moj notas ASUS-N53SM-SX1037 i7 2600QM, 8Gb RAM 750 HDD GT 630 m 2Gb full hd display
moj problem spociva v tom ze ked si chcem spustit na steame half life, Team foretrees,penumbru alebo borderlands proste nejde cierna obrazovka len zvuk.Mam najnovsie ovladace od nvdie
este jedna vec mal som problem s diablom 3 tak isto tak po case hladania som skusil flashnut bios a nakoniec to islo no na steame bez uspechu.vedeli by ste mi poradit kde moze byt chyba?alebo cakat na dalsie ovladace?
Nvidia gt 630 m
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- johnyMMM
- Začátečník

-
- Wiruz
- Pokročilý

Re: Nvidia gt 630 m
a) zkusil bych starsi verzi ovladacu
b) mas nainstalovanou nejnovejsi verzi DirectX?
c) mas nainstalovane ovladace i pro intel grafickou kartu, optimus prepina mezi intelem a nvidii, zkontroloval bych jestli dochazi k prepnuti i u techto her - jine hry funguji normalni?
muzes zkusit natvrdo nastavit pouze tu nvidii pripadne pouze toho intela a uvidis jestli to bude delat taky, nastavujese to v nvidia control panelu > manage 3D settings > a but integrated graphic nebo nvidia processor
b) mas nainstalovanou nejnovejsi verzi DirectX?
c) mas nainstalovane ovladace i pro intel grafickou kartu, optimus prepina mezi intelem a nvidii, zkontroloval bych jestli dochazi k prepnuti i u techto her - jine hry funguji normalni?
muzes zkusit natvrdo nastavit pouze tu nvidii pripadne pouze toho intela a uvidis jestli to bude delat taky, nastavujese to v nvidia control panelu > manage 3D settings > a but integrated graphic nebo nvidia processor
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- johnyMMM
- Začátečník

-
Re: Nvidia gt 630 m
skusil som aj starsie ovladace aj na nvidiu aj na intel prepol som ich na tvrdo ...bez uspechu aj directx mam najnovsi a ked som stiahol 301.42 - WHQL napisalo mi pri instalacii ze nema kompatibilitu so systemom a ked som stiahol 304.79 - BETA ten uz siel nainstalovat tak teraz neviem ci mam cakat na novsi ovladac alebo napisat na podporu steam....a robia mi to len tieto hry team foretrees hl2 borderlands...ostane mi idu co mam na steame napr left 4 death portal 1 2