď dojel NM s monkem bez AH a měl jsem celý průběh asi 100x jednodušší než s DH (nákup na AH), diabla jsem dal napoprvé, s DH jsem málem rozmlátil klávesnici při desátý smrti... Celkově s monkem málo umírám, v actu 4 jsem umřel jednou kvůli mega lagu, uvidím jak bude vypadat hell

JJ s tim se fajn expi, kupuju hlavne prubezne zbrane idelane jeste + socket, ted jsem wizzovi udelal radost a koupil za 300k: 955 dps 2h na 53lvlAlfajk píše:... -level requirments equip

Jako bych to neříkalPakosh píše:A jakmile jsem to koupil tak me to prestalo bavit..

dokonale vystiznykeistown píše:Ne, ten kdo otevre AH prijde driv na to, ze hra je zkurvena.