O2 internet a wifi s Edimax AR-7167WnB

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
ananasovy
Nováček
Nováček

O2 internet a wifi s Edimax AR-7167WnB

Příspěvek od ananasovy »

Ahoj, doufám že se tady nade mnou někdo slituje:) Máme v baráku internet od O2 a u toho starý modem Zyxel a chtěla jsem aby tam bylo wifi, takže jsem šla koupila wifi router Edimax AR-7167WnB a vzhledem k předchozímu uspechu se zavedením wifi (upc) jsem tedy naivně vymnenila nový za starý, vsechno nastavila jako v návodu a hle - ono nic :), ani na stolním o nějakém wifi nemluvě. Je ale pravda, že v tom nastavení routeru bylo víc možností a já nevěděla kterou vybrat a vzhledem k tomu, že ne/fungování internetu se na tomto počítači projeví až po restartování se mi nepodařilo vyzkoušet všechny možnosti. Někdo mi tvdil že potřebuju nějaké spešl O2 heslo, nevím co je na tom pravdy. Nedřív by mě zajímalo jestli by to s tímhle zařízením mělo aspon teoreticky fungovat. Je možné že jsem tam spíše něco špatně nastavila? Jinak na tom routeru vubec nikdy nesvítilo to světýlko co svítí když tam vubec jde ten internet. Jo a ještě jsem někde jsem vycetla že někdo ten nový router používá jako wifi switch, šlo by to s tímhle? Nebylo by to pro mě jednoduší řešení? Za veškerou radu děkuju:D
jsmach
Nováček
Nováček

Re: O2 internet a wifi s Edimax AR-7167WnB

Příspěvek od jsmach »

O2
účet adsl : o2 (O2)
adsl heslo: o2 (O2)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“