Hlučný zdroj

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
Memphis426
Nováček
Nováček

Hlučný zdroj

Příspěvek od Memphis426 »

Před dvěma dny sem jsi koupil zdroj Corsair gs600 a už od začátku hučí je to celkem dost slyšet a co jsem koukal na různé hodnocení lidí co ho mají tak říkají že je neslyšný a výrobce uvádí ultra quiet u toho mýho mi to tak nepřipadá nevim co dělat větrák v tom vyměnit nemůžu protože bych přišel o záruku a na reklamaci bych čekal měsíc. Teda nevim jestli sem tak náročnej nebo ty 140mm větráku už jsou tak hlučný
Gigabyte MA770T-UD3, AMD Phenom II X4 965 BE, 2x2GB ram DDR3 1333Mhz, Gigabyte GTX560 OC, Samsung 1TB, Corsair GS600, CoolerMaster HAF 922
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Hlučný zdroj

Příspěvek od Flegy »

nezbyde ti nic jineho nez reklamace
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michal.kolesa »

A není nadměrně zaprášený ?

Vrstva prachu na lopatce by mohla způsobovat nevyváženost a tudíž vibrace a kravál.
Memphis426
Nováček
Nováček

nadměrně zaprášený asi ne když sem ho koupil před dvěma dny :)
má toti takovej dojem jako by mi jel furt na plno protože se jeho hlučnost nezmění ani při hraní
Gigabyte MA770T-UD3, AMD Phenom II X4 965 BE, 2x2GB ram DDR3 1333Mhz, Gigabyte GTX560 OC, Samsung 1TB, Corsair GS600, CoolerMaster HAF 922
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michal.kolesa »

No já mám vé skříni 4 větráky a musím snad každé 3 měsíce otevřít skříň a "vyprášit", protože to uvnitř skříně vypadá, jak v sáčku od vysavače.

Hned naproti bočnímu nasávajícímu větráku mám grafickou kartu a ta je úplně pokrýtá prachem.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Tak ho vrať bez udání důvodu a příště se zeptej tady na foru, každej ti řekne, že to je šunt...
Corsair má cenu až od TX serie. Ale radši bych vzal Seasonic od F3 výše.
Memphis426
Nováček
Nováček

mě spíš napadlo ho vyměnit za corsair cx600 v2 co znám lidi co ho maj tak si na něj nestěžujou
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

CX né, pokud chceš Corsair tak až řadu TX. Nebo doporučuju, Seasonic F3, Seasonic s12/m12, OCZ ZS 550...
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Ach jo, ze šuntu do šuntu.
Když si nechceš nechat poradit, proč to po nás chceš?
Memphis426
Nováček
Nováček

nevim jestli mi v alze vrátí peníze protože ty seasoniky maj dražší než ten corsair co sem koupil.. kdyby to šlo jenom vyměnit za jiný
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Tak ho vrať, vem si prachy a kup si jinej zdroj.
Na doplatek taky určitě uslyšej.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

No vyměnit to nepůjde, pokud nestojí stejně. Pokud to budeš chtít vyměnit/vrátit tak jedině přes dobropis. Pokud byla kupní smlouva uzavřena přes internet, a nemáš to na Ičo, tak máš právo to do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Pokud to nesplňuješ můžou ti to vzít zpět jen z dobré vůle 8-) :)
shelby_nr
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od shelby_nr »

Kedže nerieš výber "chladenia" čiže výber ventil. tak si v zlej sekcií a v podstate sa už rieši kúpa nového zdroja.
Toto už patrí sem: http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=109 (Flegy pls o presun)

Čo sa týka tých hodnotení od user-ov na napr. GS600 - tí users sú buď "hluchý" (zvyknutý na vyšší hluk) alebo majú v case hlučné ventil., ktoré to prehlušia.

Čo sa týka výberu, tak si priplať a zober Seasonic S12II. Corsair TX je hlučný...ako všetky zdroje od Corsair-u.
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
Matthew01
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matthew01 »

Mám stejný problém s Corsairem TX 650 V2, větrák hučí jak torpédo, bohužel ho mám už déle, než dva týdny, taky přemýšlím o reklamaci.. Na druhou stranu nevím, jestli by to mělo smysl, podle recenzí ostatních ty větráčky v těchto zdrojích jsou hlučné všechny, tak by mi to asi vrátili s tím, že s ním nic není..:/
CPU: Intel i5 750 (2,66GHz@4GHz) MB: Asus P7P55D DDR 8 GB (Kingston a Zeppelin) GK Gigabyte GTX 280 1GB s Accelero Xtreme GTX Pro HDD 500GB WD, 1000GB WD, 1000GB Samsung zdroj Cooler Master M2 720W case NZXT Source 210 kuk LG W2243S-PF chlazení vodník
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Jo, kdyby to výrobci kalibrovali podle skutečný teploty a zatížení PSU, udělali by o hodně líp.
To, že sis koupil hlučnej zdroj je tvoje blbost, všude je recenzí 3 (_._)
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“