nema niekto nejaky dobri tip na kvalitny notebook s este kvalitnejsimi repracikmi?
Dakujem za tipy
Moderátor: Don

je to uz starsi lenovo notebook Y510 a ma to 4.1 reproduktorovy systemroman2277 píše:Tak to bych chtěl viděl to Lenovo.Takové sotva existovalo.Nejlépe hrající notebooky jsou Qosmia od Toshiby.Modely G40 a X300.A ty už se nevyrábí.Jinak teď na trhu hrají nejlépe MSI GT a ten nový Dell.A to jsou skoro vždy modely v 17ctce.Fyziku neobelstíš.

teraz som pozeral tak to ma dokopy len 4W tie nove HP no nic moc.... ledva polovica z toho mojhoSuke001 píše:HP teď má v nových nb Beats audio repráky, nemusí to být špatné

30 000,- je uz prilis vela vzhladom nato ze sa natom nechcem hravat a teda robit len kancelarske veci spolu s obcasnym pozeranim filmovroman2277 píše:Hm..ano Yčková Lenova hrají velmi dobře.No já bych se těmi watty moc neřídil.To vůbec nevypovídá o kvalitě zvuku jako takového.Jen o hlasitosti a zvukové vlně.Já mám teď MSI GT s Dynaudiem a zvuk je precizní na poměry notebooků.A to jsem zvukař.Doporučuji Ti model MSI GT 60.Ovšem je přes 30k.Nic lepšího na trhu není.

nemam zaujem o typicky kancelarsky model... skor o multimedialny.. hlavne na filmy... ale hry ma nezaujimaju... takze dat za notebook 35 000,- a pod. na moje ucely su len vyhodene peniaze... kedze mi o graficku vobec nejde a vobec by som ju nevyuzil...roman2277 píše:Bohužel kancelářské modely mají zvuk úplně v pozadí.Tam si nevybereš.