Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Diablo 3

Příspěvek od Butch »

Neco podobneho jsem psal vyse. Po dohrani na inferno s Barbarem a vyexpeni vsech dalsich charu motivace nulova.
Tedy WD mam jeste 53, ale to mozna jeste doexpim jestli se u toho neunudim.
Lognu se do D3 a nevim co tam delat aby to bylo alespon trochu zazivne :-)
Je to Shit, cely Diablo 3. Domrveny jak nejvice to byt mohlo, X let cekani k nicemu.
Kdyby to vydali bez toho humbuku jako singlplayer za pulku ceny s hernim casem treba 50-70 hodin na dohrani vcetne inferna, tak by to byla mozna dobra koupe.
Jeste ze jsou tu i jine hry...proste jsme asi cekali blahove neco vice, nejakou pridanou hodnotu, kdyz uz je to legendarni Diablo.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
kozel97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kozel97 »

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Koze ... ro/6985267

Co myslíte, že bych měl změnit? Někdy se vůbec nechytám. :oops:
i5 2500k @ 3.3 GHz | Gigabyte Z68XP-UD4 | MSI 560Ti-Hawk OC | 2x4GB RAM | Intel 320 SSD 80GB | WD Blue 1TB | Fractal R3 white | Hackintosh OS X 10.10.2 - Windows 8.1 dualboot
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Ahoj, mno nevím jestli hraješ bez AH, ale každopádně tvoje většina tvých věcí nemá pro barbara důležité staty a to Strength a Vitality....
Nejnepoužitelnější věci jsou bracers, helm, gloves a pants, ale měnil bych většinu co máš a soustředil bych se na Strength a trocha vitality pro začátek, od levelu 57 pokukuj i po věcech s all resistance ...
Gloves je výhodné koupit s Attack speed, případně Crit chance+ damage, to samé prsteny + samozřejmě na nich taky strength a vitality 8-)
Myslím, že i z věcí co ti napadalo musel být daleko lepší výběr než co máš na sobě :wink:
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

toto mohli sudruhovia z USA trochu lepsie domyslet :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Tak a můžeme expit do alleluja :lol:
http://us.battle.net/d3/en/blog/6968517/
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
RampaMeKvak
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od RampaMeKvak »

Haha další nerf...Mám dojem, že se na celou inferno obtížnost měli vy*at a už od začátku vývoje makat na konceptu pvp. Nejdřív chtěli aby inferno bylo jen pro pár nerdů, jenže pak zjistili, že všichni si chtěj říct, že jsou hustý a dávaj inferno a když ho pak nedávali, tak byli frustrovaný, takže odcházeli - sooooo nerf, nerf, nerf. Navíc ve hře furt chybí eng-game content, prostě tam není co dělat až na mlácení potvor furt dokola s tím, že za pár set hodin je budu mlátit o 30% víc efektivně...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Podle me uz to prosvihli, ted vyslo a vyjde plno novych her a s timhle prisli proste pozde.
Nechapu co delali tech 10 let vyvoje a ze je tohle nenapadlo drive.
Neverim ze bych se pak k diablu vracel kdyz rozjedu GW2 nebo me treba nedejboze chytnou i ty Pandy, kde snad bude co delat. Uvidime no...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Butch píše: Nechapu co delali tech 10 let vyvoje a ze je tohle nenapadlo drive.
No já jsem slyšel, že hra byla v podstatě vyvíjená 2 roky, protože původní tvurci (Blizz north) od toho odešli a novej tým (prej Blizz south) začal od znova...

btw rozhovor s tvůrcem původního Diabla:
http://www.diablofans.cz/548-stvoritel- ... bla-3.html
Butch píše: Neverim ze bych se pak k diablu vracel kdyz rozjedu GW2 nebo me treba nedejboze chytnou i ty Pandy, kde snad bude co delat. Uvidime no...
Mám to úplně stejně - teď jdem zkusit GW2 - to nám snad nějakou dobu vydrží (jsem pesimista, ale doufám v to)...no a pak kdyžtak zkusim Pandy...až do D3 vyjde novej datáč, tak já už ho nekupuju...teď rozprodávám gear na RMAH, abych měl případně na Pandy "zadara"...
Naposledy upravil(a) Rajče dne úte 21. srp 2012, 09:19, celkem upraveno 1 x.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

heh, asi týden zpět jsem četl na fóru návrh jednoho usera na paragon levely... to je rozumnej tah, ale měl tu být hned od začátku
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Jj, no já teď po 200+ hodinách v Infernu, už mohl mít Paragon level bůhvíkde, teď budu začínat jako kdyby odznova, no to je dosti naprt, ale tak alespoň člověk nebude potřebovat ten předraženej MF gear 8-)
Ale uvidíme, jak to půjde ve skutečnosti, líbí se mi, že bude GF a MF přidáváno zaráz, protože teď člověk používal buď GF gear na gold farmu, nebo MF gear na item farmu....
Takhlke budou padat aj lepší věci aj víc goldů a to i při postupování Infernem, nejenom při farmě, kdy bude mít človek slabší gear s více MF.....
No změna je to zajímavá, ale nemůžu než souhlasit, že s tím přišli trošku pozdě....
PSU:
Kaldo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kaldo »

Takže dneska to nahazujou. Chtěl jsem diablo prodat, ale dám tomu ještě pár herních hodin šanci.

