Dělal jsem novou instalaci Win7 Home Premium na nový PC pro vnoučata.
Součástí Win7 je (u mne bohužel jen několik dní byl) funkční IE8.
Při jedné skupinové aktualizaci OS jsem si nevšiml, že jedna z položek se týká IE9.
Došlo tedy k přeinstalování a mně se vzhled IE9 dosti nelíbí. Všechno je jinak, nic na obvyklých místech, chci se vrátit k IE8. Odinstalace IE9 nepomohla, IE8 se do OS nevrátil, zmizel i IE9.
Z druhého PC jsem stáhl instalační soubor IE8 (cca 14 MB) a při jeho spuštění se mi vypíše nesmyslná hláška "Aplikace Internet Explorer 8 není v tomto operačním systému podporována"
Co s tím ???
Mám použít některý obnovovací bod (a dodělat si případné rozdíly) ???
Pomůže spuštění instalačního DVD pro Win7, aby se opravila jen položka IE8 ???
Nemá IE9 možnost modifikovat zobrazení a "tvářit se" podobně jako IE8 ???
Rady očekávám na tomto druhém PC, na tom "postiženém" internet nemám.
Vrácení IE8 do Win7
Moderátor: Loki5567
- wendy271
- Nováček

-
- killerek
- Začátečník

-
Re: Vrácení IE8 do Win7
IE9 jde pouhym kliknutim praveho mysitka a zaskrtanim nezobrazenych polozek dat vzhled IE8.
- wendy271
- Nováček

-
Pomocí návratového bodu jsem se dostal k OS s funkčním IE9 a předběžně jsem se smířil s tím, že to tak ponechám.
Zmíněná možnost modifikace na vzhled IE8 mne ale stále zajímá, jen nerozumím, v jaké pozici kurzoru, klikat pravým tlačítkem a co se míní výrazem "zaškrtáním nezobrazených položek" dát vzhled IE8.
Děkuji za upřesnění.
Dal bych spíše přednost čisté odinstalaci IE9 a nainstalování IE8, aniž by mne instalátor upozorňoval, že existuje verze IE9 a bez rozpaků mi ji vnutil.
Zmíněná možnost modifikace na vzhled IE8 mne ale stále zajímá, jen nerozumím, v jaké pozici kurzoru, klikat pravým tlačítkem a co se míní výrazem "zaškrtáním nezobrazených položek" dát vzhled IE8.
Děkuji za upřesnění.
Dal bych spíše přednost čisté odinstalaci IE9 a nainstalování IE8, aniž by mne instalátor upozorňoval, že existuje verze IE9 a bez rozpaků mi ji vnutil.
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
Možnost vrátit IE8 není. Je to novější verze produktu s lepším zabezpečením. Navíc na fce IE jsou vázány i další věci. MS není debil aby si v systému nechal starou děravou verzi.
- killerek
- Začátečník

-
Treba klikni pravy v pravo nahore a ukaze se ti tohle (jen s jinym jazykem asi)
http://imageshack.us/photo/my-images/696/86217634.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/696/86217634.jpg/