Zapomenute heslo a nasledna obnova do tovarniho nastaveni

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
olafocion
Nováček
Nováček

Zapomenute heslo a nasledna obnova do tovarniho nastaveni

Příspěvek od olafocion »

Cau lidi ,
potreboval bych prosim poradit s Win 7 a to ve veci,ze jsem jako administrator zapomnel heslo na jediny ucet na notebooku a nemuzu si ani za boha vzpomenout,jake to je a zaroven me napadlo,ze data,co v nem mam,jsou stejne uz nepotrebne,tak jestli nejde i pres zapomenute heslo na uctu uvest notebook do tovarniho nastaveni,tzn preinstalovat win 7 na nastaveni ,v jakem jsem ho zakoupil..Pripominam jen,ze nemam CD mechaniku.

Nikde jsem o tomto problemu nic nevycetl,tak jsem se vas,zkusenych dovolil zeptat...budu moc rad za kazdou reakci,predem dekuji :)
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Zapomenute heslo a nasledna obnova do tovarniho nastaveni

Příspěvek od Bez_n1ck »

Normálně formát a nainstalovat čerstvé W7 z flash, nebo přez skrytou partition na disku obnovit původní instalaci.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Udělej recovery ( obnovení systému ), pokud je to novější notebook tak by měl mít zálohovanou instalačku na skrytém oddílu na disku.
olafocion
Nováček
Nováček

Příspěvek od olafocion »

moc diky za odpovedi :) jinak se jeste zeptam...jsem trochu laik v tomto,nikdy jsem tohle nedelal... jak tu pises s tim formatem z usb... tzn,ze si mam stahnout kompletni win 7 home premium,tery mam ted v notasu a pak zastrcit flasku do usb a samo se to nacte ? nemusi byt nejaky specialni typ formatu flashky ? jinak jestli ma windows 7 pres 10 gb,tak to asi do flasky nedam,jedine hardisk,ale nevim,nedival sem se na veliksot win 7,ani navic netusim,z kama bych to mel stahnout ? to mam stahovat warez ,kdyz mam originalni uz zakoupeny s notebookem ?

Suke001 : skryty oddil na disku ? a kdyz se nemuzu prihlasit na ucet ,tak nevidim disk,nevim teda ,co presne myslis
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

To obnovení se vyvolá hned po zapnutí nb, takže se do windowsu ani nepřihlašuješ. Podívej se do manuálu k nb, najdeš tam jakou klávesovou zkratku použít po zapnutí. Co máš za notebook ? Ten windows byl dodáván jako předinstalovaný nebo je dokupovaný dodatečně ?
olafocion
Nováček
Nováček

Příspěvek od olafocion »

ten byl uz predinstalovany..tzn. jako ze si najedu do BIOSu ?
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Ne, to znamená jako že spustíš recovery.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
olafocion
Nováček
Nováček

Příspěvek od olafocion »

v manualu toto ani neni :( v manualu mam jen vysvetleni tlacitek,co ktere znamena...a ohledne te cerstve Win 7 , to si mam stahnout cely Windows 7 Home Premium ?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Normalne to heslo zrus pomoci:

http://trinityhome.org/Home/index.php?c ... &locale=en

Muzes resetnout heslo, nebo povolit hlavniho admina...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
olafocion
Nováček
Nováček

Příspěvek od olafocion »

butch : to jsem uz vcera cetl,ale jsem v tomto laik a chtel bych zrovna preinstalovat cely system a data tam nemam skoro zadne,protoze jsem si to daval na HDD,takze proto bych to chtel preinstalovat treba z te flashky,jenze nevim presne jak,jestli mam stahnout z nekama cely WINDOWS 7 home premium nebo jak.. :?
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Tak by to šlo, ale já si stejně myslím že půjde udělat recovery. Ještě si pořád nenapsal jaký máš přesně notebook ?
olafocion
Nováček
Nováček

Příspěvek od olafocion »

Acertimeline x 3830tg... jinak vubec nevim,jak by se to melo udelat pres to recovery..zadne kombinace tlacitek jsem v navodu nenasel,ani na internetu a z te flashky by to bylo nejlepsi ne ?
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

alt + f10 hned mačkat po startu. Pokud to nejde tak najeď do biosu a najdi položku D2D recovery může to být vyplé. Popřípadně zapnout.
Naposledy upravil(a) Suke001 dne pon 6. srp 2012, 15:04, celkem upraveno 1 x.
olafocion
Nováček
Nováček

Příspěvek od olafocion »

hmmm...nejde :( a ohledne te flashky a windows7,to by se udelalo jak prosimte ? to bych si mel stahnout *.iso soubor s W7 a pak po startu zasunout flashku do usb ?
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

To se mě nechce věřit, mělo by to tam být. Buď si k tomu dostal obnovovací recovery dvd nebo tam musí být záloha.
olafocion
Nováček
Nováček

Příspěvek od olafocion »

ono to nema dvd mechaniku
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Celej obsah z DVD přesuneš na flash a nabootuješ z ní. Velice jednoduché.
Pokud ale nejseš schopnej spustit recovery, tak tě chci vidět při instalaci ovladačů.
olafocion
Nováček
Nováček

Příspěvek od olafocion »

zkusim prohledat supliky a najit papirek,ktery jsem si tehda psal s heslem,snad to najdu,ikdyz pochybuju.... i tak diky za odpovedi :) jinak to recovery... to spustim tim mackanim ALT + F10 ? to me nejde,ale teoreticky,kdyby to slo,tak tim se to spusti ?
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Možná to musíš povolit v Biosu, může to tam být vyplé. Už sem ti to psal.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“