Blue post z offic fora http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6368188147

"For reference, here are the scheduled maintenance times for each region:

The Americas: 3:00 a.m. PDT to 1:00 p.m. PDT (8/21)
Europe: 8:00 p.m. PDT (8/21) to 6:00 a.m. PDT (8/22)
Asia: 11:00 a.m. PDT to 11:00 p.m. PDT (8/22)"

Snad to teda nečtu blbě, ale proč to u "nás" vypnou v 8 večer, kdy to hraje nejvíc lidí" chjo...
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Je tam časový posun :wink: takže to vychází na 05:00 ráno u nás, když PDT je 8PM 8-)
Opravte mně pokud jsem si to špatně převedl :lol:
PSU:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

jojo, od 05:00 do 15:00 :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
stavitel75
Nováček
Nováček

Příspěvek od stavitel75 »

Y0G1 píše::D Ked si tak zoberiete bavi vas este diablo, pretoze silny mam pocit ze tej hre nieco chyba co by nutilo hrat dalej myslim tim po lvl 60 moc toho na praci neni

Aky mate nazor vy
Souhlas, dal jsem si od D3 pauzu. Navíc nevím jak dát za barbara, nebo monka ghoula. Zdechl jsem tam uz min. 30x.
CPU: i5-2500K, MB: Z77X-D3H,MEM: 2x8GB Hyper-X,VGA: GTX 560 Ti, SSD: Kingston HyperX 3K SSD 120GB HDD: WD5000AAKX, PS: Seasonic M12II 520W, CASE: CM Elite 371, ZK: Asus Xonar Essence ST
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

stavitel75 píše:
Y0G1 píše: Navíc nevím jak dát za barbara, nebo monka ghoula.
Myslíš Ghoma? Jo, ten je teď asi nejtěžší bossík ve hře no - jedinej, kterýho jsem solo nedal....
stavitel75
Nováček
Nováček

Příspěvek od stavitel75 »

Jo promin, toho smradocha ghoma http://diablo.wikia.com/wiki/Ghom . Uz mi z nej "hrabe." :sad:

Jak ho dát pls?
CPU: i5-2500K, MB: Z77X-D3H,MEM: 2x8GB Hyper-X,VGA: GTX 560 Ti, SSD: Kingston HyperX 3K SSD 120GB HDD: WD5000AAKX, PS: Seasonic M12II 520W, CASE: CM Elite 371, ZK: Asus Xonar Essence ST
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

stavitel75 píše:
Souhlas, dal jsem si od D3 pauzu. Navíc nevím jak dát za barbara, nebo monka ghoula. Zdechl jsem tam uz min. 30x.

Ghom je za barbara lehkej, nic tam nemusis delat, jen stojis na miste a mlatis + pouzivas Overpower a Leap na cd.

Rajcak je mi svedkem kdyz jsme ho davali :-)

Vsechno je to o tom mit neco LOH(life on hit) staci klidne jenom 500.
Sezenes treba neck modrej co ma 450-600 loh za par set tisic.
Treba i levneji.
Pouzit Overpower + Crushing Advance a taky mit idelane Leap + iron impact
Diky tomu nebude zdravi po vyhealovani klesat tak rychle a budes stihat dalsi cd na Overpower.
A to je vse. Ostatni skilly pasivni klidne na def a aktivni - hodi se ten leap, muzes pridat pokrik na dmg, taky War Cry - impunity, Frenzy - Maniac, WOTB - insanity

Ten Crushing te vyhealuje do plna i kdyz budes mit jen par hpcek.
Diky tomu LOH, protoze tim jak casto na tobe tika ten jed z toho mraku, tak ty mu to vracis a diky tomu LOH te to vyhealuje.

Resistu staci bohate kolem 600 buffed a hpcek kolem 40k. DMG co nejvice ale solnul jsem to predtim i s 15K. Taky flasky pokud diky gearu nestaci CD na Leap + Overpower, pripadne muzes pridat jeste skill Ignore Pain se zvysenym efektem nebo healem, to je asi jedno.

Osobne pouzivam jako pasivni skilly pokud nemam vetsi rage spender:

Nerves Of Steel nebo Tough as Nails(zalezi na gearu, nekdy da vice armoru jedno nekdy druhe)
Superstition
Berserker Rage (hlavne bossiky jedes vetsinou jeden target a frenzy-maniac + berserker Rage je sice blbe ale vykonne :-D )

Nevim co mas za gear, ale pak dej vedet jak jsi dopadl. Pripadne muzu nekdy pomoci a protahnu te.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Teď jsem projel celej release note zde:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6368188147#1
a těch skvělejch změn je fakt mraky, doporučuju pročíst
Tohle mě fakt těší:
Seven-Sided Strike
Weapon damage increased from 777% to 1777% over 7 hits
protože tím zabíjím všechny champy a rare potvory
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Butch píše:
Ghom je za barbara lehkej, nic tam nemusis delat, jen stojis na miste a mlatis + pouzivas Overpower a Leap na cd.

Rajcak je mi svedkem kdyz jsme ho davali :-)
No to je ten váš barb skill, kterej vám to umožňuje, ale to je imho spíš nezmejšlenej bug ;-) ...pro ostatní classy je x-krát těžší, než Diablo...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Taky je to jedine misto, kde je to realne vyuzitelne :-D
Za to muze boss ze dava tolik dmg, diky tomu kombinace vraceni dmg + loh tam facha.
Staci kdyz nerfnou ten jedovaty oblak aby nedaval tolik dmg a nebude ani tolik healovat.
Jinak se fakt musis snazit i za toho Barbara.
Kazdopadne dodelavam uz jen WD a zjistuji ze Barbar je pro me fakt nejzabavnejsi.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“