Reinstalace Acer Aspire 5535

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Lutrak
Začátečník
Začátečník

Reinstalace Acer Aspire 5535

Příspěvek od Lutrak »

Ahoj muj notas Acer Aspire 5535 je nelidsky pomale a i načitani stranky trva řadove minuty a defragmentace a čisteni to uz ani nejde. proto jsem se rozhodl reinstalovat windowsy bouzel cd se nedochovalo ale windowsi jdou nějak obnovit. Kdysi jsem to dělal a reinstaloval ze jsem zmacl nejakou klavesu byla to myslim F11 ale to sem mel jiny notas a u toho to nevim kdy co zmacknout. muzete mě prosím poradit ? Děkuji a přeji pěkný den :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Reinstalace Acer Aspire 5535

Příspěvek od Butch »

Melo by to byt v navodu co zmacknout aby se nacetl program z oddilu kde je factory recovery.
Zkus se mrknout do manualu k nb at uz tistenemu nebo na netu. Pripadne bych zkusil primo podporu Aceru.

F11 to maji treba IBM/Lenova.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“