Prostě mi to totálně nesedlo, kdybych tolik netoužil po ST-1, dávno by skončil v koši
World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: World of Tanks
Pomalej mastodont se sniper gunem, kterej nedává ani takovej dmg jako 122mm na KV1S/KV3/IS....
Prostě mi to totálně nesedlo, kdybych tolik netoužil po ST-1, dávno by skončil v koši
- RiCK
- Začátečník

KV-4 má relatívne dobrý pancier, delo je tiež super (presné, dobrá penetrácia a dmg). Tie shitné 122mm. na KV-1S atď. sú dobré leda tak do tieru 6, 175 penetrácia, tá "presnosť", doba nabíjania... Jediná výhoda je len to dmg
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Je sice pravda, že když se postavím proti Tiger II nebo i KV-5/Löve, na přímej střet brečej (to sem čuměl, že mě dingaj i z debilních úhlů
, ale ten dmg je strašnej a tank je pomalinkej i s BIA na 100%
- RiCK
- Začátečník

tak ja som s KV-5 (defakto armor ako KV-4) bol schovaný za budovou a vidno mi bolo len mierne nauhlený bok. Ferdi ma do boku takmer na kolmo asi 5x dingol
a to mal najlepšie delo 
KV-5 aj KV-4 sú dobré tanky len treba s nimi vedieť hrať
KV-5 aj KV-4 sú dobré tanky len treba s nimi vedieť hrať
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To je hezký, "vědět s ním hrát" , ale není vše tak jak si naplánuješ, občas se potřebuju rychle otočit nebo někam zajet a to sou právě ty okamžiky, kdy ten tank fakt nenávidím 
- wallot
- Středně pokročilý

-
jen pockej az budes mit ST-I a 44k expu pojedes s Tier 7 gunem
budes vzpominat na to jak KV-4 byla uzasna 
a ST-I neni o moc rychlejsi, ikdyz ted po patchi se aspon o neco lepe otaci a ma lepsi pruchodnost terenem. ale tak mam ten tank rad. koneckoncu dal jsem s nim 9 killu.
a ST-I neni o moc rychlejsi, ikdyz ted po patchi se aspon o neco lepe otaci a ma lepsi pruchodnost terenem. ale tak mam ten tank rad. koneckoncu dal jsem s nim 9 killu.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Blizzard
- Začátečník

-
ted planuju koupit KV-3. Na KV-4 se taky tesim, kamos si to vychvaluje. Hodne lidi rikalo, ze mam jit IS radou, ale me spis vyhovuje "tezka" KV rada 
- Shakall605
- Začátečník

Zdravím, nedávno jsem začal taky hrát a celkem dost mě to chytlo. Proto bych chtěl se zeptat ohledně jedné řady strany Německo. Jedná se o to že expím střední tanky směrem na E-100 a Maus. Já konkrétně jsem na křižovatce s PzIV, tak jsem se kuknul na net, ke kterému je nejlepší jít a našel jsem celkem nemilé překvapení na fóru z WoT, kde si lidi na E-100/Maus stěžují že je velmi pomalý, slabý pancíř apod.
Tak mě napadlo jestli bych neměl "couvnout" a přejít na nějakou jinou řadu, kde na lvlu 10(X) budu rovnocenný soupeř co se týče vehiclu. Oceňoval bych řadu středních a težkých tanků.
PS: pokud moje obavy jsou zbytečné a vyřešil to nějaký fix/pach, stačí říct.
Díky
Tak mě napadlo jestli bych neměl "couvnout" a přejít na nějakou jinou řadu, kde na lvlu 10(X) budu rovnocenný soupeř co se týče vehiclu. Oceňoval bych řadu středních a težkých tanků.
PS: pokud moje obavy jsou zbytečné a vyřešil to nějaký fix/pach, stačí říct.
Díky
- RiCK
- Začátečník

jj, v 8.0 patchi budú E100 a Maus buffnuté. Inak odporúčam ísť cestou Mausa, pri Tiger P budeš mať možnosť vyexpiť ako Ferdinanda, tak aj Tigra. A potom z Tigra môžeš veselo expiť na E100 a z Ferdinanda na Jagdpz E100 
- Shakall605
- Začátečník

Díki moc za rychlou odpověď a radu 
- lazan
- Začátečník

-
Tak konečně jsem si našetřil na M6, oproti T1heavy to není zase takový rozdíl, ale ten silnější pancíř se hodí 
- Blizzard
- Začátečník

-
ja na M6 jdu pres M4E2. Uz se nemozu dockat T29 
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu vzpomínat, lepší GUN kupuju hnedka s tankem, od čeho jsou Goldy a Free EXP?wallot píše:jen pockej az budes mit ST-I a 44k expu pojedes s Tier 7 gunembudes vzpominat na to jak KV-4 byla uzasna
Takhle to dělám skoro u všech tanků, občas se do toho připlete i věž...
- Svata_Oresky
- Začátečník

-
No jestli to bude takový buff jako teď na 7.5, tak se máme na co těšit. Osobně mám E100 vyzkoumané, ale raději expím a kupuju jiné tier 10. Zatím mám IS7 a hraje se s ním dobře. Sice se všude píše, že často bouchá muničák, ale zatím to moc nepozoruju (vím o jednom prípadě, kdy to byla moje blbost, že jsem natočil zadek věže na stranu, i když jsem věděl, že tam jsou soupeřovy desítky).RiCK píše:jj, v 8.0 patchi budú E100 a Maus buffnuté.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
- ŠakaL
- Začátečník

Jde Vam WoT,to delaj udrzbu v nedeli vecer ? nebo se neco posralo..
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- wallot
- Středně pokročilý

-
Nejede, i web je dole
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Shakall605
- Začátečník

Zrovna si k tomu sednu a nejde... taktéž.
- wallot
- Středně pokročilý

-
tak web uz jede, hra jeste ne
- RiCK
- Začátečník

Web ide, forum nejde, hra nejde.. práve v deň kedy si kúpim premium účet 
- ŠakaL
- Začátečník

Ale co s tim furt delaj,vzdyt ten wot nejde kazdou chvili,kazdej 3ti den je udrzba servru bo buh vi co este.
/ 18:40:uz to jde.
/ 18:40:uz to jde.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK