Ok,ale proc ty beta ovladace tam vidim jenom tyhle http://www.nvidia.co.uk/Download/Find.aspx?lang=en-uk ?
Musel jsem je stahnout odsud z fora.
Tak ja jsem hodim vysledky jenom z to basic verze,ale to male rozliseni.
riesit mark a k tomu celkove skore je v lepsom pripade zavadzajuce kedze je v tom zaratane vsetko...
treba ak uz pozerat jednotlive a tu konkretne gpu skore ked uz
je jasne ze 960 na defaulte nebude ma a cpu ani celkove skore na urovni 4.4ghz 2500k
dokonca iba vypnutie ht tam trochu znizi skore
tak je to pravda tady maji skore P9780 : http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... iew-3.html ale taky ten procak jenom se zeptam kolik si mel ty pro zajimavost?Protoze koukam ze sestavu mas skoro stejnou. V 3dmarku 11 GPU score 9712
Naposledy upravil(a) Kastan88 dne stř 15. srp 2012, 14:30, celkem upraveno 1 x.
Tak battlefielda 3 multiplayer musim hrat dokonce na stredni detaily jak to zvysim jenom na vysoke tak uz se to zacne trhat a to hraju schvalne male mapy.
Ne to je,taky spatny.
A nekdy se me stava ze pri respawnu me zmizi zbran a muzu po mape jenom chodit ani nemuzu hodit granat,ale pak uz je to zase dobry,ale to bude asi chyba hry ne?
Tak potom tu kartu jeste vyzkouset u nakyho kamose jak pude u nej a jestli se bude kravit i u neho tak asi reklamace. No zkus jeste treba test heaven co v nom to bude delat dej vsechno na max a uvidis. Dej vedet. A nake jine hry si zkousel treba crysis 1-2,Batmana nebo Max Payna 3 apod
Jo zkousel jsem max payna3,crysis 2 i posledniho batmana a v jedinny hre crysis2 je to docela dobry.Zitra zkusim preinstalovat nacisto cely windows na jiny disk,pak dam vedet
Tak mam opet preinstalovanny windows na jinem cistem disku,ovladace na zakladni desku,flechly nejnovejsi bios a posledni beta ovladace 305.67,a sice muzu jet apon uz na vysoke detaily v rozliseni 1920x1200,ale jakmile to hodim na ultra,tak uz to proste nestiha,tak jedine to uz musi brzdit ten muj procesor je to na zakladnim taktu 3.2 a ja buhuzel taktovani nerozumim.
Bios na kartu tudiz radsi delat nebudu.