mmo game na způsob reálného života
Moderátor: Baneshee
- suramito
- Nováček

mmo game na způsob reálného života
Zdravím vás.
Matně si vzpomínám že existuje mmo hra na způsob reálného života .
Chtěl bych zkusit něco origináního zažít alespoň ve světě internetu .
Jsem pouze bezvýznamný vedoucí bezpečnostní složky , být alespoň vědec , voják nebo jenom prodejce ...
Chtěl bych aby to nebyla žádná fantas magorie (i když ty miluji také) , a aby šla co nejvíce do podrobností a abych nedělal pouze zábavné věci , ale i rutinní práce protože takový život je.
Nechci ,ale the sims (zdá se mi to dětské =D )
Děkuji za každý námět .
Matně si vzpomínám že existuje mmo hra na způsob reálného života .
Chtěl bych zkusit něco origináního zažít alespoň ve světě internetu .
Jsem pouze bezvýznamný vedoucí bezpečnostní složky , být alespoň vědec , voják nebo jenom prodejce ...
Chtěl bych aby to nebyla žádná fantas magorie (i když ty miluji také) , a aby šla co nejvíce do podrobností a abych nedělal pouze zábavné věci , ale i rutinní práce protože takový život je.
Nechci ,ale the sims (zdá se mi to dětské =D )
Děkuji za každý námět .
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: mmo game na způsob reálného života
Second Life?
// Anebo reálný noční život
// Anebo reálný noční život
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Riku
- Začátečník

- suramito
- Nováček

second life se mi zas tak nelíbí ...
Kéž by bylo něco na způsob té hry v sgu
(podle avataru jsi fanda sg já se nedávno dokoukal na poslední díl sga a to jsem začal od začátku každý den cca 3 díly a začínám se koukat zase od začátku .)
Prodejce není z některého hlediska originální , ale z mého má každá práce svou originalitu . Podle počtu vojáků a vědců není ani jedno a přesto vše . Chci tak trochu žít 2 životy =D
Kéž by bylo něco na způsob té hry v sgu
(podle avataru jsi fanda sg já se nedávno dokoukal na poslední díl sga a to jsem začal od začátku každý den cca 3 díly a začínám se koukat zase od začátku .)
Prodejce není z některého hlediska originální , ale z mého má každá práce svou originalitu . Podle počtu vojáků a vědců není ani jedno a přesto vše . Chci tak trochu žít 2 životy =D
- Atapi
- Začátečník

Tak se dej k 601., nebo začni studovat kvantovou fyziku, to by tě mohlo na chvíli zabavit. 
- suramito
- Nováček

To by bylo luxxxusní , ale je to stejně nepravděpodobné jako že jsem z MarsuAtapi píše:Tak se dej k 601., nebo začni studovat kvantovou fyziku, to by tě mohlo na chvíli zabavit.
- xecuttor
- Začátečník

-
Hra na reálný život. To si ze mě děláte humor.

- Atapi
- Začátečník

Když někdo může hrát traktor zetor simulátor, proč né tohle...
Jinak je to trochu mimo, ale stejně asi nic jiný než second life není... Zkus třeba EVE online, je to sice fantasmagorie, ale docela komplexní, nic jiný už mě fakt nenapadá, asi budeš muset žít normální život smrtelníka. 
- suramito
- Nováček

Nejde o to nežít ten reálný , ale ve volném čase hrát něco z čeho budu mít radost . Nechci hrát hry akčního typu kde se nedá rozvíjet inteligence a jen sedíte u PC a marníte čas . Jde o to že mám prostřelenou nohu a jiné odřeniny =D a mám 3 měsíce rehabilitaci . Tak je doma trošku nuda =D
- Hladis
- Moderátor

Takovou MMO nenajdes. Pokud chces procvicovat logicky mysleni , pamet atd...tak si zahraj nejaky stary adventury.