Podobny nazor ma aj clovek na guru3d
Kód: Vybrat vše
-Tj-
305.67 are smoother in BF3, with stabler fps + Aero on.
With these 305.68 I must use aero basic to get same smoothness & less fps fluctuations.
I will go back to 305.67 for now Moderátoři: Walker1134, Wilik

Kód: Vybrat vše
-Tj-
305.67 are smoother in BF3, with stabler fps + Aero on.
With these 305.68 I must use aero basic to get same smoothness & less fps fluctuations.
I will go back to 305.67 for now 

Jenže to co jsem objevil já nemá nic společného z podtaktováním.spajdr píše:Mě to zatím jede bez problému. (za to CPU se občas násobič nepřehodí a zůstane na 16x).
A je jedno co kartě předhodím.
Mám to nastaveno podle
http://www.overclock.net/t/1267918/guid ... dervolting

Proto sem použil jako ukázku kombustornonestaciti píše:Ache, ale spajdr dobre napovedal, je možné že je problém s CPU a nie GPU, ak ti CPU ostane na 1600MHz (nejaký bug so šetriacimi funkciami, skúsiť iné nastavenie > bios + power management vo W7) tak by sa to zrejme správalo presne tak, GPU by síce frčalo na max taktoch ale zhladiska brzdenia nízkym výkonom CPU by si mal malé nestabilné FPS a power u GPU.
Pri druhom a treťom bode by som skúsil čeknúť násobič a napätie v cpu-z

asi máš pravdu - zde stejné příznaky na GTX680:Hladis píše:Ache.....uz jsem rikal ,ze jsi jen objevil pruser tehle karet ,kvuli cemu se to i reklamuje a je na to plno stiznosti.

Tak abych si to přelouskal pro mne jako laika... po určité době hraní na gtx670 ti v některých hrách záhadně spadne fps i když je karta vytížená a jede na plnou frekvenci - je to tak ??Ache píše:Teda už fakt nevim.