VTX3D HD7770 1GB GDDR5
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Azentar
- Začátečník

-
Re: VTX3D HD7770 1GB GDDR5
Produkty mají separátní záruku, dokonce můžeš reklamovat myš zdarma, ale tu ti musí vždy vyměnit za jinou. Karta má normální záruku a to, že jsi k ní dostal myš/hru/... nemá ovlivnit záruku.
- Azentar
- Začátečník

-
Akorád mi příjde trapné napsat, že jde o nevhodný dárek, kterému nezačala záruka a ještě ho tedy nemá ani koupený
. To si myslí, že jsou lidi blbí ?
- Frky
- Začátečník

-
Určitě se jich tam několik najde 
- Azentar
- Začátečník

-
Navíc je to proti pravidlům prodávat něco co nemám, ještě se mu stane, že karty nedostane, někdo si je na aukru koupí a má problém.
- M_Bambus
- Nováček

-
Kartu jsem 1.8. koupil a 2.8. nainstaloval do PC viz naše herní fórum http://bazzina.core-pretaktovani.cz/vie ... f=11&t=181
Co se týče hlučnosti, tak v defaultu je karta, dle mého subjektivního názoru, dost slyšet, ale stačí použít trixx či msi afterburner a upravit křivku ventilátoru a je z ní hned tichounká a přitom nijak se nezahřívající obstojně výkonná grafárna.
Chci upozornit, že chybí crossfire můstek, asi nepředpokládali že by je někdo dával do crossu, ptal se na to někdo přímo na czc, tak jen pro info když tu o crossfire taky spekulujete..
Spolehlivost vtx3d/powercoloru soudit zatím nemůžu, ale přesně 2 roky záruka ze zákona je, starou 4850 mám kdyžtak v krabici a navíc 7770 moc netopí a energeticky je nenáročná, tudíž by mohla vydržet.
Myš mám zatím zabalenou v krabici a nezkoušel jsem ji. Nechápu kdo by si jí za 850Kč koupil, snaží se vypadat "prestižně" ale na mě působí spíše levně..ale tak kvůli ní sem kartu nekupoval, to ta cena 2237Kč mě přemluvila:)
Co se týče hlučnosti, tak v defaultu je karta, dle mého subjektivního názoru, dost slyšet, ale stačí použít trixx či msi afterburner a upravit křivku ventilátoru a je z ní hned tichounká a přitom nijak se nezahřívající obstojně výkonná grafárna.
Chci upozornit, že chybí crossfire můstek, asi nepředpokládali že by je někdo dával do crossu, ptal se na to někdo přímo na czc, tak jen pro info když tu o crossfire taky spekulujete..
Spolehlivost vtx3d/powercoloru soudit zatím nemůžu, ale přesně 2 roky záruka ze zákona je, starou 4850 mám kdyžtak v krabici a navíc 7770 moc netopí a energeticky je nenáročná, tudíž by mohla vydržet.
Myš mám zatím zabalenou v krabici a nezkoušel jsem ji. Nechápu kdo by si jí za 850Kč koupil, snaží se vypadat "prestižně" ale na mě působí spíše levně..ale tak kvůli ní sem kartu nekupoval, to ta cena 2237Kč mě přemluvila:)
- Azentar
- Začátečník

-
Já měl za to, že crossfire můstek se dává k MB, (teda já když jsem k něčemu dostal byla to deska). Jinak na myš jsem četl recenzi a nedopadla nejhůř.
- M_Bambus
- Nováček

-
Já ho měl zatím jen u grafik - kupoval jsem dvě 4850 pár let zpátky, ale je jedno kde k němu člověk přijde:)Azentar píše:Já měl za to, že crossfire můstek se dává k MB, (teda já když jsem k něčemu dostal byla to deska). Jinak na myš jsem četl recenzi a nedopadla nejhůř.
Tak za ty prachy by měla něco zvládnout, ale designově mi povedená moc nepřijde, ale to je otázka vkusu. S grafikou jsem za ty peníze spokojenej a ta myš byl jen bonus navíc.
- Azentar
- Začátečník

-
Desing psali v některých recenzích třeba na 7950 (mimochodem je za cenu 7870) této značky jako jediné mínus.
- Azentar
- Začátečník

-
Tak mi dnes napsali, že mi jednu objednávku zrušili, protože byla ukončena výroba, další objednávku co jsem měl starší (objednával jsem ji do Příbrami místo Prahy, kde měla být skladem a já kartu chtěl hned) mi poslali sms, že je karta skladem.