GTX 670 od MSI nebo Gigabyte

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
mauficek
Začátečník
Začátečník

GTX 670 od MSI nebo Gigabyte

Příspěvek od mauficek »

Máte někdo zkušenost s těmito kartami? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BX9II1LWC
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BX9II1NT8

Mám zkušenost s MSI GTX 670 Power Edition, ale zajímal by mě názor nebo porovnání těchto dvou karet...hlavně asi co se týče teplot, hluku chlazení atd...Prohledal sem net ale srovnání ostatních 670-ek s MSI GTX 670 Power Edition jsem nenašel...ani na guru, hardwarecanucks atd...všude jen solo recenze a porovnání s jinými typy karet...
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: GTX 670 od MSI nebo Gigabyte

Příspěvek od durod »

Spatne hledas, probirali jsme to zde
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 5#p8346195

MSI nebrat, nejlepsi je Gigabyte a ASUS, vyber jsi dle ceny nebo sympatii, vykon je stejny, ASUS je tizsi, Gigabyte ma mensi spotrebu....
All-Around Best GeForce GTX 670: Gigabyte N670OC-2GD
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
mauficek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mauficek »

Dík za info. Na Tom's Hardware mají sice hodnocení 7 karet, ale MSI mezi nimi není. MSI jsem měl a neřekl bych, že je špatná, právě naopak...Jen mě zajímalo srovnání s Gigabyte. U MSI teploty v idle a load dobré a větrák taky tichý, ten mě dost překvapil pač u verzí 560-Ti to byla dost tragedie, ikdyž se všude psalo jak je tichý, tak v zátěži ani náhodou. U MSI GTX 670 Power Edition teploty v idle 30-32°C a v load MP Battlefield 3 na Ultra vše 69-71°C a chladič točil 51%, nebyl téměř slyšet. To Noctua na výfuku byla hlučnejší :(
Jen MSI je o kousek výkonější dle testů...ale pakliže u Gigabyte jsou ještě o něco lepší teploty a ještě o něco lepší chladič(hluk), tak zkusim Gigabyte.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

precti jsi to vlakno,co jsem postnul, mas tam odkazy na recenze vsech zminovanych, MSI, ASUS, gigabyte..... vykonove je to nastejno, MSI je o tridu hlucnejsi jak ASUS nebo gigabyte...
Maverick5
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maverick5 »

i5-3570K / MSI Z77A-G45 / Gigabyte GTX 670 / Kingstone hyperX 8Gb / Crucial M4 128Gb / HDD Seagate Barracuda 7200.14 / Corsair 650D Obsidian / Noctua NH-U12P / SEASONIC M12II-620
Ntb -> Asus G73SW / i7 2630QM / 8GB ram / GTX 460m
mauficek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mauficek »

durod píše:precti jsi to vlakno,co jsem postnul, mas tam odkazy na recenze vsech zminovanych, MSI, ASUS, gigabyte..... vykonove je to nastejno, MSI je o tridu hlucnejsi jak ASUS nebo gigabyte...
Ja ty recenze videl a pročítal. Co se výkonu týče, tak pakliže budeme puntičkáři, tak MSI je o nějaké to fps rychlejší...ale to je opravdu zanedbatelné. Ovšem co se týče hluku, tak ikdyž s Gigabytem nemám zkušenosti, tak neřekl bych, že MSI je o třídu hlučnější. Zvlášť, když chladič i v zátěži není téměř slyšet. Ale jak sem řekl. S Gigabytem GTX 670 nemám zkušenost, tak proto jsem se na to srovnání ptal. Ale jestli je jeho chlazení lepší než u MSI, tak pak se jedná o kartu s výskytem absolutního ticha, čemuž já nevěřím.

Ale zkusím a uvidíme, kdyžka vrátím a vyměním za jinou.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Co takhle jsi precist ty recenze( na TPU, nebo guru3D), kde je primo porovnavaji. MSI ma nejhlucnejsi chladic(37dbA), ASUS 25, gigabyte 32. A bacha, neni to linearni zavislost, 32 a 37 je obrovsky rozdil...
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

napr práve na GURU už je rozdiel v loade medzi asusom a msi iba 1dBA je to síce dosť ale ani omylom sa to nepodobá tomu na TPU, osobne sa mi zdá že na TPU merajú dosť hlúposti
a to nehovorím o tom že v idle má asusu toľko čo msi a to je rozdiel 10dBA od recky v TPU
inak to všeobecne ale vyzerá že DCII od Asusu je ked nič iné jedna z najtichších
ono ten 1m je v celku dosť, síce je to asik bližšie k realite ale jeto podľa mňa už proste daleko aby merali niečo reálne a merajú skorej hluk okolia..
na TPU má aj 480GTX iba 50dBA , tichošlápek oproti 60+ onde
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“