Release Date: 21 Aug 2012
Nyní za 9,89€ na steamu, nebo CS complete pack za 14,27€.

Osobně se těším, až to aspoň vyzkouším. CSko byla vždycky pecka tak snad v tom budou pokračovat.
Moderátor: Baneshee

Každý přeci ví, CS je o fyzice, CS:S o grafice. Zjednodušeně.Jeltík píše:CSS byla sračka pro malý Amíky, tohle by mělo kombinovat hratelnost CS a grafiku CSS, ...
To si teda piš, že to bude CoD-style. Měl jsem tu čest hrát betu, bylo z toho hodně cítit L4D2, vůbec mě to neoslovilo. Kdyby mi bylo 10, tak na to asi letím jak teenky na Biebera, ale takhle ... Jak už ale bylo mnohokrát psáno, GO nemá být nástupcem ani CS, ani CS:S, ale něčím novým, co ubere hráče CoDu. Takže co asi tak čekat ...Wiruz píše:hru nezatracuji, nehral jsem, ale doufam ze se to nebude ubirat klasickym trendem dnesni doby...
Máš na mysli skutečnost, že ať dáš HS z jakéhokoliv úhlu, vždy enemy hodí záda?Frostys píše: Z čeho mám ale radost je to, že nepřátelé po headshotu odletí jako v 1.6
O Vánocích to bude stát minimálně o polovinu méně...Riku píše:Za těch 10 eur to zkusím ikdybych to nehral, snad se to ujme

Jobounty[cz] píše: Máš na mysli skutečnost, že ať dáš HS z jakéhokoliv úhlu, vždy enemy hodí záda?![]()

Co to je?KOFis píše:mam pro tebe tip: Headshot!

to se nesmi stat!!!Sir_-_Death píše:Myslel jsem situace, kdy to s headshotem "nevyjde".
v hodne klanech, ale uz 5-10 let zpatky, tak zalezi kdy to byloRiku píše:KOFis nehráls náhodou v HC Rival? nebo si tě pletu?